Γιώργος Λυτρίβης: Τα παπαγαλάκια και οι επαγγελματίες παράγοντες θα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας

Πέμ, 23/05/2019 - 10:28
Image

Σε πείσμα των καιρών εμείς θα μιλήσουμε για τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Θα βγούμε στις πλατείες και θα επικοινωνήσουμε το Πρόγραμμά μας και το Όραμά μας για το τόπο. Θα ακούσουμε τους προβληματισμούς του κόσμου και θα σπάσουμε το κεφάλι μας να βρούμε λύσεις.

Τα παπαγαλάκια και οι επαγγελματίες παράγοντες θα κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας, και η δουλειά η δική μας είναι να προχωρήσουμε μπροστά το Δήμο. Το τέλος του δρόμου θα βρει νικητές τους πολίτες και τις πολιτικές. 26 Μαίου θα συναντηθούμε στους δρόμους. Τους παράγοντες θα τους έχουμε αφήσει στα σπίτια τους.

 

Σχόλια επισκεπτών

Νέοι ηλικιακά γερασμένοι στα μυαλά. Διχαστικος οπαδικος λόγος λες και γίνεται κανένας πόλεμος ανάμεσα σε εχθρούς. Ηρεμιστε και αντιληφθείτε ότι η κοινωνία είναι αλλού και κανείς δεν νοιαζεται για τους φανατισμους και τις ακρότητες σας

Γιώργο η επιτυχία σου είναι σίγουρη !! Έχεις πονέσει γιατί είσαι δυνατός και δεν το αντέχουν... οι ακρότητες δεν ανήκουν στο πρόσωπο σου ξέρουμε πολύ καλά που ανήκουν.. όπως και όλος ο κόσμος και θα φανεί τη Κυριακή!!!

δεν φταιει κανενας αλλος φταινε αυτοι στην αθηνα που σε εχουν και λαλας αντι να σε διαγραψουν.....θα το φας το κεφαλισου κει εσυ.....ειχες και βλεψεις για βουλευτης αρκαδιας....σεβομαι αλλιως θα σου εγραφα τι ποστο θα παρεις απο το κομμασου....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio