Ο Γιώργος Δαλιάνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε

Thu, 09/05/2019 - 21:50

Ο  Γιώργος Δαλιάνης εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο της Αρκαδίας στις εθνικές εκλογές το Μάιο του 2012,  ως υποψήφιος βουλευτής, με το νεοσύστατο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να κάνει την έκπληξη και να κατακτά την τέταρτη θέση στην Αρκαδία αλλά και πανελλαδικά.
Στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο.

 Στις εκλογές του Ιανουάριου του 2015 εκλέχτηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στο νομό Αρκαδίας και στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Από την πρώτη στιγμή συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ βρισκόταν πάντα κοντά στους πολίτες της Αρκαδίας χωρίς διακρίσεις.
Το Μάρτιο του 2017 ορίστηκε Γραμματέας Οικονομίας και Ανάπτυξης των ΑΝ.ΕΛ. όπου ανέπτυξε έντονη πολιτική δραστηριότητα, τόσο στα  φόρα οικονομίας και ανάπτυξης, όσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εκλεγμένο μέλος για δεύτερη συνεχόμενη τριετία στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και επίσης είναι  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.

Από τις 5 Μαΐου του 2019 είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με τον συνδυασμό «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» του Γιώργου Δέδε.

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 09/05/2019 - 23:13 Permalink

Α ρε Γιώργη από άρχοντας κεντροδεξιός με επίπεδο κατέληξες παρακολούθημα του απατεώνα κατσαπλια Τσίπρα. Κρίμα

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Fri, 10/05/2019 - 10:42 Permalink

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΕΛ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ

Submitted by φιρφιρίκος on Fri, 10/05/2019 - 23:02 Permalink

πήρες γραμμη οτι το παιντί απο εικοσιένα θα τραβήξει έντεκα! Ζερβοδεξιοί παλιάς κοπής σκουριάσατε, έρχεται το κλατς! Πάμε γερά μωρή Κουντουρά της Αρκαδίας!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio