Γιώργος Καμπύλης: Να απολογηθεί στους δημότες ο κ. Μαντάς

Παρ, 08/03/2019 - 08:59
Image

Συνεχίζεται η "κόντρα" Γ. Καμπύλη-Μαντά για το Κέντρο Υγείας Άστρους.

Ο υποψήφιος δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με δελτίο τύπου απαντά στον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά στα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του (Δείτε ΕΔΩ) και τον καλεί να απολογηθεί στους πολίτες και να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο το ασθενοφόρο παραμένει στο γκαράζ.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Δήμαρχος μας συστήθηκε για άλλη μια φορά ως ο «κύριος Ανεύθυνος» που για όλα τα στραβά, τις ελλείψεις και παραλείψεις του Δήμου εδώ και 9 χρόνια φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο που φέρει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη.

Ο «κύριος Ανεύθυνος» μας είπε ότι για την ακινησία του ασθενοφόρου εδώ και 4 χρόνια, δωρεά στον Δήμο που δεν έχει αξιοποιήσει ως όφειλε, φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση και το Κέντρο Υγείας Άστρους. Το θράσος σε συνδυασμό με τον πανικό που προκαλεί η αποκάλυψη της αλήθειας οδηγούν τον κ. Μαντά σε ύβρεις και προσβολές. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχει πάρει. Τον καλούμε να απολογηθεί στους δημότες της Βόρειας Κυνουρίας και να δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο το ασθενοφόρο παραμένει στο γκαράζ. Το γεγονός ότι ο κ. Μαντάς πλέον δεν μπορεί, το έχουμε καταλάβει και εμείς και οι πολίτες του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ας το καταλάβει και ο ίδιος το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Μαντάς γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η επιτροπή παρακολούθησης δεν έχει καμία σχέση με την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης για την αξιοποίηση του ασθενοφόρου. Την επικαλείται μόνο και μόνο για να καλύψει την απραξία του. Άλλωστε όπως ρητά αναφέρει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «ο ∆ήµαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Μαντάς Παναγιώτης εξουσιοδοτείται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση και εκτέλεση της προγραμματικής σύµβασης».

 

ΥΓ: Παραθέτουμε όλοι την σχετική απόφαση όπως έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια

Σχόλια επισκεπτών

Ο Καμπύλης διαψεύδεται πιο γρήγορα και από τον Μητσοτάκη στις προβλέψεις του.Κανά τέταρτο μετά που είπε ότι είναι αδύνατο να δώσει λύση ο Μαντάς ,ο Δήμαρχος το έλυσε και με δύο οδηγούς.
Περιμένετε να σωθείτε από τον μαγκάκο στο Καστρί που τον διώξανε γιατί δεν τον ήθελαν..

Μα καλά για πόσο βλάκες μας περνάτε τελικά? Σας πληροφορώ ότι ούτε σανό ούτε κουτόχορτο τρώμε!
Διαβάζοντας κανείς τη συγκεκριμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που την έχετε βάλει και συνημμένη, καταλαβαίνουμε απόλυτα ποιος είναι υπεύθυνος να κάνει τι καθώς και ότι έργο της Επιτροπής είναι η παρακολούθηση της εκτέλεσης του έργου και η εποπτεία εφαρµογής όλων των όρων της παρούσας σύµβασης.
Και ερωτώ:
Η 6η ΥΠΕ-ΠΕ∆Υ-Κέντρο Υγείας Άστρους, έθεσε το ασθενοφόρο σε κυκλοφορία;;;
Οργάνωσε, υλοποίησε και δημοσιοποίησε κανένα πρόγραμμα πρωτογενούς πρόληψης ώστε να εγκριθεί από τον Δήμαρχο και να εκτελεστεί;;;;
Ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος ως εκπρόσωπος του Δήμου και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης τι έκανε για όλα αυτά;
Άφηνε απλά τα χρόνια να περνάνε για να δημιουργήσει «θεματάκι» πριν τις εκλογές;;;; Και να μας το παρουσιάζει μάλιστα φωτογραφιζόμενος με το δεύτερο μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης;;;
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ να εκμεταλλεύεστε με τέτοιο θρασύδειλο τρόπο την υγεία! Γιατί δεν γράφετε κατευθείαν ότι η υγεία είναι ο μεγαλύτερος πλούτος σε ψήφους για τον υποψήφιο;;; Τουλάχιστον έτσι θα ήσασταν και σε κάτι ειλικρινείς!
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Δημάρχου για τις ενέργειες που έχει ήδη κάνει, αν και λυπούμαστε που είναι υποχρεωμένος να απαντά και να ασχολείται με ψέματα, ανακρίβειες και λασπολογίες.
Τι να κάνουμε όμως; Έτσι πρέπει δυστυχώς. Γιατί στον δήμαρχο μπορεί να μην περισσεύει χρόνος λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων, έργων και προγραμμάτων που τρέχουν, όμως στον υποψήφιο δήμαρχο που έχει άδεια ανατροφής… εκλογών και εκλογέων, υπάρχει άπλετος χρόνος!

Οι οδηγοί ήρθαν μέσω της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εκεί ουσιαστικά που άσκησε την πίεση του ο ΣΦΚΥΑ κ η Διεύθυνση του κέντρου υγείας... Για τα υπόλοιπα βγάλτε τα μάτια σας, την υγεία και το κέντρο υγείας αφήστε τα μακριά από τα πολιτικά σας παιχνίδια. Μην ξινοσαστε γιατί θα επανέλθω...

Όταν πέθανε δικός μου άνθρωπος εξαιτίας της έλλειψης οδηγών... Ήταν καλά έτσι, Τι να πω. Αν όντως του έφερε τώρα ενόψει εκλογών ΝΤΡΟΠΉ του και μόνο. Καμπύλης δαγκωτό. Το μόνο σίγουρο

Ακομα και το Θάνατο θα καπηλευτείτε βρε απαράδεκτοι? Δαγκώστε όποιο ψηφοδέλτιο θέλετε.. Ντροπή σας.. Και ντροπή σε αυτόν που γράφει το ψηφοδέλτιο που θα δαγκώσετε.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio