Μα, για όλα φταίει ο Βλάσης;

Τρί, 25/06/2019 - 19:29
Image

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών έφερε τη νίκη του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, γεγονός που εν πολλοίς «πιστώθηκε» ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο οποίος ομολογουμένως από όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας Πελοποννήσου δούλεψε περισσότερο, προκειμένου η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επικρατήσει και να βαφτεί «γαλάζια» η Πελοπόννησος.

Ως προς τα άλλα αποτελέσματα, ιδίως αυτά των δημοτικών εκλογών στην Τρίπολη, ο κ. Βλάσης έχει κατηγορηθεί ότι δεν έδειξε την ίδια θέρμη στη στήριξη του Γιάννη Σμυρνιώτη, ο οποίος ήταν ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στον Δήμο Τρίπολης. Το πώς ψηφίζουν τελικά οι πολίτες, όμως, δεν είναι στο χέρι κανενός. Εξάλλου, μπορεί ο κ. Σμυρνιώτης να έχασε τη δημαρχία, αλλά ισοδυναμεί σε έδρες στο ΔΣ με την παράταξη του Κώστα Τζιούμη, επομένως έχει ισχυρή εκπροσώπηση.Φταίει ακόμα και για την μη εκλογή δημοτικών συμβούλων...

 

Έχει κατηγορηθεί, επίσης, για την «αδυναμία» του βουλευτικού ψηφοδελτίου στην Αρκαδία, υπό την έννοια ότι τα ονόματα που το στοιχειοθετούν δεν αναμένεται να φέρουν δεύτερη έδρα στον Νομό για το κόμμα που επιδιώκει την αυτοδυναμία.

Ωστόσο, κοιτάζοντας τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε άλλους Νομούς της χώρας μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ριζική ανανέωση: Χαρακτηριστική περίπτωση, η υποψηφιότητα του Κώστα Μαραβέγια στον Νομό Μαγνησίας, ο οποίος προέκυψε από το μητρώο στελεχών και ουσιαστικά ήταν άγνωστος στα πράγματα του κόμματος ως πριν από τρία χρόνια, όταν ξεκίνησε δυναμικό προεκλογικό αγώνα.

Επομένως, δεν φταίει για όλα ο Βλάσης...

Όσο για τα περί υπουργοποίησής του στο Υγείας, συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν έχει πει ποτέ τίποτα. ίσα-ίσα που σε συγκέντρωση πριν από λίγες ημέρες, ερωτηθείς σχετικά, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτε για τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μπορεί να είναι ευσεβής πόθος για τους ψηφοφόρους του να τον δουν στο υπουργείο Υγείας, αλλά ο ίδιος δεν έχει εκφράσει ούτε καν την επιθυμία δημόσια.

Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Θέμα:

Τίποτε δεν με ενοχλεί περισσότερο από στελέχη που προεξοφλούν την υπουργοποίησής τους. Δεν υπάρχουν έτοιμα υπουργικά κοστούμια.
 

Θάνος Μπόγρης

Tags

Σχόλια επισκεπτών

Εντάξει έφτασε 70% ο Τατουλης στην Αρκαδια ΑΛΛΆ "δούλεψε ο Βλάσης". Έχει να πέσει πολύ γέλιο με τους υπερτιμημένους παραγοντίσκους... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio