Σκαντζός: Η πολιτική δεν γίνεται με ψέματα - Απάντηση σε δημοσίευμα

Τρί, 22/01/2019 - 11:47
Image

Σε επανειλημμένα δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες ιδιοκτησίας σας, γράφονται για το πρόσωπό μου πάρα πολλά ψέματα, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και αφήνονται υπόνοιες για συναλλαγή (πράξεις ποινικά κολάσιμες).

            Επειδή στην Αρκαδία γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά.

Σέβομαι δε τον τύπο και γενικώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν η πολιτική γίνεται με όρους αλήθειας και ουσίας. Με τα δημοσιεύματα όμως που αναρτώνται σε ιστοσελίδες ιδιοκτησίας σας και αναφέρονται στο πρόσωπό μου ξεπεράσατε κάθε όριο δεοντολογίας και ηθικής στην πολιτική.

Καθ’ ότι είμαι σίγουρος, πως δεν θα βρω την διεύθυνση, το τηλέφωνο και τα πλήρη στοιχείου του αναγνώστη σας κ. Κώστα Παπαδόπουλου, για να του υποβάλλω μήνυση για τα όσα συκοφαντικά απευθύνει στο πρόσωπό μου, μέσω της επιστολής που σας απέστειλε, ζητώ από εσένα να μου δώσεις τα πλήρη στοιχεία του  ανωτέρω κυρίου, που όφειλες να ελέγξεις πριν κάνεις την οιαδήποτε δημοσίευση, διαφορετικά θα θεωρήσω, ότι είναι και αυτό ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που χρησιμοποιήθηκε εσκεμμένα εκ μέρους σου και το δημοσίευμα αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την συνεχεία προηγούμενου «προφητικού» δικού σου δημοσιεύματος (9.1.2019).

Το ψέμα είναι αυταπόδεικτο. Σε αυτές τις εκλογές οι αντιπεριφερειάρχες δεν διορίζονται εκ των προτέρων, αλλά εκλέγονται με σταυρό. Ίσως είναι από τα ελάχιστα θετικά του νόμου Κλεισθένη. Οι υπόλοιπες αναφορές σας για συναλλαγές, εξευτελισμούς κλ.π. καταρρέουν αυτόματα. Εδώ μάλλον μπέρδεψες τον Νίκα με τον Τατούλη.

Όσον αφορά τα ανώνυμα σχόλια του ίδιου τόνου και της ίδιας γραφής, δεν μπορώ να τα σχολιάσω και δεν μου επιτρέπεται να ασχοληθώ με τυφλοπόντικες, στους οποίους εσύ όλως περιέργως επιτρέπεις, να αναρτούν, ό,τι θέλουν στις ιστοσελίδες σου, καθ’ ότι εγώ πάντα στον πολιτικό μου λόγο και στην ζωή μου εν γένει είμαι καθαρός και υπογράφω.

Και για να πάμε στην ουσία.

Όλοι γνωρίζουμε που είναι τοποθετημένος πολιτικά ο καθένας που ασχολείται με τα κοινά σε αυτές τις εκλογές που έρχονται. Εσύ κ. Μπόγρη, για τους γνωστούς λόγους, είσαι ολοφάνερα στο άρμα του απερχόμενου περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Αλλά και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο δεν είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με όρους καφενείου, με τυφλοπόντικες και ανθρώπους που τα ονόματά τους έχουν αναρτηθεί στην Διαύγεια ως συνεργάτες εταιρειών, που έχει συστήσει ο απερχόμενος περιφερειάρχης λ.χ ΤΑΠΤοΚ «Αρκαδία 2020». Σε αυτές τις εκλογές θα μιλήσουμε για την πολιτική. Θα μιλήσουμε για τα έργα που έχουν ή δεν έχουν γίνει στην Αρκαδία μας, ποιος ευθύνεται και πως θα αλλάξουμε αυτά. Θα μιλήσουμε για το ψέμα στην πολιτική ποιος το εκπροσωπούσε και ποιος το εκπροσωπεί στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Θα μιλήσουμε για φαεινές ιδέες, εξαγγελίες και οράματα που έμειναν στις διακηρύξεις. Θα μιλήσουμε για το αεροδρόμιο της Τρίπολης, για το τραίνο, για την παράκαμψη των Λαγκαδίων, για την αξιοποίηση της λίμνης Τάκα, για τους Κινέζους, τις τράπεζες και για πολλά άλλα. Θα μιλήσουμε λ.χ. για την ανύπαρκτη δακοκτονία και τις επιπτώσεις που είχε στην τσέπη χιλιάδων αγροτών στο νομό μας. Θα μιλήσουμε για το ήθος και τις πρακτικές που ακολουθούνται στην πολιτική ζωή του τόπου μας και κυρίως γι’ αυτήν που έχει υιοθετήσει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης.

Εγώ έχοντας διατελέσει δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δεν διανοήθηκα καν, ότι η αδελφή μου και τα παιδιά μου θα έχουν λ.χ. κατασκευαστική εταιρεία που να συναλλάσσεται με τον δήμο, ούτε φυσικά διανοήθηκα να διορίσω στον Δήμο μου παιδί μου που δεν έχει εργασθεί πουθενά νωρίτερα, ούτε φυσικά την γυναίκα μου. Έφυγα δε στο τέλος της θητείας μου οικειοθελώς, φτωχότερος και με το κεφάλι ψηλά, παραμένοντας απλός στρατιώτης των δημοτών μου.

Επαναλαμβάνω είμαι πολύ καθαρός για να με αγγίζουν δημοσιεύματα σαν τα δικά σας, καθ’ ότι τα μόνα μου εφόδια ήταν και είναι η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, η ταύτιση λόγων και έργων, το ήθος μου και η εργασία μου.

Και μην ξεχνάτε, ότι η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος θα γίνει με πολιτικούς όρους, που θα θέσουμε εμείς και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Παναγιώτης Νίκας και πάντα βάσει των ανωτέρω αξιών που πορευθήκαμε και αναδείξαμε ως Δήμαρχοι, αλλά και του έργου που αφήσαμε πίσω μας, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στον απερχόμενο περιφερειάρχη.

 Γι’ αυτό και δεν θα επιτρέψω από τούδε και στο εξής σε κανέναν και φυσικά ούτε σε εσάς να προσβάλλει την τιμή και υπόληψή μου

Σας καλώ, δε πέραν των ανωτέρω, η παρούσα να δημοσιευθεί σε όλες τις ιστοσελίδες ιδιοκτησίας σας και για όσο χρονικό διάστημα παρέμεναν εις αυτές τα σχετικά σχόλια.

 

Τρίπολη 21 Ιανουαρίου 2019

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

Μανώλης Σκαντζός

Σχόλια επισκεπτών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Μανώλη
Είσαι ένας ιδεολόγος Νεοδημοκράτης!!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ@@@@@
Στο Δήμο μας να προτείνεις ΜΑΝΤΑ(ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΕΟ) και στην περιφέρεια ΝΙΚΑ ( 4ο μνημόμιο).
Πάντα μιλάς πολιτικά τεκμηριωμένα και σταθερός στην πολιτική σταδυοδρομία σου.
2007-2008 Αντιδήμαρχος με τον Γιώργο Δαλιάνη
2010-2014 Δήμαρχος χέρι-χέρι με τον Τατούλη-Βλάση
2014-2019 Δημοτικός σύμβουλος με Μαντά ( Δήμαρχος) αγκαλιά με Βλάση κόντρα στον ΤΑΤΟΥΛΗ και ΝΙΚΑ
2019 Υποψήφιος στην περιφέρεια με τον ΝΙΚΑ( ΤΑΤΟΥΛΗΣ+ΝΙΚΑ=4ο μνημόνιο)
Επειδή είσαι ιδεολόγος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ !!!!!!!
Επειδή ο πολιτικός σου λόγος είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ !!!!!και επειδή η πολιτική σου διαδρομή είναι σταθερή ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ!!!!!!!!
Για ένα είμαι σίγγουρος οτι γνωρίζεις τι σημαίνει πολιτικό πάρκισον και πολιτική άνια.

Θα είχαν περισσότερη αξιοπιστία τα λόγια του κ. Σκαντζου αν κατά την δημαρχειακη του θητεία δεν είχε "αξιοποιήσει" τον... επώνυμο καταδότη κ. Απόστολοπουλο.
Επίσης αν ο διάδοχος του δεν υποκεινταν στην λεχθεισα κατηγορία του περί οικογενειακων διορισμών και οικογενειακής διοίκησης του δήμου.
Κατά τα άλλα ήταν ένας καλός δήμαρχος και όντως έφυγε φτωχότερος. Δυστυχώς δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια.

Αληθεια ρε Μανωλη πες μας πως συναδει να στηριζεις στα δημοτικα συνδυασμο του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητας προσωπικη φηφο απο τους δεξιους ψηφοφορους;;; θεωρεις τον εαυτο σου τοσο ταλεντο που μπορεις να πατας σε 2 βαρκες ;;; οπως λες και εσυ τα ψεματα τελειωσαν .. Η παπας παπας ή ζευγας ζευγας . Στο τελος ΕΣΥ θα εισαι ο μεγαλος χαμενος .
Ενας πρωην φιλος σου και ψηφοφορος σου

Μανώλη μην συνεχίζεις να προκαλείς τους Δημότες.
Σήμερα γράφεις : Εχεις ταύτηση λόγων και έργων.
Τώρα εισαι υποχρεωμένος να απαντήσεις :
1) Που είναι τα νερά του ανάβαλου που έλεγες θα φέρεις στο Αστρος !!!!!
2) Που είναι οι κόμβοι που έφτιαξες στον δρόμο του Λεωνιδίου !!!!!!
3) Ελεγες το Αστρος θα το κάνεις πρωτεύουσα πόλη !!!!Το έκανες σκουπιδότοπο !!!!!
4) Τι έλεγες για την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και τι λές τώρα!!!!!
5) Το πρόστιμο 3.500.000 στο Δήμο ποιός θα το πληρώσει!!! Μέχρι σήμερα οι Δημότες έχουμε πληρώσει 300.000 . Ποιός έχει την πολιτική ευθύνη !!!! Αν εχεις πολιτικό ανάστημα πρέπει να απαντήσεις αν οχι τότε είσαι τζάμπα μάγκας!!!!!!
Αυτο που γράφεις << ταύτηση λόγων και έργων >> σου απαντούν οι Δημότες οτι
<< δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο για αυτά που λές και κάνεις>>

Μανώλη είσαι ο υπεύθυνος που θα πάει η περιφέρεια στη Μεσσηνία και θα χάσει ο τόπος μας. Το μίσος σου για τον Πέτρο σε έκανε να κάνεις παρέα με ** Καλύτερα να έμεινες σαν δήμαρχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio