Ο Δημήτρης Κατσής υποψήφιος με την παράταξη "Πρωτοβουλία Αλλαγής" του Γιώργου Καμπύλη

Κυρ, 05/05/2019 - 23:32
Image

Μέσω των social media o Δημήτρης Κατσής ενημέρωσε πως θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Καμπύλη "Πρωτοβουλία Αλλαγής"

Απέναντι στην πρόκληση των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών,
με σύνεση και ήρεμη συνείδηση και κατόπιν γόνιμου διαλόγου με συμπολίτες μας, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη,

την Πρωτοβουλία Αλλαγής.

Απο καιρού έχω γνωστοποιήσει, την ανεξαρτητοποίησή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και εξήγησα τους λόγους, με επιστολή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι ίδιοι λόγοι επιβάλλουν να συνεχίσω να υπηρετώ τα κοινά του Δήμου μας, με ελεύθερο και αδέσμευτο λόγο, με αυτονομία και δημιουργικότητα, με προγραμματικές θέσεις και αναπτυξιακή λογική.

Να αναλαμβάνω πρωτοβουλίες προς όφελος και μόνον του τόπου μας.

Συμπράττω με αποφασιστικότητα ,σε μια συλλογική προσπάθεια κυρίως νέων αλλά και παλαιότερων εμπείρων στελεχών, καταξιωμένων συνδημοτών μας, αποφασισμένων να δράσουμε ενωμένοι, πέρα και πάνω από κόμματα και φατρίες, από παρέες και παρασκήνια.


Συμπράττω με σημαία μου τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ηθική και πολιτική ακεραιότητα.

Συμπράττω με πίστη στη νίκη της Πρωτοβουλίας Αλλαγής αλλά και με ισχυρότερη πίστη και βεβαιότητα στην ικανότητα υλοποίησης του προγράμματος του συνδυασμού μας, υπό την ηγεσία του υποψηφίου Δημάρχου κ.Γιώργου Καμπύλη.

Συμπράττω γιατί δεν υποχωρώ μπροστά στις απαιτήσεις των καιρών και τις δύσκολες περιστάσεις αλλά γνωρίζω να μάχομαι τίμια και ειλικρινά, με οδηγό τη θέση μου ότι στο τέλος της διαδρομής, τα έργα να είναι περισσότερα από τα λόγια του προεκλογικού αγώνα.

Είμαστε έτοιμοι, να αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου της Βόρειας Κυνουρίας, με πνεύμα ενότητας ,μετριοπάθειας και σοβαρότητας.


Δεσμεύομαι να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη όσων συστρατευθείτε μαζί μας, στο ξεκίνημα για αλλαγή και αισιόδοξη προοπτική της τοπικής μας κοινωνίας.

Και ας μην ξεχνάει κανείς:

Η Πίστη χαρακτηρίζει τους Νικητές.

Η Πρωτοβουλία Αλλαγής και μαζί μας οι πολίτες του Δήμου μας,
θα είμαστε οι Νικητές.

  

 

Σχόλια επισκεπτών

Πριν 5χρονια γυριζε τα χωρια κ κατηγορουσε το χαλβα κ ελεγε σε ολους τα καλυτερα για το μαντα.τωρα ξαναγυριζει στο χαλβα..εκει που εφτυνε γυρισε να γλειψει..ας τον στειλει επιτελους ο κοσμος σπιτι του..πολιτικα ανυπαρκτος κ ***...

τραγούδι που μας στιγματισε από το Πάσχα
τίτλος : αλλάζει
Τραγουδοποιός : Ελένη Τσαλιγοπούλου
Στίχοι

Έχω ένα μυστικό,
έναν μικρό σταυρό στη κάλπη μου
κι έναν αερικό στα λόγια μου.
Έχω και μια πληγή,
μια δεξιά ευχή στο χέρι μου
να πίνεις κάθε αυγή, Αντρέα μου....

Αλλάζει κάθε που εκλογιαζει
το συμφέρον μου μοιάζει να ναι ποταμός....
Σκοτάδι του χαλβά σημάδι
τ’ όνειρο του Άδη να γίνει δήμαρχος....

Υστερόγραφο : για όσους πήρατε κιλά στις γιορτές συνίσταται η άσκηση της κιβηστησης και ανακηβηστησης... προσοχή στις ζαλάδες!!!!

Όποια παράταξη ακολουθείς κερδίζει στις εκλογες τις τελευταίες τετραετίες..
Δεν νομίζω ομως οτι θα σου κατσει και φέτος Δημητράκη ο κόσμος κουράστηκε να σε βλέπει να ξεφτιλιζεσαι για να κρατήσεις την καρέκλα.

Τελικα εσυ φιλε που γραφεις ολα τα σχολια γιατι ο ιδιος εισαι, απο οτι φσινεται ο Δημητρακης οπως εσυ τον ονομαζεις σε αιφνιδιασε γιαυτο και σε πονεσε. Οσο γιατην κωλοτουμπα φαινεται οτι την ξερετε καλα εσεις του Μαντα γιατι τωρα απο πασοκακια γινατε συριζαιοι. Καλυτερα κωλοτουμπας παρα προβατακι με παρωπιδες.

Τον Δημητρη τον διακρινει το πολιτικο ηθος η αξιοπρεπεια η οξυδερκεια και ειναι παντα και παντου χρησιμος χωρις αρχηγικες βλεψεις γιατι αν ηθελε ειναι ικανοτατος και θα μπορουσε να κατεβει ως αρχηγος παραταξης.και φευγει απο μια παραταξη και παει σε,αλλη οταν βλεπει οτι κατι δεν του αρεσει .σεβασμος λοιπον ανωνυμοι.ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Μπράβο!!! για άλλη μια φορά η μετριοπάθεια που σε διακρίνει σε έκανε να έχεις το εχεις το θάρρος να αυτοανακοινωθείς... ή μάλλον να μας απολογηθείς καλύτερα για την πράξη σου αυτή.Εκείνος ο υπόλοιπος συνδυασμός σας τί είναι το μυστικό του κράτους?Θα μας τον ανακοινώσετε ή μήπως την βγάλατε μέχρι το πρωί στο Ναύπλιο και ακόμα δεν ξυπνήσατε ???

ΤΑ ΣΤΙΡΙΖΩ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΣΤΙΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ . ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΣ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΑΚΗ? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!!!

Όταν λέτε τελευταίο βαρίδιο τον Κατση ως πρώτο εενοειτε τον Μανώλη; Ε ρε τι έχει να γίνει μετά την ήττα... Ήδη τραβήχτηκαν τα αυτιά του αναπληρωτή στην Τρίπολη πρόσφατα αλλά μυαλό δεν έβαλε... Μαύρο καλοκαίρι θα περάσετε...

Συγχαρητηρισ Κατση πιστευουμε σε εσενα. Ο Τακουλης αποδειχτηκε μεγαλος κωλοτουμπας. Μας συστηθηκε ως πασοκ, στη συνεχεια ανεξαρτητος για να προσεγγισει ατομα σσν εσενα τωρα συριζα και στην περιφερεια Νικας. Τους μισους απο τον προηγουμενο συνδυασμο του τους καθηλωσε και δεν ξανασχολουνται τους υπολοιπους συνεχιζει να τους κοβει μισθο και καθονται..οι καινουργιοι ελπιζουν..αλλα δεν ξερουν τι τους περιμενοι με τετοιον αρχηγο. Ο τακουλης τα θελει ολα για την κλικα του. Πρεπει καποια στιγμη να δουμε σοβαρα το θεμα ψηφο και που αξιζει να την δωσουμε. ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΙ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κατση μη μασάς. Η κλαψε για να σε λυπούνται η βάρα για να σε φοβούνται. Εσύ εχεις αποδείξει ότι σε φοβουνται. Ας ψηφίσουν Νικα οι μανταιοι για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Τους πόνεσε πολύ. Περαστικα

Μα καλα.... σχολιαζετε την καθοδο του Κατση στο φυσικο του χωρο και δεν κοιτατε που ο υποψηφιος περιφερειακος με το Νικα κατεβασε τη γυναικα του στο τοπικο του Πραστου με τι Μαντα ;;; Θα σας παρει τα σωβ@@κα ο Τατουλης . Μαντα επαιξες και εχασες φιλε . Μεγαλο λαθος σου. Κριμα που ειχα αποφασισει να σε στηριξω . Τωρα μαυρο .
ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΚΑΜΠΥΛΗΣ...ΝΙΚΗ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio