Μαντάς: Γιώργο Καμπύλη, στην πολιτική δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις

Fri, 31/05/2019 - 13:08

Το debate που αποφύγατε, δεν αφορούσε εσάς. 

Δεν πρόκειται για μια προσωπική η φιλική συζήτηση. Αφορούσε και αφορά τους Δημότες μας. Σκοπός μου ήταν, χωρίς στημένους δημοσιογράφους, να απευθύνουμε ο ένας στον άλλον ερωτήσεις, ώστε να δείξουμε και οι δυο ότι μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στην ουσία και με πολιτισμό. 

Γιώργο Καμπύλη, στην πολιτική δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις.

 

Comments

Submitted by Λούης on Fri, 31/05/2019 - 13:20 Permalink

Τακουλη αιιιι στο καλό παιδάκι μου....Σε πήρε ο πόνος τώρα για τους δημότες. ...αιιι κοιταξου στον καθρέφτη .

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 13:49 Permalink

Πίσω απ' τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης... Και που είσαι Τάκη... Τόσα χρόνια βασιζόμενος στην πλειοψηφία σου, καλά έκανες κάποιες φορές, τους είχες συνδέσει όλους. Αλλά δεν θα ήταν πιο όμορφο και πιο ανδρικό να ζητούσες debate πριν τον πρώτο γύρο για να ακούσουμε όλοι όλους σας; Τώρα ψαχνε κι εσύ να εξηγήσεις το όνειρο του Ναβουχοδονόσορ.

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 13:51 Permalink

Εναγωνίως κι αρειμανίως μαίνονται και πάλλονται περί τον θώκο της εξουσίας. Προς τι άραγε τόσο μένος; Είναι εξηγητό ή ανεξήγητο; Στην κρίση σας η εξήγηση!!!!!!!!!

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 14:35 Permalink

Δηλαδή κύριε Μαντά επειδή δεν θα πληρώσουμε πρόστιμο θεωρείται ότι δεν τίθεται θέμα; Ποιος κρύβεται
πίσω από το δάκτυλο του δεν ξέρω...

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 15:10 Permalink

κ Μαντά τη συζήτηση με τους πολίτες που λες πως ήθελες να κάνεις, την έκλεψες από το Βεκιαρη που στο πρόγραμμα του ανακοίνωσε live συζητήσεις με τους πολίτες και από κοινού να λύνονται τα προβλήματα... ομω ς εσύ το αποφάσισες αυτό σε λάθος χρόνο... κ. Μαντά εσύ και το επιτελείο σου έχετε κουράσει , έχουμε βαρεθεί να σας βλέπουμε 9 χρόνια γερασατε στο πόστο του δημάρχου και των αντιδημάρχων αυτός ο καφές τι επαγγελετε άραγε χμ αντιδήμαρχος και είναι καλός επαγγελματίας έχει πείρα τώρα πια .Δεν είναι τυχαίο που παίρνει 1000 ψήφους κάθε φορά και δεύτερος από εσάς 500 .. Όπως λέμε κορυφαίος γιατρός. Κορυφαίος αντιδήμαρχος καλός επαγγελματίας... κουρασατε Χωνέψτε το και φύγετε με αξιοπρέπεια

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 16:14 Permalink

Τι έγινε παιδια;;;;Δεν έχει έτοιμη την απάντηση η επικοινωνιολόγος και πιάσανε δουλειά οι λασποτηρες; συνέχισε ρε Μαντά να τους φέρνεις σε δύσκολη θέση και προ εκπλήξεως!βγάζε τη μία ερώτηση μετά την άλλη!.οσο για τη δική μας απαντηση θα τη δώσουμε την Κυριακή!.

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 16:16 Permalink

Προς το παρόν κρύβεται πίσω από τις λέξεις κι τα γραφικά. Κρύβεται Επίσης από τον τατουλη που τον κυνηγά. Κρύβεται από τους υποψήφιους του που πούλησε. Τη Δευτέρα όμως θα κρύβεται κι από όλους εμάς.

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 16:20 Permalink

Ωραίες απαντήσεις από ανώνυμους.. μονο...επωνύμως μόνο ο Μαντάς μιλάει... καμπύλη, επειδή δεν μπορούσες να πας στο ντιμπέιτ, θα μπορούσες να στείλεις το δαλιανη η τον κατση...

Submitted by Anonymous on Fri, 31/05/2019 - 18:34 Permalink

Ας ΕΙΧΕΣς ΤΟ ΘΑΡΡΟς ΤΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 300.000 ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ . ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ

Submitted by Anonymous on Sat, 01/06/2019 - 14:01 Permalink

Βρε σεις εκεί του Μαντά χοιρότεροι από τον Αλέφαντο καταντησατε όπως τότε αυτός με το τηλέφωνο του Δούρου. Για δε με παίρνει τηλέφωνο ο Δούρος.... Πέστε του να με πάρει τηλέφωνοοοοο... Γιατί δεν με θέλει σε dibate ο Καμπύληςςςςςςςς.... Πέστε του να με θέλειιιιιιιιι.... Και κλάαααααμα η κυρία ρε παιδάκι μου !!!!

Submitted by Anonymous on Sun, 02/06/2019 - 08:00 Permalink

κ. Μαντα αποχωρήστε παρακαλώ με αξιοπρεπεια αποχωρήστε ,δε σας παίρνει αλλο το βλεπετε μην εθελοτυφλείτε και εσείς και η παρέα σας οι δημότες βόρειας Κυνουρίας δε σας θέλουν, αφήστε να δοκιμαστούν και άλλοι , μην ειστε μοναχοφάγοι σας βαρεθήκαμε ιδιοι και ιδιοι 9 χρόνια κουράσατε ...

Submitted by Anonymous on Sun, 02/06/2019 - 11:37 Permalink

Κουταμάρες.Αποφάσισες ντιμπέιτ τελευταία στιγμή χωρίς καμία συνεννόηση,καμία οργάνωση και περίμενες ο Καμπύλης να ανταποκριθεί.
Δουλειές του ποδαριού μόνο για τις εντυπώσεις για να πεις ότι κάτι έκανες.Αν πραγματικά ήθελες κάτι τέτοιο είχες πολύ χρόνο πριν τις εκλογές να το προτείνεις.
Σίγουρα τότε θα το επικροτούσαν όλοι και δύσκολα θα ελεγαν όχι οι υπόλοιποι.
Τώρα ολα γίνονται εκ του πονηρού

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio