Το μήνυμα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βόρειας Κυνουρίας μετά τις εκλογές

Tue, 09/07/2019 - 21:58

Με την ελπίδα και την ευχή, σε 4 χρόνια από τώρα να μην έχει απογοητευτεί κανένας από τους εκατομμύρια Έλληνες που πίστεψαν στο όραμα του Προέδρου μας και πλέον Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επίσης και όλοι εμείς οι αγωνιστές της παράταξης να μείνουμε δυνατοί στους αγώνες που πρόκειται να δώσει η νέα κυβέρνηση μας, για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Αγώνες μέσα από μεταρρυθμίσεις που επιβάλλεται να γίνουν, επιτέλους, σε αυτή την χώρα. 
Μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν στην Ανάπτυξη, στην καταπολέμηση της ανεργίας, στην καταπολέμηση της κοινωνικής κρίσης, στην ανάπτυξη της πραγματικής έννοιας της Παιδείας (εκεί πάσχουμε πολύ), στην αντιμετώπιση των Εθνικών θεμάτων, στην ασφάλεια, στην πάταξη της ανομίας, στην βελτίωση-σωτηρία του περιβάλλοντος, στην δημόσια και "ανθρώπινη" παροχή των υπηρεσιών Υγείας και πολλά ακόμα μείζονα θέματα της καθημερινότητας των κατοίκων αυτής της χώρας. 

Συγχαίρω από βάθη καρδίας, τον κ. Κωνσταντίνο Βλάση για την επανεκλογή του στο αξίωμα του βουλευτή Αρκαδίας καθώς επίσης όλους τους συνυποψηφίους του στην Αρκαδία. Ιδιαίτερα την συντοπίτισσα μας κα. Ιωάννα Λυτρίβη για το κατόρθωμα της μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει τόσους υποστηρικτές και κυρίως για το ήθος της σε αυτό τον αγώνα. Συγχαίρω από βάθη καρδίας τον συμπατριώτη μας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τον οποίο δώσαμε μια μεγάλη μάχη πριν περίπου ένα μήνα ώστε να επέλθει η "Αλλαγή" στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, για την τοποθέτηση του στην θέση του Υφυπουργού Υγείας. Κατ' εμέ ο κ. Κοντοζαμάνης, με τις γνώσεις του και την ενασχόληση του, είναι το "Α και το Ω" σε αυτό τον Τομέα εντός Νέας Δημοκρατίας. Συγχαίρω, τέλος, όλα τα στελέχη της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης εντός Αρκαδίας για τον αγώνα τους και κυρίως τους Προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε κ. Τίμο Κατσίπο και της Τ.Ο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γρηγόρη Παινέση που κράτησαν ψηλά την δάδα κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλους βάζοντας στην άκρη φωνές που ήθελαν την εσωτερική διάσπαση.

Y.Γ.1 Επιβάλλεται να παλέψουμε όλοι στο να κάνουμε τους πολίτες και ειδικά τους Νέους να επιστρέψουν στην ενασχόληση τους με την πολιτική και τα κοινά, αφήνοντας πίσω κάθε τι που οδήγησε στην "Απολιτίκ" κοινωνία. 

Υ.Γ 2 Πρέπει να κάνουμε στην άκρη κάθε τι "νεοελληνικό" που προσβάλλει το ήθος, τα ήθη και τα έθιμα αυτής της χώρας και να επιστρέψουμε στις θεμελιώδεις βάσεις της Νέας Δημοκρατίας όπως λέγονται και στους παρακάτω στίχους :

"Με οδηγό τον πυρσό σαν του Κανάρη το δαυλό
θα πορευτούμε στο δρόμο το σκληρό
για τα γαλάζια ιδανικά δημοκρατία λευτεριά
θα αγωνιστούμε στα χώματα αυτά"

Μετά Τιμής και έτοιμος προς την κρίση των γραφόμενων μου
Κωνσταντίνος Λέγκουρδας
Πρόεδρος Τοπικής Ο.Ν.ΝΕ.Δ Βόρειας Κυνουρίας

Comments

Submitted by Anonymous on Wed, 10/07/2019 - 13:25 Permalink

Αλα καρτ νεοδημοκράτης ο «πρόεδρος». Στα δύσκολα δεν σε είδαμε να στηρίζεις το Μητσοτάκη και τις επιλογές του; Το κριτήριο του κόσμου σε κατέταξε εκει που έπρεπε στις Δημοτικές εκλογές.

Submitted by Anonymous on Wed, 10/07/2019 - 22:39 Permalink

Ανώνυμοι εσείς, ανώνυμος κι εγώ...Ετσι για να είναι ισόσταθμο το "παιγνίδι" Κι επειδή αυτός έχει τα κατά Ζουράρη "μέζεα" υπογράφει και κάτι λέει αυτό. Οσο για το τι έχει κάνει στη ζωή του,αυτό από τη στιγμή που δεν επεμβαίνει ,αλλοιώνει ή μεταβάλει την αποκλειστικά μίζερη δική σας, είναι δικό του και μόνο θέμα...Και για να μην το ξεχάσω, δεν του αρέσουν τα κουστούμια και τα παρελκόμενά τους. Είναι ενσυνείδητος αντικομφορμιστής ...Κατά τ΄ άλλα με γοργά πηδηματάκια στα λαγούμια σας.

Submitted by Anonymous on Wed, 10/07/2019 - 23:23 Permalink

Anonymous 10!7/19-13:25 .
Έτσι για την ιστορία.. "Κριτήριο" από κριτήριο ξέρεις πόση διαφορά έχουν; Για τα συγκεκριμένα δεδομένα, κάτι σαν ανατολή και δύση. Ο συγκεκριμένος έτρεξε ΜΟΝΟΣ του ουσιαστικά και μάζεψε ο,τι μάζεψε με κάποιους ακόμα ρομαντικούς που εξακολουθούν να πιστεύουν στον ίσιο αγώνα. Δεν τον πήρε κανείς απ'το χέρι όπως έκανε κάποιος άλλος για συνυποψηφίους απ'τον ίδιο χώρο και τον ίδιο τόπο και τους περιέφερε σαν έρανο του Ερυθρού Σταυρού. Άντε μπράβο γιατί και ονόματα και διευθύνσεις και μαρτυρίες και ομολογίες υπάρχουν...

Submitted by Anonymous on Wed, 10/07/2019 - 23:29 Permalink

Η κακοήθεια χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους και τους ποταπούς ανθρώπους. Ευτυχώς η ανωνυμία δίνει την ευκαιρία σε κάποια βδελυρά υποκείμενα να σέρνονται και να ακούγονται , διαφορετικά θα είχαν ξεχάσει και οι ίδιοι το όνομά τους!

Submitted by ASTRINOS on Thu, 11/07/2019 - 10:59 Permalink

Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΕΔ.Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio