Οι υποψήφιοι με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Παραλίου Άστρους»

Πέμ, 09/05/2019 - 19:07
Image

Ανακοινώνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας στην Τοπική Κοινότητα Παραλίου Άστρους και τους συνδημότες μας στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας την σύσταση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Παραλίου Άστρους» και την συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συνεχίζοντας μια ομαδική προσπάθεια που ανέτρεψε χρονίζοντα δεδομένα και νοοτροπίες στον τόπο μας, διευρύναμε την ομάδα μας με περισσότερες συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, πρόθυμους να προσφέρουν τον χρόνο και τις ιδέες τους, με τόλμη, πίστη και μεράκι. Ξεχωριστές προσωπικότητες που συμμετέχουν στα κοινά ανιδιοτελώς, με μόνα προτάγματα το συλλογικό και κοινωνικό συμφέρον της Κοινότητάς μας και του Δήμου μας.

Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε μαζί μας την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλατε στις περασμένες δημοτικές εκλογές αλλά και την συνεχή επαφή και συνεργασία για όλη την περίοδο που ακολούθησε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Για όσα επιλύθηκαν και όσα ακόμα χρειάζεται να πετύχουμε και να διεκδικήσουμε. Συμπορευόμαστε πλέον με μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση και ακόμη περισσότερους συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ώστε μέσα από ομαδική δουλειά να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, τις ίδιες αρχές και αξίες να συνεργαζόμαστε και να διεκδικούμε από κάθε αρμόδια αρχή τα μέγιστα οφέλη για τον τόπο μας και να δυναμώνουμε συνεχώς την φωνή και την παρουσία της κοινότητας μας σε κάθε κέντρο σχεδιασμών και αποφάσεων.

Απέναντί μας αφήνουμε κάθε νοοτροπία και συνήθεια που κρατούσε πίσω τον τόπο μας κατά το παρελθόν και κάθε προσπάθεια επιβολής, αυταρχισμού και αποκλεισμού από όσα ο τόπος και οι συμπολίτες μας αξίζουν, δικαιούνται κι ονειρεύονται. Με συμμάχους την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την εργατικότητα, την διαφάνεια και την πλήρη ανεξαρτησία μας.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να συζητήσουμε και να συν-διαμορφώσουμε από κοινού τον σχεδιασμό της επόμενης τετραετίας, μαζί με όλες τις θεσμικές και δημοκρατικές ευκαιρίες και δυνατότητες που δίνει το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο.

 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του Π. Άστρους,

Όλοι μας γνωρίζουμε πως από το μέλλον του τόπου μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον ολόκληρου του δήμου μας. Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε τους ικανότερους ώστε να το κάνουμε καλύτερο!

 

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού:

 

ΔΑΛΙΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ιδιωτική Υπάλληλος – Αναπλ. Σύμβουλος Κοινότητας Π. Άστρους

 

ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Συν/χος Διοικητικός Υπάλληλος της Υγείας

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρόεδρος Κοινότητας Π. Άστρους

 

ΛΙΟΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

Επιχειρηματίας

 

ΝΕΣΤΟΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Βιολόγος/Ιχθυολόγος – Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Βάζουμε την λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στο όνομα του συνδυασμού και κατηγορουμε τους άλλους συνδυασμούς ότι δεν είναι ανεξάρτητοι για να μαζέψουμε ψήφους από παντού.Ωραια τακτική.Προάγει την ευγενής άμιλλα και το ήθος.

Πρόεδρε είσαι υπέροχος,οι συνεργάτες σου έχουν την δυνατότητα και την αποφασιστικότητα να πάνε τον συνδιασμό μπροστά!!Έχουν αγάπη και μεγάλο μεράκι για τον τόπο τους.Μενω Αθήνα αλλά έχω και στο Άστρος σπίτι και ξέρω τα άτομα όλα εδώ και 30 χρόνια.Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio