Μπουλούκος: Συνεχίζω ακλόνητα, αταλάντευτα μαζί και δίπλα στον Πέτρο Τατούλη

Δευ, 21/01/2019 - 13:56
Image

Όπως φαίνεται, οι παρασκηνιακές διεργασίες... καλά κρατούν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα με τις περιφερειακές εκλογές και, πιο συγκεκριμένα, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου το κόμμα εφαρμόζει σκληρή κομματική πειθαρχία με διαγραφές μελών.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Μπουλούκος, νομικός, πρώην Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο», κάνει λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις και για -ανυπόστατες- φήμες ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του από τη «Νέα Πελοπόννησο»:

Σε σχέση με την δήθεν συζήτηση για απόσυρση της υποψηφιότητας μου με την ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ απαντώ κατηγορηματικά ότι συνεχίζω ακλόνητα, αταλάντευτα μαζί και δίπλα στον Πέτρο Τατούλη. Η διαρροή αυτή αποτελεί αποκύημα νοσηρής πολιτικής αθλιότητας που δηλώνει και αποδεικνύει ανησυχία και πανικό. Για τις πιέσεις, τις σπασμωδικές ενέργειες και τις αυθαίρετες και αυταρχικές διαγραφές θα πρέπει να απολογηθούν αυτοί που έκαναν την επιλογή να διασαλεύσουν την ενότητα της παράταξης της ΝΔ και να προσβάλουν το δημοκρατικό φρόνημα της κοινωνίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio