Με τη... διαγραφή φλερτάρει ο Δημήτρης Κατσής

Τετ, 10/10/2018 - 11:39
Image

Απανωτές ήταν οι παρεμβάσεις του πρώην προέδρου του ΔΣ και νυν δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Κατσή στη συνεδρίαση του ΔΣ στο Άστρος την Τρίτη 9 Οκτωβρίου. Δεν άφησε τον δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά «σε χλωρό κλαρί», καθώς σε κάθε θέμα που εισηγήθηκε ο δήμαρχος είχε παρατηρήσεις, επισημάνσεις και ενστάσεις, οι οποίες μάλιστα ξεπέρασαν ακόμα και τα όρια της.... αντιπολίτευσης.

Πρώτον, στο θέμα που συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης για τα 350.000 ευρώ που θα διατεθούν στον Δήμο για έργα αποκατάστασης μετά το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά», αφενός ρώτησε τι θα γίνει με την περιοχή της Γλυφάδας συγκεκριμένα, ζητώντας να μεριμνήσει ο Δήμος για να δοθεί ξεχωριστά ένα ποσό για την αποκατάστασή της, και παρατήρησε ότι θα έπρεπε να είχε μαζέψει ο Δήμος τα «κουτιά» των ναυαγοσωστών και τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους, για να μην χρειαστεί τώρα που καταστράφηκαν να αγοράσει καινούριο.

Δεύτερον, παρατήρησε ότι το κομμάτι από τις Παιδικές Κατασκηνώσεις ως τη Γλυφάδα είναι το κύριο κομμάτι που ενώνει τη Γλυφάδα με το κέντρο και ότι εκεί πρέπει να γίνει η μεγαλύτερη παρέμβαση, επιμένοντας στο σημείο αυτό, παρά τα όσα είπε ο δήμαρχος και αρχηγός της δημοτικής παράταξης ότι τα 350.000 ευρώ αφορούν σε έργα αποκατάστασης από την πρόσφατη θεομηνία και ότι σε πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έχει και τη θεσμική αρμοδιότητα, προβλέπονται παρεμβάσεις και έργα εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται να γίνουν.

Και, τρίτον, ο Δημήτρης Κατσής ως προς το θέμα ορισμού δικηγόρων Ναυπλίου που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας ως πολιτική αγωγή στη δίκη του πρώην δημάρχου Στράτη Δαλιάνη, υπογράμμισε ότι το 2014 με απόφαση δημάρχου ορίστηκε ο κ. Μαντζουράνης, δικηγόρος Αθηνών, και επομένως τα 5.000 ευρώ της αμοιβής των δύο δικηγόρων Ναυπλίου τα χαρακτήρισε ως περιττό έξοδο για τον Δήμο και ψήφισε «κατά».

Όπως φαίνεται, το «μέτωπο» που είχε ανοίξει με την παράταξή του μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου του ΔΣ διευρύνεται, καθώς ο κ. Κατσής όχι μόνο διαφωνεί με τη δημοτική αρχή, αλλά έχει και παρατηρήσεις «αντιπολιτευτικού» χαρακτήρα.

Σχόλια επισκεπτών

Περιμενα να ανοιξετε τα σχολια για να γραψω για το θεμα αυτο. Ρε δήμαρχε τι περιμενες δηλαδη με τον Κατση; Από τη πρωτη στιγμη που τον εβαλες στην παραταξη μετραγαμε αντιστροφα ποτε θα κανει την κωλοτουμπα. Στα ειχαμε πει οτι πρωτη στιγμη. Δεν τον ειχες αναγκη ποτέ μόνο να μας ανακατεύει ξερει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio