Οι τέσσερις δεσμεύσεις του Σκαντζού για την Αρκαδία (vid)

Sat, 11/05/2019 - 10:59

Τα χαρτιά του άνοιξε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» Μανώλης Σκαντζός λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Σκαντζός έχει διατελέσει δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και τώρα διεκδικεί θέση περιφερειακού συμβούλου στην Αρκαδία με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την  Πελοπόννησο» και επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα.

Σε αυτή τη συνέντευξη  ο κ. Σκαντζός απάντησε στις ερωτήσεις του ΑrcadiaPortal.gr που είχαν να κάνουν με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Νίκα και με τα σχέδια και τον προγραμματισμό του εάν εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος. Ο κ. Σκαντζός μίλησε και για τον νυν περιφερειάρχη και για τον τρόπο που διοικεί την Περιφέρεια τα τελευταία εννέα χρόνια.

Η Αρκαδία πάσχει είναι ένας νομός που στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα και ατον τουρισμό, τομείς για τους οποίους δεν έχει γίνει τίποτα

Ο κάμπος της Μαντινείας φυτοζωεί, είπε ο κ. Σκαντζός, θέτοντας ως πρωταρχικό του στόχο της αξιοποίηση της Τάκας και του Τάνου στη Βόρεια Κυνουρία.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι στη Βόρεια Κυνουρία θα γίνουν έργα άρδευσης

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος τόνισε ότι δεσμεύεται για τέσσερα βασικά έργα - παρεμβάσεις τα οποία θα γίνουν σε κάθε περίπτωση αν εκλεγεί.

Εκτός των αρδευτικών έργων, ο κ. Σκαντζός δεσμεύτηκε και για το αεροδρόμιο της Τρίπολης για το οποί είπε ότι θα παλέψει προκειμένου να γίνει πολιτικό, αλλά και για τη σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Αρχαία Ολυμπία.

Τον κ. Τατούλη τον χαρακτήρισε έναν απομονωμένο περιφερειάρχη, γυμνό από επιχειρήματα, προσθέτοντας ότι δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί με κανέναν άλλο υποψήφιο περιφερειάρχη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και μπορούμε με όλους να συνεργαστούμε, πάντα με συζητήσεις και αποφάσεις που θα ληφθούν πάνω στο τραπέζι

Μεταξύ άλλων μίλησε και για ένα τεράστιο ψέμα το όποιο αφήνουν τα μέλη της πλειοψηφίας του ΠεΣυ να πλανάται, προκειμένου να πλήξουν τον κ. Νίκα και την παράταξή του.

Κλείνοντας ο κ. Σκαντζός θέλησε να υποστηρίξει τον επικεφαλής της παράταξής του στο θέμα στου σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, σημειώνοντας ότι ο κ. Νίκας αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνγώμη και έληξε το θέμα, τελειώνοντας το έθιμο.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Comments

Submitted by Anonymous on Sat, 11/05/2019 - 15:18 Permalink

Μανωλη Καλή επιτυχία αν και δεν σε φοβόμαστε την έχετε στο τσεπάκι να φύγει αυτή η χολέρα που λέγετε Τατουλης.

Submitted by Άστρος on Sun, 12/05/2019 - 11:45 Permalink

Βλέπεις ΝΙΚΑΣ είναι κακό!!! Ο Κ.Σκατζός έχει καταλάβει το κάζο τον περιφερειακών εκλογών και έχει ξεκινήσει να χτυπάει πόρτες για τα δημοτικά!!

Submitted by Αρθούρος on Sun, 12/05/2019 - 12:12 Permalink

Δεν γίνεται ο τατούλης να συνεχίσει άλλο. Πέρασαν 30 χρόνια και ο δρόμος Τρίπολη Άστρους δεν είναι καν την προκοπής. Με τέτοιους πολιτικούς δνε πάει ο τόπος μπροστά. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν άλλοι.

Submitted by Anonimous on Sun, 12/05/2019 - 12:59 Permalink

Αρκετά με Τατουλη 9 χρόνια στην περιοχη μας δεν έκανε τίποτα και τώρα για να σώσει την παρτίδα υπογραφη έργα αλλά ο κόσμος δεν τρώει σανό θα τον στείλει στο Καστρί να ξεκούραστη

Submitted by Anonymous on Sun, 12/05/2019 - 14:29 Permalink

Αγαπητέ Μανώλη από μηχανοδηγος που ήσουν κατέληξες όχι μόνο να χάσεις το τραίνο αλλά και όλα τα τροχόφορα μέσα και σου έμεινε το πολύ πολύ κανένα ζωηλατο κάρο. Αλλά στην εποχή μας με το κάρο δεν πας πουθενά. Τώρα που θα αδειάσει θέση στην παράταξη που έφτιαξες εδώ στο Δήμο έλα πίσω γιατί και άξιος είσαι και ικανός και πολλά έχεις ακόμα να δώσεις. Μόλις περάσουν οι εκλογές θα τα πούμε κι από κοντά. Καλή αντάμωση.

Submitted by Anonymous on Sun, 12/05/2019 - 17:30 Permalink

Όρε πίκρες και καημούς που έχει αφήσει αυτή η 6η Υ.ΠΕ.Π.
Και να πηγαινοέρχεται ο κ. Νίκας πρωί -βράδυ Καλαμάτα Τρίπολη και τούμπαλιν.....
Σαΐτα θα γίνεται !!!! Σαν αυτές που μετάλλαξε ο Μανώλης ....Και ήταν o χαμός ενός ανθρώπου ένα μικρό λάθος του Νίκα ε Μανώλη ; Mea culpa .....Κι εβγαλε μαλλί η γλώσσα σου. Ολο Παναγιώτης Νίκας και Παναγιώτης Νίκας.... Ολο Ζήκου και Ζήκου που έλεγε και ο Χατζηχρήστος Λέει ; Δε λέει !!!!

Submitted by Anonymous on Sun, 12/05/2019 - 20:31 Permalink

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ . ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ. ΑΠΟ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΝΟ ΤΩΡΑ . ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ !!!! ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΙΔΙΟΣ . ΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΝΩΛΗ

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio