Η ψηφοφορία για την ανέγερση Δημαρχείου και οι διευκρινίσεις Γ. Καμπύλη (vid)

Δευ, 01/04/2019 - 11:49
Image

Μετά την πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας την Κυριακή 31 Μαρτίου, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους δημοτών που βρέθηκαν στη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την αγορά οικοπέδων για την επέκταση του υφιστάμενου Δημαρχείου στο Άστρος με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος, ακολούθησε η ψηφοφορία. Το θέμα καταψήφισαν οι κκ. Γ. Καμπύλης, Άγγελος Καμπύλης, Γιοβάς, Κατσής.

Ο κ. Αδάμης υπερψήφισε καθώς η «Λαϊκή Συσπείρωση», όπως είπε, στηρίζει τη δημιουργία δημόσιων έργων.

Μετά την ψηφοφορία, ο κ. Γιώργος Καμπύλης έλαβε τον λόγο για να δικαιολογήσει την ψήφο του, λέγοντας ότι η παράταξή του δεν υποκύπτει σε διχαστικές πρακτικές και ξεκαθαρίζοντας ότι η δική του παράταξη συμφωνεί με την ανέγερση Δημαρχείου στο Άστρος αλλά όχι με τη συγκεκριμένη πρόταση.

Μάλιστα, απαντώντας στον γιατρό κ. Παπαγιαννόπουλο ο οποίος, ως πολίτης, όταν έλαβε τον λόγο είπε ότι «εδώ θα αποδειχθεί αν αγαπάμε ή όχι το Άστρος», υποστηρίζοντας την πρόταση του δημάρχου, ο κ. Καμπύλης είπε:

Η αγάπη κάποιου για το Άστρος δεν συναρτάται με το αν συμφωνεί ή όχι με τη χωροθέτηση του Δημαρχείου. Εμείς διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη χωροθέτηση. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Πιο ξεκάθαροι και πιο τραγικοί δε γίνετε.
Μέχρι και το ΚΚΕ που δεν ψηφίζει τίποτα υπερψήφισε το έργο.
Μόνο οι τραγικές φιγούρες που δε θέλουν να χρεωθεί ένα σπουδαίο έργο για το Δήμο ο Μαντάς καταψήφισαν.
Η ιστορία τους έκρινε ήδη.

Προχτές στο Λεωνίδιο ,είχαν εκδήλωση με καλεσμένους τους υπεύθυνους του Φιλόδημου και του ΕΣΠΑ για να ζητήσουν τη βοήθειά τους να πάρουν προγράμματα.
Τι κορόιδα που είναι,ε?
Δεν άκουσαν τη δική μας αντιπολίτευση που δεν πιστεύει καν ότι υπάρχουν τα προγράμματα?
Πέρα από την πλάκα η άγνοια ,η ασχετοσύνη και η εμπάθεια της αντιπολίτευσης που έχουμε είναι απίστευτη.
Σκεφτείτε να ήταν στην εξουσία.
Μέχρι να μισοπιστέψουν ότι υπάρχουν προγράμματα.θα είχαν λήξει όλες οι προθεσμίες υποβολής.Δε θα είχαν πάρει ούτε μισό ευρώ.
ΤΑ 23 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Η μοναδική πρόταση που ακούσαμε σαν ακροατήριο ήταν του Μαντα τεκμηριωμένη και καταρτισμένη σωστά ενώ ο Καμπυλης είπε όχι σε όλα χωρίς να προτείνει τίποτα νέο .Η άλλη πρόταση για δημαρχείο στον Άγιο Παύλο σημαίνει ερημοποίηση της πλατείας και θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του εμπορικού συλλόγου

Ο «δεν έχω άποψη» γιατι δεν με ρωτήσανε! Διαφωνείς αλλα δεν μας είπες τη προτασή σου Γιώργο. Μεχρι και το ΚΚΕ που συνήθως λέει όχι σε όλα πήρε θέση. Δυστυχώς μας διευψευσες τις προσδοκίες που είχαμε για σενα.

Το Astros news κυριολεκτικά αποσιωπά-εξαφανίζει την διαφορετική πρόταση που κατατέθηκε για χωροθέτηση του Δημαρχείου στον Δημοτικό χώρο που εφάπτεται στην πλατεία Αγίου Παύλου; τυχαίο; δε νομίζω.

Το γεγονός ότι εμείς αγαπάμε το Αστρος και δεν θελουμε να διχάσουμε αλλά το Προγραμμα αυτό δεν το θελουμε τα λέει όλα. Επιπλέον όταν δεν θέλεις κάτι έχεις κάτι άλλο να αντιπροτείνεις .. η απάντηση σας κύριε Καμπυλη τα λέει όλα. Δεν σας ζητήθηκε.. τι να σας ζητηθεί;; Το αυτονόητο;;; Δυστυχώς δεν κάνετε. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν αντίλογο έφεραν μια πρόταση να αντιπροτείνουν. Μπράβο στον κύριο Αδαμη που έβαλε το καλό του τόπου πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Μπράβο στο μαντα που επιμένει να αφήσει έργο..
λυπάμαι για σας κύριε Καμπυλη γιατί αποδείξατε περίτρανα ότι δεν έχετε ούτε όραμα ούτε στόχους. Αν δεν μπορείτε να βρείτε μια λύση για το δημαρχείο, που να αναλάβετε τις ευθύνες ενός ολοκλήρου δήμου!!!

O Καμπύλης δε σου φταίει σε τίποτα . Το πρόγραμμα ήταν από το Νοέμβριο , δε μπορεί στο παρά πέντε να έρχονται τέτοια θέματα . Υπήρχε ο χρόνος να ερευνηθεί και να συζητηθεί, όχι όπως βολεύει , αλλά όπως πρέπει . Ένα συμβούλιο και με τις υπηρεσίες του δήμου και με όλα τα στοιχεία εγκαίρως για να προλάβουν. Όχι μισά χαρτιά τη μια και άλλα μισά την άλλη! Έτσι δουλεύει ο λογικός κατ' εμέ. Δεν είναι πιόνι κανενός η αντιπολίτευση. Γιατί δεν ενστερνίζεσαι αυτά που είπαν ; Ποτέ δε ζήτησες τη γνώμη τους .Η ελάσσονα σου πρότεινε κάποιο χώρο και τον περάσατε στο ντούκου . Για να ζητάς συναίνεση πρέπει να τους σέβεσαι . Ποτέ δεν έκαναν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση , παρά εσείς έχετε καβαλήσει ένα καλάμι και νομίζετε θα κάνετε ότι θέλετε!

Ανευθυνότητα και αερολογίες.....!!Πατε κύριε Γιώργο να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.Η στάση σας αυτή θα σημαδέψει για πολλά χρόνια την καριέρα σας, και όχι μόνο την ψήφο του κόσμου

Iaba ο σεβασμός κερδίζεται δεν κατακτιέται!! Και η αντιπολίτευση δυστυχώς δεν μπορεί να τη κερδίσει γιατί δεν την εμπνέει... όσο για το προγραμμα από τη μέρα που το εντοπίζεις ως τη μέρα που θα φτάσεις να βεβαιώσεις ότι έχεις τα προσόντα να ενταχθείς θέλει χρόνο.. ένας υπεύθυνος άνθρωπος λοιπόν πρώτα βεβαιώνει αυτό και μετά κινεί διαδικασίες για να εντάξει κάποιο έργο..
και τι σας πειράζει τελικά;; Ότι άργησε να το παρουσιάσει; Αυτός τουλάχιστον το τρέχει... η αντιπολίτευση που δεν κοπιασε ούτε να σκεφτεί κάτι σαν εναλλακτική λύση δεν πειράζει;;
Αν σεβαστούμε τους ανθρώπους που θάβουν το Αστρος κ θέλουν να λέγονται αστρινοι, τι θα πρέπει να κάνουμε για το μαντα;; Να του φιλάμε τα πόδια που κάνει το αυτονόητο;; Έλεος με τα στενά κομματικά μυαλά ....

Και είπε ο jaba ''Δε μπορει στο παρά πέντε να γίνονται αυτά"
Ναι γίγαντα.Δεν μπορεί στο παρα πέντε να μας δίνουν 2,5 εκατομμύρια και εμείς να τα δεχόμαστε.Θα ήμασταν ηλίθιοι αν το κάναμε.
Πες μας και το πραγματικό σου όνομα να σε ψηφίσουμε στις εκλογές γιατί τέτοιους φωστήρες χρειάζετε ο τόπος.

Αν σου δίνουν λεφτά αυτή την εποχή όχι στο παραπέντε αλλά και στο κ 5' τα πέρνεις.Όλοι κάτι πρότειναν.Εσείς τί κάνατε; τίποτα Μας απογοητεύσατε κυριοι της αντιπολίτευσης.Στο πρόσωπο σας πιστέψαμε για κάτι άλλο εμείς στο Άστρος.Αλλα και εσείς μια από τα ίδια.Τιποτα απολύτως.Μας αφήσατε ξεκρέμαστους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio