Καμπύλης: Τα παράπονα των κατοίκων του Π.'Αστρους πολλά και τα προβλήματά τους ακόμα περισσότερα

Πέμ, 23/05/2019 - 12:09
Image
Image

Από την χθεσινή ανοιχτή συζήτηση που είχαμε με τους κατοίκους του Παραλίου Άστρους.Τα παράπονα των κατοίκων πολλά και τα προβλήματά τους ακόμα περισσότερα. 

Ως δημοτική αρχή θα δώσουμε προτεραιότητα στα προβλήματα που χρονίζουν.

Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους για την ανταπόκρισή τους καθώς και όλους τους υποψήφιους της τοπικής κοινότητας.

 #vkbrosta

Σχόλια επισκεπτών

αλλόκοτα πράγματα, παράξενοι οι καιροί. Ο ιστορικός καφενές όπου κάποτε μεγαλουργούσαν με τις επαναστατικές ιδέες τους οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης υπό την αρωματική ευωδία του καπνού της πίπας του κυρ Τάσου Σεχιώτη, να μετατρέπεται σε άντρο ψευτοδεξιών κομπάρσων! Ουαί τοι ηττημένοις, ο λαός δεν ξεχνά...

Καλά έχετε ξεπεράσει κάθε όριο.Σημερα 23 5 ήρθε μήνυμα στο κινητό μου για την προεκλογική ομιλία του κύριου Καμπύλη. Διαπίστωσα ότι από το ίδιο κινητό μου είχαν σταλθεί μηνύματα από τον σύλλογο αξιον εστί γιατί είχα δώσει αίμα μια φορά και από τότε λάμβανα ενημερωτικά μηνύματα για τίς αιμοδοσίες.Πως το κινητό μου βρέθηκε στα χέρια τούς δεν μπορω να καταλάβω.Τιθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.

Δημοσκόπηση με 2 κάρτες πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω!!! Είναι αλήθεια πως υπήρχε ερώτηση για την δεύτερη Κυριακή νικητής Καμπύλης ή Βεκιαρης;;; Υγ τα σχόλια γράφονται εγώ γιατί στην δημοσκόπηση (άρθρο) φαίνεται έπεσε τρελό κράξιμο και τα έκλεισαν!!!

Ο μπαρμπα τάσος ο σεχιώτης είχε διορίσει ουκ ολίγους στο παράλιο χωρίς διαδικασίες ασεπ ή γραπτού διαγωνισμού,κατα κάποιον τρόπο στερούνταν νομιμότητας.αυτά για τον καφενέ και την καπνοσύριγγα του υφυπουργού.όσο για τους ψευτοδεξιούς όπως αναφέρει ένας σχολιαστής να δούμε τους ψευτοκεντρώους κλακαδόρους...

Ηταν τόσο κραυγαλέο το γκάλοπ,τόσο στημένο και ψεύτικο που δεν το ανέφερε ούτε ο Καμπύλης που το πλήρωσε ,στην ομιλία του στο Αστρος.
Και σε αυτό στο μαγειρεμένο γκάλοπ δεν μας εγραψαν την πρόθεση ψήφου για το β γύρο προφανώς γιατί δείχνει ότι βγαίνει ο Μαντάς.Αλλιώς γιατί δεν το έγραψαν αφού η ερώτηση είχε γίνει από τους δημοσκόπους?
Επίσης άλλο ένα που δείχνει ότι έγινε λαθροχειρία είναι η κάρτα που κάνει αναγωγή στα έγκυρα που θεωρεί άκυρους προφανώς τους αναποφάσιστους.Πρωτοφανής θεώρηση για δημοσκόπους και μάλλον δεν έγινε από αυτούς.Μη έγκυρα είναι το λευκό,,το άκυρο,το δεν θα ψηφίσω.Οχι και οι αναποφάσιστοι άκυροι για να βγάλουμε 45% τραβώντας το από τα μαλλιά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio