Μήνυμα του Βασίλη Βεκιάρη, επικεφαλής της «Ενωτικής Συνεργασίας»

Σάβ, 20/04/2019 - 09:16
Image

Φίλες και φίλοι,

Ο συνδυασμός μας, << ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ>>,   συστήθηκε μετά από πρωτοβουλία των κατοίκων των Δολιανών με την διαδικασία  των γενικών συνελεύσεων,  χωρίς κομματική ταμπέλα και χρίσμα. Απαρτίζεται από ανθρώπους με νέα νοοτροπία που μπορούν να συνεργασθούν  χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες , από ανθρώπους που θέλουν την συναίνεση και την συνεργασία,  από ανθρώπους  με διαφορετικές αντιλήψεις. Είμαστε οι μόνοι  που παρουσιάζουμε κάτι το διαφορετικό. Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες.  Είμαστε εκφραστές της δημιουργίας και όχι  της αδράνειας. Όλα τα χωριά εγκαταλείφτηκαν θέλουμε να  βάλουμε τέλος σε αυτή την αδιαφορία,  να  βάλουμε τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό.

Φίλοι και Φίλες

Η προσπάθεια μας πέτυχε, τα καταφέραμε,  ήταν η  απαίτηση  όλων μας για ενότητα, για  κοινή δράση και συμπόρευση. Ο συνδυασμός μας είναι ανοικτός σε όλους,  απευθύνεται σε όλους, έχει την  ανάγκη όλων μας,  μας ενώνουν πάρα πολλά. Πιστεύουμε ότι στις τοπικές κοινωνίες  πρέπει να υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία  ώστε  η σχέση δήμου και πολιτών να τεθεί σε μία νέα και ειλικρινή βάση.

 Φίλες και Φίλοι

Γνωρίζουμε τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τις ανάγκες των δημοτών, το σχέδιο μας θα είναι η μάχη για το αυτονόητο, για την βελτίωση της καθημερινότητας. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά σας, θα είμαστε πραγματικά χρήσιμοι,  θα μεταφέρουμε την φωνή σας και την αγωνία σας  στο Δήμο και θα φροντίσουμε  την επίλυσή των  με  έργα και όχι με λόγια.

Θα έχουμε  μια διακριτή αυτόνομη παρουσία, δυνατή φωνή, θα επιδιώξουμε τη συνεργασία όλων των παρατάξεων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. θα είμαστε ο συνδυασμός που θα δουλέψει με πάθος για τα επόμενα  χρόνια.  Η ενασχόληση μας δεν θα είναι ευκαιρία προσπορισμού και προσωπικών ωφελημάτων, αλλά μια αποστολή   για αλλαγή  τρόπου σκέψης μας και δράσης.    

Με σεβασμό στη κρίση του  πολίτη, σας καλούμε να συμμετέχετε και  να  στηρίξετε τον συνδυασμό μας, να  δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα  με αποφασιστικότητα. Είναι η στιγμή που οι πολίτες θα αποφασίσουν αν ο δήμος καταφέρει να αλλάξει πραγματικά ή θα παραμείνει στάσιμος.

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Βασίλειος Βεκιάρης

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio