Κατσίρης: Αγωνιζόμαστε για όλους τους Έλληνες και θα καταστήσουμε ισχυρή την Ελλάδα

Δευ, 24/06/2019 - 19:01
Image

«Αγωνιζόμαστε με όλους τους έλληνες για όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, μιλώντας χθες βράδυ σε φίλους του στη Μεγαλόπολη όπου και περιόδευσε.

Ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η ανασφάλεια που υπάρχει στην περιοχή με τις εξελίξεις που δρομολόγησε η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα στην ΔΕΗ θα εκλείψει την επομένη των εκλογών.  Πρόσθεσε ότι θα αναβαθμιστεί το ενεργειακό κέντρο στη Μεγαλόπολη, γιατί μέσα από αυτό θα πάρει ανάπτυξη όλη η περιοχή.

Υπογράμμισε ότι, την περιοχή της Μεγαλόπολης πρέπει να την δούμε από την αρχή, γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Θα δοθούν, ανέφερε, κίνητρα και σε συνδυασμό με το δίδυμο πολιτισμός – τουρισμός, μπορούν να γίνουν πολλά με την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της πόλης, της Καρύταινας και των αρχαιολογικών χώρων στο Λύκαιο όρος.

Ο κ. Κατσίρης  τόνισε πως  στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία και η 2η έδρα  στην Αρκαδία, για να κάνουμε ισχυρή την Ελλάδα και να δυναμώσουμε τη φωνή των αρκάδων  στο Κοινοβούλιο. 

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio