Ιωάννα Λυτρίβη: Ευχαριστώ τους πολίτες της Αρκαδίας

Mon, 08/07/2019 - 15:33

"Οι πολίτες με την ψήφο τους ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία σε αδιαμφισβήτητο νικητή της εκλογικής διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της παράταξης προκειμένου να αναλάβουν το μεγάλο έργο επιστροφής στην κανονικότητα και κινητοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας. 

Η ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμά της με σταθερότητα και προοπτική, για να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. 

Σήμερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της χώρας μας. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ισχυρή Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων θα δουλέψει με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε!

Προσωπικά, ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να δώσω έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα, με την συμπερίληψή μου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους πολίτες της Αρκαδίας που εκτίμησαν το ήθος και το ύφος μου και με τίμησαν με τη εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Θα τους τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις."

Δελτίο Τύπου

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio