Ο Γεώργιος Γαρδικιώτης υποψήφιος με τον Γιώργο Καμπύλη

Κυρ, 24/03/2019 - 10:21
Image

Υποδεχόμαστε στην παράταξή μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τον Γεώργιο Γαρδικιώτη.

Δικηγόρος με διακεκριμένη και δυναμική πορεία, πρόθυμος να προσφέρει με όραμα στα κοινά και έχοντας επίγνωση του κοινωνικού του ρόλου με αίσθημα ευθύνης.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η ανταπόκρισή του στη πρόσκλησή μας για να ενισχύσουμε το ψηφοδέλτιό μας.

Γιώργος Καμπύλης - Πρωτοβουλία Αλλαγής

 

Σχόλια επισκεπτών

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.
ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

Γιώργο, Καλή επιτυχία.. Στο δικαστήριο όπου εκπροσωπείς τον πρώην δήμαρχο. Απλώς, νομίζω ότι είσαι υποψήφιος με τον συνδυασμό που τον έστειλε εκεί... Πώς γίνονται αυτά? ...τα έργα εκτελέστηκαν όπως λέει ο Στρατής η δεν εκτελέστηκαν όπως λέει ο χαλβάς? Αλλά θα λες στο δήμο και άλλα στο δικαστήριο? Καλό ξεμπέρδεψα όπως τα έμπλεξες....

Ο συνδυασμός που τους έστειλε εκεί είναι του Μαντά υπό την καθοδήγηση του Σκατζού.
Ίσως ο Δαλιάνης(Χαλβάς)να απαλλάσεται λόγω βλακείας αλλά το διδυμάκι που προανάφερα εσκεμμένα συνέχισε την υπόθεση,εντέχνως απάλλαξε τον νομικό επρόσωπο του Δήμου και ταυτόχρονα όρισε μεγαλοδικηγόρο με δυο συνεργάτες χρεώνοντας με κάποιες χιλιάδες ευρώ το ταμείο του Δήμου.Και εννοείται οτι αφού έσυρε τέσσερις συμπολίτες μας στο Κακουργοδικείο στη δεύτερη ακροαματική διαδικασία δήλωσε κώλυμα(ο μεγαλοδικηγόρος του Δήμου) και η δίκη πήρε αναβολή για...μετά τις εκλογές!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio