Πρώτη συνάντηση στελεχών στην Τρίπολη για την Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019

Πέμ, 28/02/2019 - 19:01
Image

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε χθες ( 27/2/19 ) στην Τρίπολη η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων της παράταξης "Πελοποννησιακή Συμμαχία" του Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αφού ευχαρίστησε θερμά όλα τα στελέχη της παράταξης για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" προχώρησε σε μία αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του προεκλογικού σκηνικού όπως αυτό διαμορφώνεται στην Πελοπόννησο και τόνισε ότι υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις  προκειμένου η παράταξη της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" να είναι η ευχάριστη έκπληξη των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν κατά σειρά όλοι οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί  Σύμβουλοι υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η υποψηφιότητα Μπουντρούκα έχει γίνει αποδεκτή  με θερμά σχόλια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι καθημερινά η "Πελοποννησιακή Συμμαχία" δυναμώνει στην κοινωνία και ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες "ηχηρές" υποψηφιότητες που θα αυξήσουν κατακόρυφα τη δυναμική της παράταξης.

λήρωση του προεκλογικού προγράμματος.
Παράλληλα από όλα τα στελέχη του Συνδυασμού υπογραμμίστηκε ότι πρέπει να αναδειχτούν περισσότερο στα ΜΜΕ όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας Μπουντρούκα.

Στο κλείσιμο της συγκέντρωσης ορίστηκαν επιτροπές στελεχών ανά Περιφερειακή Ενότητα οι οποίες θα αναλάβουν τη διοργάνωση των προεκλογικών κινήσεων του Συνδυασμού και θα έχουν την ευθύνη καταγραφής των προβλημάτων κάθε περιοχής.

Παρόντες στην πρώτη συνάντηση των στελεχών της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" ήταν και αρκετοί εθελοντές οι οποίοι θα βοηθήσουν οργανωτικά την παράταξη αλλά θα συμβάλουν και στη διαμόρφωση του τελικού προεκλογικού προγράμματος.

Η συνάντηση έκλεισε με μία χαρακτηριστική δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα: " Παρά τα εμπόδια που θέλουν κάποιοι να μας βάλουν εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί. Η σημερινή συνάντηση επιβεβαίωσε περίτρανα το κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας που επικρατεί στην παράταξη. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας με σύμμαχο την κοινωνία της Πελοποννήσου η οποία ζητά έντονα την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια".


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio