Ο Σκαντζός... ξανά με Μαντά - «Θα μας ξαναβγάλουν από την πρώτη Κυριακή!»

Δευ, 19/11/2018 - 11:41
Image
Πολλά λέγονται και ακούγονται για τον πρώην δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας και νυν δημοτικό σύμβουλο κ. Μανώλη Σκαντζό, ότι τον κερδίζει η τοπική αυτοδιοίκηση β' βαθμού ή ότι φλερτάρει με άλλες δυνάμεις. Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, πάλι η παράταξη του Μαντά θα είναι πρώτη, από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα χρησιμοποιώντας πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.
 
Κατ' αρχάς, ο κ. Σκαντζός διαπληκτίστηκε με τον κ. Γιοβά, όταν έκανε λόγο για «τσάμπα μαγκιές»: Απευθυνόμενος τόσο στον κ. Γιοβά όσο και στον κ. Αδάμη, είπε: «Τσάμπα μαγκιές δεν πρέπει να πουλάτε». Ο κ. Γιοβάς αντέδρασε, λέγοντας ότι με αυτές τις φράσεις θα πρέπει να πάνε έξω την κουβέντα τους: «Αν χρησιμοποιείς τέτοιες φράσεις, θα πρέπει να πάμε έξω, να μιλάς πολιτισμένα».
 
Στη συνέχεια, ο κ. Σκαντζός είπε, υποστηρίζοντας κιόλας ότι η σύμβαση της Περιφέρειας με την ΤΕΡΝΑ θα κοστίσει ακριβά στους δημότες: «Και ο Γιοβάς και ο Αδάμης θα μπορούσαν να μας κατηγορήσουν ότι κάναμε τους εργολάβους πλουσιότερους; Πότε; Στη δική μας τη θητεία το δημοτικό τέλος είναι το φθηνότερο σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το μυαλό σας μπορεί να το χωνέψει;»
 
Να σας πω τη διαφορά με την ΤΕΡΝΑ του ΣΥΡΙΖΑ και του Τατούλη: Θα πάει στο 300%! Εμείς έχουμε οκτώ χρόνια το φθηνότερο δημοτικό τέλος. Να πας σε αυτούς που εκπροσωπείς και να τους ζητήσεις τα ρέστα. Εμάς θα μας ξαναβγάλουν πανηγυρικά από την πρώτη Κυριακή!
 
Επομένως... ξανά υποψήφιος με την παράταξη Μαντά ο κ. Σκαντζός και με τη βεβαιότητα επανεκλογής από την πρώτη Κυριακή...

Σχόλια επισκεπτών

Το ύφος του Σκατζού στη φωτό που συνοδεύει την ανάρτηση τα λέει όλα.Αυτές είναι οι τσάμπα μαγκιές και δεν περνάνε πλέον.Όσους πελάτες του και να σύρει εκμεταλλευόμενος την ιατρική του ιδιότητα,όσες φωνές και να βάζει ,τον βλέπω να τραγουδάει "μια Κυριακή ποιος το περίμενε πως θάταν Κυριακή".Αφου η μπίλια δεν του έκατσε για πιο ψηλά μένει στο δήμο ακολουθώντας τη γνωστή του τακτική.Τον..."μπροστάρη" τον έχει ,τη "υπόγεια" δουλεία την ξέρει αλλά δυστυχώς για αυτόν ακόμα και αυτοί που πιστά τον ακολουθούσαν αρχίζουν και ξυπνάνε...

Καλα μην παιρνεις και ορκο . Πριν απο ενα χρονο ανακοινωσε πως θα κατεβει υποψηφιος περιφερειαρχης εναντια στον κομματικο του πατερα Τατουλη. Γελασανε και οι πετρες με αυτο . Μετα ταχα πως θα ειναι με το Νικα . Ο Νικας ουτε να το ακουσει αυτο δεν θελει γιατι εχουνε βριστει . Μετα με το Δεδε ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα ντ αλλα. Ο Μαντας ειναι σε δυσκολη θεαη να του πει να καθισει στο σπιτι του ή να πολιτευτει με το Σαραβακο που εχει στηριξη απο το Λεβεντη ο οποιος ειναι και απο το Κορακοβουνι . . Το σιγουρο παντως ειναι πως τον αδειασε και ο βουλευτης του , Κατα τα αλλα ειναι ενας σταθερος πολιτικαντης στις αποψεις του που πανω απο ολα το συμφερον........του τοπου?????

Πανω απο 60% ο Μαντας?...Ο Σκαντζος οπως και μερικοι αλλοι που ειχαν προβλεψει ,με ακριβεια ειναι αληθεια, τα αποτελεσματα στις δυο προηγουμενες αναμετρησεις, αυτη τη φορα κατ ιδιαν μιλανε για ποσοστα απο 60% μεχρι 65%.Πολυ δεν ειναι ρε παιδια?

ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΥΤΕ Η ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥ΅ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Τα πραγματα ειναι απλα.Στις τελευταιες εκλογες ο πολιτικος οδοστρωτηρας Γιωργος Δαλιανης με προικα τον απειρο κοσμο που ειχε βοηθησει,τις υψηλες πολιτικες διασυνδεσεις του κτλ.ειχε κατορθωσει μια παραταξη που θα επαιρνε 15-20 % να την φτασει στο 36%.
Σε αυτες ,το κκε θα παρει το γνωστο 4%και ο Μαντας εχοντας αλλωσει ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ και το μεγαλυτερο μερος της ΝΔ μπορει και να φτασει σε πρωτοφανη ποσοστα τυπου 70%.

Ρε λεβέντες από το πολύ ψέμα που λέει ο αναπληρωτής αρχηγός σας έχετε παραμυθιάσει και τους εαυτούς σας. Κρατείστε αυτές τις ατάκες για τις συγκεντρώσεις των βολεμένων σας και των σανοφάγων γιατί την καλή την Κυριακή θα τρέχετε να τα σβήσετε και δεν σβήνονται...

Βρε κολλημένε, με την εμμονή σου να Λασπολογίες έναν σοβαρό άνθρωπο σαν τον δήμαρχο τι νομίζεις ότι καταφέρνεις? 65-70%. Γιατί είναι ο καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους, πρώην και νυν υποψηφίους.. επιστρατευστε κανέναν αποτυχοντα βουλευτή ή πρόεδρο οργανισμού, Γιατί βλέπω σιγουρα να την τρώτε για τρίτη φορά, αλλα αυτή τη φορά πιο βαριά... περιοριστε την ηττα δαλιανεοι, οσο είναι καιρος...

Ο Καμπύλης θα βγει αυτή τη φορά γιατί μετά απο 2 προσπάθειες Σκατζου και Μαντά δεν υπήρξε καμια βελτίωση στην περιοχη μας. Αν δεν ηταν και ο Περιφερειάρχης να κάνει έργα σε δρόμο και λιμάνι πείτε μου εσείς τι αλλαγή θα βλέπατε στην περιοχή μας; Καμία! Και είμαστε τυχεροί που λόγω κρίσης μας έρχεται όλη η Τρίπολη στο Άστρος γιατί αλλιώς θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα και στο τουρισμό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio