Σπύρος Τσιούλος: Θεωρώ ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε Δήμαρχο τον Παν.Μαντά

Δευ, 20/05/2019 - 22:03
Image

Ο κύριος Σπύρος Τσιούλος υποψήφιος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαντά, μίλησε στο Astros News για την υποψηφιότητά τουκαι τους λόγους συμμετοχής του με τον νυν δημαρχο.

Πείτε μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σας, τις σπουδές σας, την επαγγελματική σας πορεία.

Eίμαι γιος του Ηλία Τσιούλου,πρώην διευθυντή της ΑΤΕ Αστρους,και της Φρειδερίκης Χασάπη ,συνταξιούχου εκπαιδευτικού,που υπηρέτησε στο Δημοτικό σχολείο Βερβένων.Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Δρόσου,τουριστική πράκτορα,και εχω δύο γιους ,τον Ηλία και τον Νίκο.Μεγάλωσα στο Ξηροπήγαδο και σπούδασα Φυσικοθεραπεία στην Αθήνα.Εχω εργαστεί σε δύο μεγάλα κρατικά νοσοκομεία της Αγγλίας και έχω μετεκπαιδευθεί στο CHENGDU UNIVERSITY στην Κίνα.Εχω υπάρξει συνεργάτης στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και ήμουν 11 χρόνια προϊστάμενος Φυσικοθεραπείας στην Κεντρική κλινική Αθηνών και συνεργάτης του Γιώργου Παπαγιαννόπουλου,ορθοπεδικού.Εχω συμμετάσχει σε περίπου διακόσια  σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είμαι πιστοποιημένος θεραπευτής του Bowen Kολεγίου της Αυστραλίας,του FDM Institute της Γερμανίας κ.α.Από το 2012 επέστρεψα στον τόπο μου,άνοιξα φυσικοθεραπευτήριο στο Άστρος και ζω μόνιμα εδώ.

Για ποιους λόγους συντάσσεστε με τις δυνάμεις του Παναγιώτη Μαντά; Θεωρείτε επιτυχημένη τη θητεία του και ιδιαιτέρως σε ποια σημεία;

Με τον Τάκη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι.Αλλά ο λόγος που είμαι μαζί του είναι γιατί ξέρω ότι είναι μοναδικός στο είδος του.Η ικανότητα,η αντιληπτικότητα,οι απίστευτα εξειδικευμένες γνώσεις του,η ευφυΐα  μαζί με την παιδεία του είναι ένα πακέτο που δεν το βρίσκεις.Θεωρώ ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε Δήμαρχο.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του για μένα, ήταν η ταχύτατη απορόφηση  έργων από ΕΣΠΑ,Φιλόδημο,Περιφέρεια χάρις στις ολοκληρωμένες μελέτες που κατέθετε και η ικανότητά του να πραγματοποιεί αυτά τα έργα. Ο Δήμαρχος έχει ξεκινήσει, και στην επόμενη τετραετία θα ολοκληρώσει, ένα τεράστιο, για τα δεδομένα του Δήμου,πακέτο έργων που θα μεταμορφώσει τον τόπο μας.

rt

Θα θέλαμε να μας απαριθμήσετε ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Μεγάλο θέμα για μένα είναι η βελτίωση των αντανακλαστικών μας.Η αποκατάσταση ζημιών του οδικού δικτύου για παράδειγμα, πρέπει να γίνετε άμεσα,τα παράπονα των δημοτών να αντιμετωπίζονται επίσης άμεσα.Η  καθημερινότητα όλων  πρέπει να γίνει πιο εύκολη.Χρειάζονται κινήσεις για να τονωθεί η τοπική αγορά .Το οδικό δίκτυο παντού χρειάζεται βελτίωση.Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην τουριστική προβολή του Δήμου διεθνώς.Να μεριμνήσουμε περισσότερο για τα σχολεία.Πρέπει να βάλουμε δικό μας λεωφορείο στο Δήμο που θα καλύπτει τις εσωτερικές μετακινήσεις δωρεάν με έμφαση στους καλοκαιρινούς μήνες.

Δε ποιον τομέα θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε, εφόσον εκλεγείτε;

Όπου κρίνει ο Δήμαρχος ότι μπορώ να βοηθήσω.Προσωπικά δε με ενδιαφέρουν ούτε θέσεις,ούτε τίτλοι

Πιστεύετε ότι η απλή αναλογική θα φέρει την πολυπόθητη συνεργασία στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει;

Θέλω να πιστεύω πως ναι.Μπορεί σα λαός να μην έχουμε την κουλτούρα της συνεργασίας και οι προσλαμβάνουσες που έχουμε να είναι εξ ανατολών κι όχι ευρωπαϊκές ,αλλά όταν γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος,πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας θα προχωρήσουμε όλοι μαζί.Γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. 

Σχόλια επισκεπτών

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ 0 ΜΑΝΤΑΣ-ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΛΕΛΟΣΟΦΙΕΣ -----ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ!!!!! ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.......ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία Σπύρο. Αυτές είναι επιλογές ποιότητας και αμεροληψίας. Μακάρι να ασχολούνταν κι άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες σαν κι εσένα με τα κοινά. Εύχομαι στο Μαντά να εκλεγείς στο δημοτικό συμβούλιο για να έχει έναν αξιόλογο συνεργάτη.

Ρε κουμπαρε καλα μας τα λες αλλα μηπως ξεχασες πως ο κουμπαρος σου ειναι 9 χρονια διακυβερνηση ???? Τι αλλο μπορει να κανει τωρα ??? Εκτος αν εννοεις τωρα που ξαποστειλε το Σκαντζο οτι θα αλλαζει ροτα. . Θελει ....αλλα μπορει ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio