Καμπύλης: Ελεύθερα οι πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους (pics)

Fri, 24/05/2019 - 23:10

Η τελευταία προεκλόγική ομιλία του Γιώργου Καμπύλη πραγματοποιήθηλε στον Άγιο Ανδρέα και τα κεντρικά σημεία που αναφέρθηκε ήταν τα εξής:

Ήταν πολιτική απόφαση να μην δώσουμε παραταξιακό χρώμα στα τοπικά συμβούλια. Ελεύθερα οι πολίτες να επιλέξουν τους καλύτερους.

Προτεραιότητες για τον Αγ. Ανδρεα:

-Πρώτη προτεραιότητα να αποκτήσει ο Αγ. Ανδρέας Δίκτυο Βιολογικου Καθαρισμού.

 -Άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης. Καλύτερη αξιοποίηση του υδροφόρου ορίζοντα.

-Το ζήτημα της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων.

- αντιμετώπιση της διάβρωσης της ακτής παραλίας αγ. Ανδρέα

-Λιμενικό έργο. Κρατάμε την υπόσχεση του ΓΓ. πριν λίγο καιρό αλλά πρέπει να γίνει αλιευτικό καταφύγιο.

-Αντπλημμυρικα έργα στον Βρασιατη.

-Ίδρυση στο Δήμο γραφείου κτηνοτροφίας γεωργίας αλιείας. Ταυτόχρονα συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Εμείς θα συνεργαστούμε με την Περιφέρεια ως θεσμός.

Ολοι μας ζήσαμε τις επιπτώσεις των κακών σχέσεων με την Περιφέρεια.

Προτεραιότητες Πραστου:

-Σε συνεργασια με την Περιφέρεια να αναβαθμιστεί η οδική σύνδεση Αγ. Ανδρεα - Πραστου και το εσωτερικό οδικό δυκτιο του Πραστου.

 -Ανάδειξη της ιστορικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Πραστου. Της ιστορικής πρωτεύουσας της Τσακωνιας.

 -Έργο διαπλάτυνσης της εισόδου του Πραστου για καλύτερη κυκλοφοριακή λειτουργία.

Ρωτήθηκε για τον Παιδικό Σταθμό αν θα φύγει από τον Αγ. Ανδρέα. Είπε ότι έχει ψηφιστεί ήδη από το ΔΣ να γίνει στο πρώην σχολείο Μελιγους μεγάλος Παιδικός Σταθμός για όλο τον Δήμο. Εμείς συμφωνούμε σε αυτό με την απερχόμενη δημοτική αρχή και θα το υλοποιήσουμε. Θα εξασφαλίσουμε την μετακίνηση όλων προς τον νέο παιδικό σταθμό.

Ρωτήθηκε από κάτοικο για το Αρκαδικό Χωριό και τα πολλά προβλήματα. "Εμείς δεν δίνουμε υποσχέσεις. Είναι μια πολύπλοκη ιστορία και δεν θέλουμε να πούμε ψέματα. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα εκκαθάρισης της ΔΕΠΟΣ δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Γνωρίζουμε όλα τα προβλήματα και θέλουμε με αξιοπιστία να τα αντιμετωπίσουμε"

Προς υποψ. Τοπικούς συμβούλους "θα συνεργαστούμε με όλα τα τοπικά συμβούλια και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις τους. Γνωρίζουμε ότι θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και ευθύνες"

Ρωτήθηκε για αυτό που είπε ο Μαντας για 'παραλιακή Αγίου Ανδρέα': Πολλά πράγματα που ειπώθηκαν έχουν γίνει ερήμην του ΔΣ, πρώτη φορά τα ακούσαμε. Αν δεν ολοκληρωθεί ο Γεν. Πολε. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ δεν μπορούμε να απαντήσουμε αξιόπιστα. Μόνο υποσχέσεις. Να ολοκληρώσουμε πρώτα τον ΓΠΣ, να έχουν λόγο σε αυτό οι πολίτες και τα τοπικά συμβούλια και μετά θα μπορούμε να προχωρήσουμε"

Comments

Submitted by Anonymous on Sat, 25/05/2019 - 00:40 Permalink

Φήμες λένε πως οι μισοί υποψήφιοι έχασαν το δρόμο για τον Άγιο Ανδρέα!
Ρωτώντας πήγαιναν...
Πόση υποκρισία ρε μάγκες!
Θυμηθήκατε τώρα τον Αγιανδρέα!

Submitted by Anonymous on Sat, 25/05/2019 - 08:47 Permalink

Άστο καμπύλη. Αυτά τα ψηφίστε ελεύθερα θα έπρεπε να τα πεις στον αδερφό σου όταν έγραφε αυτά που έφτασε. Τώρα που ο Μαντάς απέδειξε ανωτερότητα, τώρα θυμήθηκες το ψηφίστε ελεύθερα. Ακόμα και προχθές στο Άστρος έλεγες άλλα. Τελικά είσαι πολύ μεγάλος κωλοτούμπες. Ο Δημήτρης δεν είναι ο μόνος.....

Submitted by Anonymous on Sat, 25/05/2019 - 16:48 Permalink

Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω..είδαμε φάτσες τις οποίες δεν είχαμε ξαναδεί στον Αγιανδρεα!
Το έχει παραδεχτεί και ο επικεφαλής τους άλλωστε!
Άνθρωποι επίσης που εδώ και χρόνια επέχουν από το χωριό, ξαφνικά το θυμήθηκαν!
Κάποιοι υποψήφιοι για γελια!
Λίγος ο Γιώργος..πολύ λίγος!

Submitted by Anonymous on Sat, 25/05/2019 - 17:52 Permalink

Άστο καμπύλη. Αυτά τα ψηφίστε ελεύθερα θα έπρεπε να τα πεις στον αδερφό σου όταν έγραφε αυτά που έφτασε. Τώρα που ο Μαντάς απέδειξε ανωτερότητα, τώρα θυμήθηκες το ψηφίστε ελεύθερα. Ακόμα και προχθές στο Άστρος έλεγες άλλα. Τελικά είσαι πολύ μεγάλος κωλοτούμπες. Ο Δημήτρης δεν είναι ο μόνος.....

Submitted by Ένας φίλος on Sat, 25/05/2019 - 18:40 Permalink

Μαζέψανε όλους στους ξένους για να μας πουν μετά ότι είχε κόσμο ο Άγιος Ανδρέας;;;; Τελευταία ομιλία του καμπύλη δεν ήταν?? Μόνος του θα έρχοταν??? Ελάτε όλοι να φανούμε πολλοιιιιιιιιιι!!!!!!!Οι περισσότεροι δεν ήξεραν καν που ήταν ο Άγιος άνδρεας με GPS ήρθαν!!!!

Submitted by A a a a on Sun, 26/05/2019 - 11:38 Permalink

Καμπύλη άλλαξε σελίδα και συ και οι υποψήφιοι σου, να δούμε πως θα ξεκαβαλησετε το καλάμι και συ και οι υποψήφιοι σου και αυτοί που σε συμβουλεύουν. Τις ομιλίες σου άραγε ποιος τις γράφει, τις σκέφτεσαι πριν τις εκφωνήσεις; τρέμει από το φόβο. Άμα βγεις δημαρχος η Βόρεια Κυνουρία θα πάτωσει

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio