Νέα δημοσκόπηση για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Παρ, 24/05/2019 - 17:48
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Έρευνα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για τις δημοτικές εκλογές 2019 από την παράταξη "Ανεξάρτητη δημοτική κίνηση πολιτών" του Παναγιώτη Μαντά σε συνεργασία με την ΚΑΠΑ RESEARCH A.E.

Το μέγεθος του δείγματος είναι 602 δημότες Βόρειας Κυνουρίας.

Χρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων 23 – 24 Μαΐου 2019.

Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων (CATI).

δημοσκ24/5

δημοσκ24/5

δημοσκ24/5

δημοσκ24/5

δημπσκ 24/5

δημοσκ24/5

δημοσκ 24/5

δημοσκοπ

δημοσκοπ 24/5

δημοσκ 24/5

δηημοσκο

δημοσκοπ 24/5

δημοσκοπ 24/5

δημοσκοπ 24/5

δημοσκοπηση 24/5

Σχόλια επισκεπτών

Η αλήθεια είναι ότι η δημοσκόπηση του Καμπυλη φαίνεται να είναι πολύ πιο σοβαρη από μια εταιρεία Prorata που την γνωρίζει όλος ο κόσμος Ενώ του Μαντά πολύ πρόχειρη δημοσκόπηση με λίγα στοιχεία και από μια εταιρεία παντελώς αγνωστη Κάπα Research.A.E.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Η αληθεια ειναι πως δεν την πιστευει κανεις . Το κανονικο γκαλοπ ειναι στις πλατειες στα καφενεια στους δρομους στις επιχειρησεις στα σπιτια και οπου αλλου . Εκει ακους μονο μια λεξη ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .
κ. Δημαρχε τελος .

Ρε μη χαλάτε τα λεφτά σας για 1 μέρα. Ηρεμιστε λιγάκι όλα θα γίνουν όπως γίνεται στα 180 χρόνια τοπικής αυτοδιοίκησης. Ούτε το τέλος του κόσμου είναι ούτε η ανακάλυψη του τροχού. Χάχαχαχα ρε πως κάνετε έτσι; (και οι μεν και οι δε)

Και η αυτή η δημοσκόπηση αλλά και η προηγούμενη είναι παραπλανητικές. Οι δημοσκοπήσεις έγιναν σε όλο το Δήμο, δεν υπολογίσθηκαν στις δημοσκοπήσεις αυτές οι συμπαγείς ψήφοι των Δολιανών. Έπρεπε να γίνει δημοσκόπηση αποκλειστικά στα Δολιανά, να προσδιορισθεί η πρόθεση ψήφου για όλους τους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αυτής να ληφθεί στο τελικό αποτέλεσμα των δύο άλλων δημοσκοπήσεων.
Ο συνδυασμός του ΒΕΚΙΑΡΗ με τα δεδομένα της πρόθεσης ψήφου των δύο δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ RESEARCH και PRORATA AE και αφού υπολογισθούν οι ψήφοι των Δολιανών λαμβάνει πάνω 15%.
Ας κάνουν οι δημοσκόποι τις αναγωγές και να βγάλουν την τελική μέτρηση της πρόθεση ψήφου για τους υπόλοιπους συνδυασμούς όπως αυτοί θέλουν, απλά μαθηματικά είναι.
Και οι δύο δημοσκοπήσεις δημιούργησαν εσκεμμένη παραπλανητική εικόνα και πρέπει να τις ανακαλέσουν και να ζητήσουν συγγνώμη οι εταιρείες, δυστυχώς μη περιμένουμε κάτι τέτοιο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
ΚΟΙ

Δηλαδή με τα συμφραζόμενα σας στα σχόλια κάποιοι από τον καμπύλη σημαίνει ότι ούτε η δική σας δημοσκόπηση δεν είναι έγκυρη..Άρα μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ο καμπύλης πρώτος και ότι του Μαντά είναι ψεύτικοι..Γιατι έτσι εκθετετε και την δική σας δημοσκόπηση που ο Θεός να την κάνει δημοσκόπηση.

Μια ενδοσκόπηση και γρήγορα...επιτελους καταλαβετε οτι παλευεται για τους πολιτες και τον Δημο Βορειας Κυνουρίας τις μεταξυ σας κοντρες αφηστε τες παραπερα...μα δηλαδη θα αρχισουμε να αισθανομαστε διαιτητες μια εκλογικης αναμετρησης...και για να λεμε και λιγες αληθειες εδω μεσα...απο ποτε δημοσκοπησεις γινονται γνωστες πριν τις εκλογες??exit polls την ημερα των εκλογων αν θελετε ολοι καλοδεχουμενο...ψυχραιμια!!

Ημέρα και νύχτα έγινε η δημοσκόπηση ή μόνο μέρα;
Μήπως έγινε μόνο νύχτα;
Πρόλαβαν και την έκαναν;
Μήπως συμπλήρωσαν τα κουτάκια μόνοι τους;
Πόσο χρόνο χρειάζεται κάθε ερώτηση;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Γιατί δεν έγινε οικονομικός απολογισμός δυο χρόνια τώρα; Υπάρχει κάποιος λόγος;Τι δείχνει αυτή η ενέργεια;Κάποιες ενέργειες δεν κάθονται καλά; Τι είναι εκείνο που δε βγαίνει; Σε τι θα πείσει η δημοτική αρχή για να ξαναβγεί;

Όπως πάντα έτσι και τώρα, κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει πρόγραμμα.Αλλά και να είχε παρουσιάσει τι σημασία θα είχε στο Ελλαδιστάν? Μια ζωή να ψηφίζεται βάση προσώπων και οικογενειών και μετά να γκρινιάζεται!!! Δε μας έχετε πει όμως που τα βρήκαν όλοι τα λεφτά και βγάζουν αφίσες, τρικάκια κτλ? Όλοι από την τσέπη τους και για το καλό του τόπου ειδικά αυτοί που είναι άπειρα χρόνια στην εξουσία... Είναι γλυκειά η εξουσία αλλά κυρίως τα οικονομικά οφέλη στα οποία αποσκοπούν όλοι οι υποψήφιοι στους οποίους όλοι κατι υποσχέθηκαν...Να τους χαιρόμαστε όλους...Ίδιοι είναι από όπου και αν προέρχονται και με όποιον μανδύα διαλέγουν να ντυθούν... Α το καλύτερο?? Όλοι λουφάζουν μετά τις εκλογές και ξανα θυμούνται να σκοτωθούν τις επόμενες... και μόνο για τα μάτια του κόσμου... Βαρετοί και προβλέψιμοι.. Το κακό είναι ότι σας λουζόμαστε όλοι...

Που κρυφτηκατε τωρα ολοι εσεις που γραφατε μεχρι χθες;τελικα επεσε εξω η δημοσκοπηση του καμπυλη ετσι; χασατε τη μπαλα κι απο σημερα αρχιζει και η γκρινια..παρτε το χαμπαρι παει για 70αρα τη κυριακη γιατι οι "υποχρεωσεις"ξεπληρωθηκαν.θα χετε πολυ γελιο ολη την εβδομαδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio