Μπουντρούκας: Ο «αναβαλλόμενος» Ανάβαλος σε νέες αναβολές

Δευ, 22/04/2019 - 14:14
Image

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας με μέλη του συνδυασμού και συνεργάτες του επισκέφτηκε το συνεχώς αναβαλλόμενο έργο της Πελοποννήσου, τον Ανάβαλο της Αργολίδας.

Ένα έργο για το οποίο έχουν τεράστιες ευθύνες οι κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και η περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου. Ένα έργο που είχε ενταχθεί στο πακέτο juncker με προϋπολογισμό 100.000.000 ευρώ και η σημερινή κυβέρνηση απέσυρε, χωρίς καμία αντίδραση από την περιφερειακή αρχή του κ. Τατούλη και χωρίς ποτέ να κατατεθεί νέα πρόταση. Ένα έργο που η επέκτασή του σε Φίχτια - Μοναστηράκι - Μυκήνες, με εξασφαλισμένο προϋπολογισμό 7.800.000 ευρώ, έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2017 και ακόμη δεν έχει προκηρυχθεί. Ένα έργο που έχουν υπογραφεί τα τεύχη δημοπράτησης προς Ερμιονίδα, προϋπολογισμού 38.500.000 ευρώ, το οποίο σήμερα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί, δεν έχει ακόμη ενταχθεί στο αντίστοιχο μέτρο. Αλλά και η επέκταση προς την Επίδαυρο που δημοπρατήθηκε το 2015, με προϋπολογισμό 31.857.000 ευρώ, ακόμη βρίσκεται σε πορεία υλοποίησης. Καλούμε τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη να πει την αλήθεια στους πολίτες της Αργολίδας και να απολογηθεί για το έργο αυτό.

Καλούμε τον κ. Δέδε που ταυτόχρονα είναι και Γενικός Γραμματέας Υποδομών να κάνει το αντίστοιχο. Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες. Το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι της Αργολίδας και θα δώσουν τη δική τους απάντηση στην κάλπη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio