Όταν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έκανε δωρεές αντί προεκλογικών φυλλαδίων

Παρ, 10/01/2020 - 20:07
Image

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Αρκάς υφυπουργός Υγείας ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του στο Κοινοβούλιο αλλά και της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής το 2012 με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, αντί να μοιράσει προεκλογικά φυλλάδια, είχε κάνει μια δωρεά ύψους 1.000 ευρώ για την αγορά ασθενοφόρου στη Βόρεια Κυνουρία.

Είναι μια κίνηση που δεν την κάνουν πολλοί υποψήφιοι, οφείλουμε να ομολογήσουμε.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ως υφυπουργός Υγείας πλέον παρακολουθεί στενά τα προβλήματα του τομέα της Υγείας όχι μόνο στη Βόρεια Κυνουρία αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία. Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δημάρχους του Νομού και πρόσφατα είχε μεταβεί στο Άστρος, όπου μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας και συζήτησαν εκ νέου την ενεργοποίηση του ασθενοφόρου που έχει παραχωρηθεί με δωρεά, αλλά ακόμα μένει παροπλισμένο.

Ο ίδιος έχει αναγάγει την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας σε πρώτη προτεραιότητα και φαίνεται ότι εργάζεται σταθερά προς αυτόν τον στόχο.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κοντοζαμάνης, χαμηλών τόνων πολιτικός, φαίνεται ότι είναι άνθρωπος των πράξεων. Αναμένουμε ευόδωση των συντονισμένων προσπαθειών του υφυπουργού, του υπουγείου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο από το 2012.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio