Κώστας Λέγκουρδας: Θέλουμε ένα νέο δημοτικό συμβούλιο που μόνο στόχο θα έχει την ανάπτυξη του Δήμου μας

Πέμ, 23/05/2019 - 10:20
Image

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και τον τελευταίο καιρό το "ξεκατινιασμα" έχει πάρει φωτιά. ΟΧΙ!! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ!!! Δεν θέλουμε κανέναν να μιλάει για το τι κάνει ο διπλανός του- πολιτικά αντίπαλος στην προσωπική του ζωή ( οι αναγνώστες του fb ξέρουν).

Δεν θέλουμε κανέναν να προσβάλει τον διπλανό του-πολιτικά αντίπαλο με ύβρεις και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς -"σκουλήκια". Δεν θέλουμε κανέναν να ρίχνει άμεσες ευθύνες για "δολιοφθορές" χωρίς αποδείξεις με στόχο την διαστρέβλωση. ΘΈΛΟΥΜΕ ένα νέο δημοτικό συμβούλιο που θα απαρτίζεται από ανθρώπους νέους σε ηλικία μα κυρίως ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΙΔΕΕΣ.

Θέλουμε ένα νέο δημοτικό συμβούλιο που μόνο στόχο θα έχει την ανάπτυξη του Δήμου μας. Μία συμβουλή προς του ψηφοφόρους: αφήστε πίσω τις σκέψεις του παρελθόντος, αφήστε πίσω τις οικογενειακές σχέσεις, αφήστε πίσω τις φιλικές σχέσεις, αφήστε πίσω τις πελατειακές σχέσεις και αυτή την φορά, φέρτε ΜΠΡΟΣΤΆ τους ανθρώπους που σας εμπνέουν την προσφορά, φέρτε ΜΠΡΟΣΤΆ τους ανθρώπους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, φέρτε ΜΠΡΟΣΤΆ τους ανθρώπους που σας εμπνέουν την ελπίδα, φέρτε ΜΠΡΟΣΤΆ τους ανθρώπους που θέλουν να προσπαθήσουν για αυτό τον τόπο. Και μην ξεχνάτε, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ

 

Σχόλια επισκεπτών

Σας έκανε κάτι ο κ. Λέγκουρδας (κεφάλαιο τα ονόματα);;; Σας έκανε κάτι κάποιος άλλος από την παράταξη;;; Όχι. Κάποιος άλλος σας τα έγραψε κανονικά!!!! Δεν είναι μέλος σε καμία παράταξη αυτός. Και για να μην τρελαθουμε τελείως, έχετε βγει στις πλατείες και προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο να σας λυπηθεί και να σας ψηφίσει λέγοντας τους ότι κάποιος σας είπε ναρκομανείς, αλκοολικούς ή χαμηλών ηθών.... Δεν είναι αυτοι λόγοι να ζητάτε ψήφο. Αν καταλάβει ο κόσμος τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο του θιγμενου και τι συμφέροντα εις βάρος του πάτε να καλύψετε θα σας ορμήξει. Μελέτες και προγράμματα σε συγκεκριμένα πρόσωπα, λογιστές και βοηθοί τους που ξεπληρώνουν τις συμβάσεις τους με την υποψηφιότητα τους, ναυαγοσώστες και άλλα και άλλα και άλλα πολλά!!! Και αλλάξτε θέσεις στα πληκτρολόγια γιατί σας μάθανε!!!

Συμπληρώνοντας τον Παντογνώστη 23/5/19 12,16 θέλω να προσθέσω τα παρακάτω...Επειδή λοιπόν παρακολουθώ από τις πρώτες ημέρες όλα τα γραφόμενα όλων εδώ μέσα, είδα όλους ,ανωνύμως όπως κι εγώ σήμερα να καταθέτουν τις απόψεις τους έστω και στα όρια της σκληρότητας. Το μόνο που μπορεί να καταλογίσει κάποιος στους ακόλουθους της μιας παρατάξεως, είναι το πως κατ΄ εξακολούθηση, αποκαλούν τον νυν δήμαρχο και την αρχή του πολιτικό ψεύτη. Δέχομαι ακόμα και για την οικονομία της συζητήσεως, την "απρέπεια" του όρου... Αν δούμε όμως και τις απρέπειες της άλλης πλευράς, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα καθαρής εξυβρίσεως ,αμαυρώσεως και ηθικής μειώσεως προσώπων . Παράδειγμα ένα και μόνο για να συννενοούμαστε... Αμέτρητες φορές έχετε αποκαλέσει τον επικεφαλής οχι με το επώνυμό του αλλά σκωπτικά, απαξιωτικά και μειωτικά "Παυλάκη" , "Λούφα" κλπ ;;; Πότε και ποιος αποκάλεσε με αλλο όνομα τον νυν δήμαρχο ;; Υστερα μιλάτε για αναρτήσεις στο face book... Αλήθεια από πότε ισχύουν οι οικογενειακές και συγγενικές έστω συνυπευθυνότητες όταν γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει καθαρή αναγραφή ονοματεπώνυμου ; Ύστερα τα βάζετε και με τον κ. Λέγκουρδα προσάπτοντας του ακόμα , όπως και στο Astossnews , οτι αποκρύπτει σχόλια κλπ.ενω ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.. Σας απαντάει ο διαχειριστής του Astrosnews αλλά δεν έχετε την τόλμη ν ανακαλέσετε τις κατηγορίες σας και να ζητήσετε έστω και για τους τύπους δημόσια συγγνώμη... Επιπλέον ο κ. Λέγκουρδας απ΄ ότι έχω δει, έχει τα ζουβάχια και υπογράφει τις όποιες αναρτήσεις του έστω κι εσφαλμένες,που ΔΕΝ είναι...Δεν κρύβετε στις ανωνυμίες ή ψευδωνυμίες των πάσης φύσεως γαμπρών , -άκηδων, και λοιπών εποφελούμενων... Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio