Οι δημοτικές εκλογές «διασπούν» την ΟΝΝΕΔ στη Βόρεια Κυνουρία

Πέμ, 21/03/2019 - 11:29
Image

Δύσκολες ισορροπίες για την ΟΝΝΕΔ στην Αρκαδία. Και τούτο διότι τα μέλη της που επιθυμούν να πολιτευτούν στις δημοτικές εκλογές καλούνται να υπηρετήσουν επάξια και την οργάνωση και το κόμμα, αλλά και τη δημοτική παράταξη στην οποία εντάσσονται.

Και μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές ιδανικά να μην πρέπει να έχουν κομματικό πρόσημο, ωστόσο αυτό το κομματικό πρόσημο, που υπάρχει έτσι κι αλλιώς, δημιουργεί ζητήματα στο ίδιο το κόμμα.

Στη Βόρεια Κυνουρία δύο εκλεγμένα στελέχη της ΟΝΝΕΔ θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στης εκλογές τον Μάιο. Πρόκειται για τον Γιώργο Λυτρίβη, ο οποίος είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, και για τον κ. Κωνσταντίνο Λέγκουρδα, ο οποίος είναι πρόεδρος στη ΔΗΜ.ΤΟ Βόρειας Κυνουρίας.

Ο πρώτος, θα κατεβεί με τον συνδυασμό του δημάρχου Παναγιώτη Μαντά, ο οποίος θα διεκδικήσει ακόμα μία θητεία στη Βόρεια Κυνουρία. Ο δεύτερος, θα κατεβεί με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμπύλη, ο οποίος είναι "γαλάζιος" , καθώς η συντριπτική πλειονότητα των μελών της παράταξής του ανήκουν στον δεξιό χώρο.

Ο κ. Λυτρίβης, όμως, κατεβαίνει υποψήφιος με έναν συνδυασμό πολυσυλλεκτικό και... πολυκομματικό, και αυτό δεν αρέσει σε όλους. Ο Παναγιώτης Μαντάς έχει πει ότι ο συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής κατεβαίνει χωρίς κομματικό πρόσημο και ότι κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να αποσκοπεί στο καλό του τόπου. Αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι...

Όπως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς, ο οποίος στην επίσκεψη του κ. Μιχαλολιάκου εκθείασε τον Γιώργο Λυτρίβη, αλλά αντέδρασε στην υποψηφιότητά τον με τον κ. Μαντά επειδή, όπως είπε, τον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μιχαλολιάκος, πάντως, ευχήθηκε στον κ. Λυτρίβη «άντε, και αντιδήμαρχος!», δίνοντάς του τη «γαλάζια» ευχή.

Επίσημη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό Μαντά δεν έχει εκφραστεί, πάντως, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας βολιδοσκοπεί και ψάχνει ερείσματα.

Αλλά ο Μαντάς... δεν χαρίζεται.

Σχόλια επισκεπτών

Καμια οννεδ δεν διασπαται. Μην βλέπετε φαντάσματα. Η νδ δεν δίνει στηρίξεις στους Δήμους. Πόσο μάλλον στη Βορεια Κυνουρία που κλείνει ξεκάθαρα το ματι στη παράταξη μαντά.(Κακλαμάνης,Μιχαλολιάκος, Κεφαλογιάννης)

Ο Κακλαμάνης υπευθυνος για τη τοπική αυτοδιοίκηση έβγαλε φώτο στήριξης με Μαντά- Λυτρίβη , τα παραπολιτικά που περνάνε ττη γραμμή της ΝΔ σε άρθρο τους ανέφεραν για ξεκάθαρη στήριξη στο Δήμο στο Λυτρίβη, ο Μιχαλολιάκος εύχεται άντε και αντιδήμαρχος και ο καμπύλης ονειρεύεται στηρίξεις και πράσινα άλογα.

Μου προκαλεί απέχθεια και αηδία, νέα Παιδιά να απευθύνονται στην εύνοια Μιχαλολιάκων, Λυκουρέντζων και Μητσοτάκηδων, για να αποκτήσουν οντότητα στις δημοτικές εκλογές μιας μικρής περιφέρειας όπως η Βόρεια Κυνουρία.

Η ΟΝΝΕΔ διασπάστηκε αλλά το astrosnews δεν είχε τέτοια προβλήματα. Παρέμεινε κανονικά μονόπλευρα, υποκειμενικά και ξεκάθαρα υπερ του ενός και παρουσιάζει τα θέματα όπως τον βολεύει. Καλά τα κανόνισε ο Τάκης προεκλογικά να βολέψει όλα τα μέτωπα. Αλλά στις εκλογές μιλάει ο λαός και όχι οι επίδοξοι ...υποβολείς.

Μαυρη προπαγανδα ......... Ειναι και οι δυο ατομικες υποψηφιοτητες . Μην εμπλεκετε τις κομματικες ιδιοτητες. Προσωπικοτητες κρινονται και οχι αξιωματα. Αλλωστε και ο δημαρχος Μαντας ειχε κατεβει υποψηφιοςτου τοπικου ΠΑΣΟΚ ,αλλο αν δεν πηρε πολλους σταυρους και τον εχουν παρει στον ωμο τους οι καραδεξιοι ,ο θεος να τους κανει ,σκατζος, καφες και σαβουρδος

Έτσι ταυτιζεστε όλοι σας ακόμα και στις δημοτικές εκλογές. Καμπυλης δεξιά Μαντας πάλι δεξιά. Μαύρο θέλετε και οι 2 όπως και οι πατεραδες των κομμάτων σας Δαλιανης και Σκαντζος. Δεξιά τέρατα μας καταστρέψατε, αντί να πάτε το Δήμο μπροστά γυρισατε πίσω στους περισσότερους τομείς. Και αυτός που φταει λιγότερο είναι ο φίλος Μαντας. ΔΑΛΙΑΝΗΣ και ΣΚΑΝΤΖΟΣ μας διελυσαν. Μόνο ψήφο ζητάνε τίποτα άλλο και όταν βγαίνουν εξαφανιζονται και εμφανίζονται πάλι στις εκλογές. Που είσαι ρε ΔΑΛΙΑΝΗ 5 χρόνια τώρα? Που είσαι ρε ΣΚΑΝΤΖΕ 5 χρόνια τώρα? Ο ΜΑΝΤΑΣ και ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ είναι άξιοι αλλά χωρίς τους παλιούς. ΤΈΛΟΣ.

Και ποιος νοιάζεται αν κάποιες υποψηφιότητες "διασπούν" τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ ή τον ΣΥΡΙΖΑ;;;;προφανώς μόνο εκείνοι που δεν τολμούν να διεκδικήσουν μια θέση στην πολιτική σκηνή του τόπου μας με τις αξίες και ικανότητες τους χωρίς πολιτικά επώνυμα και χρίσματα!για αυτό λοιπόν θα φάνε "διαspoon" 70 εκατοστών τη χυλόπιτα του Μαντά στις εκλογές!

ΛΥΤΡΙΒΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ .... ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ......ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.........

Ο κόσμος και γνώση έχει και κρίση έχει . Αφελής δε νομίζω να υπάρχει κανένας . Τι ρόλο παίζει ο κάθε υποψήφιος πάλι ξέρει . Οπότε θα κάνει αυτό που έχει κατά νου . Οι ιθύνοντες ας σταματήσουν να πλέκουν εγκώμια , να επαινούν και άλλα τέτοια , απλά υποβαθμίζουν τον εαυτό τους , και τους ξέρουν ποιοι είναι .Μήπως κόπτονται και ράπτονται γιατί έχουν άμεσο και ίδιον όφελος , αλλιώς δεν εξηγείται .

ΛΥΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!! ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ............

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio