Γιώργος Καμπύλης: Ενωμένοι προχωράμε μπροστά

Δευ, 13/05/2019 - 13:06
Image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης μέσα από τα social media ανέφερε:

Ξεκινάμε από την αρχή

 

Με αλήθειες, σχέδιο, προγραμματισμό και με μοναδικό μας μέλημα να φτιάξουμε το Δήμο που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας

 

Σχόλια επισκεπτών

Με την προπαγάνδα του astrostv θα πας μπροστά νομίζεις **.Αυτα τα τεχνάσματα που σου έχουν μάθει τα κομματοσκυλα της ΝΔ νομίζεις θα μας φιμωσουν εμάς τους ψηφοφόρους.

Πείτε αλήθειες στον κόσμο μην μας δουλεύετε.Για το δημαρχείο ακόμη γαργάρα μας το κάνετε.Ξυπνάτε ΑΣΤΡΙΝΟΙ.Τα χωριά είδη κάνουν την επανάσταση τούς.Εσείς θέλετε ακόμη το παλιό κατεστημένο στην πλάτη σας?Μάτια βγάζει η κατάσταση.

Για το Δημαρχείο που σε ενδιαφέρον βλέπω πολύ, να ρωτήσης τον κο Μαντά εάν εγκρίθηκε. Όσο γι αυτό που λες να ξυπνήσουμε εμείς οι Αστρινοί έχεις απόλυτο δίκαιο. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να διώξουμε το γρηγορότερο από Δήμαρχο τον κο Μαντά διότι μαζί με τον κο Σκαντζό το Άστρος το βούλιαξαν. Εάν είναι κατεστημένο ο κος Καμπύλης τότε ο κος Μαντάς είναι εφιάλτης για το Άστρος.
Όσο για την επανάσταση των χωριών, να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει και θα ψηφίσουν αυτή τη φορά Καμπύλη. Ο Δήμος θέλετε δεν θέλετε θα αλλάξει χέρια και Δήμαρχος θα γίνει ο Γιώργος Καμπύλης.

Ειδαμε και τους σχετικους . Πως τσακωθηκαν για τις θεσουλες των ναυαγωσωστων . Αν μπορει ο δημαρχος ας δημοσιοποιησει ποσα χρηματα εχουν παρει απο το δημο ολα αυτα τα χρονια οι υποψηφιοι του .

Ούτε κομματόσκυλα υπάρχουν, ούτε τεχνάσματα, ούτε φιμώνετε κανένας,ούτε κατεστημένα, απλώς επιβάλλεται και το έχει ανάγκη ο τόπος για πολλούς και διαφόρους λόγους να αλλάξει σελίδα ο δήμος. Ότι είχε να δώσει η δημοτική αρχή το έδωσε, πάμε για νέα εποχή! Άλλοι πάνε να γίνουν κατεστημένο.

Ρε σεις αφήστε τον Καμπυλη κοιταξτε το ιδρωμενο ανθρωπακι που καταντησε οπως καταντησε το Δημο και παρακαλαει για να προλαβει παραιτήσεις!!! Από τα τόσα που εχει τάξει εχασε τη μπάλα!!!!

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
1) ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .......ΓΙΟΚ.......
2) ΝΕΡΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥ........ΓΙΟΚ
3) ΚΟΜΒΟΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ.......ΓΙΟΚ
4)ΑΣΤΡΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ.......ΓΙΟΚ
5)ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 2017 & 2018......ΓΙΟΚ
6) ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.800.000 ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ.......ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ 300.000 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.........

Νομίζω έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με τις δηλώσεις όλη την ώρα. Εφημερίδες. αφίσες τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φοιτητικών εκλογών, δήθεν στηρίξεις από ξεπεσμένους παλιούς πολιτικάντηδες... Πάρτε το χαμπάρι, οι Αρκάδες δεν την δέχονται την κοροϊδία και την υποτίμηση της νοημοσύνης τους!!!

Ειναι που ειναι μπερδεμα η εκλογικη διαδικασια ερχεται να γινει και μπερδεμα και στις δηλωσεις ...
Αφηστε να ερθει εκεινη η μερα των εκλογων και το να γινεται τετοιο θεμα ποιος δεν εκανε και ποιος θα κανει....δοξα το θεο Αρκαδια ζουμε....εδω εχουν βγει σπουδαιοι των γραμματων αλλα και σπουδαιοι πολιτικοι αλλα και ρητορες και φυσικα επαναστατες....θες δημοτικη αρχη θες αντιπολιτευση σκοπος ειναι να βρισκετε παντα η σωστη αποφαση για καλη διαβιωση των πολιτων γιατι μην ξεχναμε οι πολιτες ψηφιζουν.....και δοξα το θεο και νοημοσυνη σωστη εχουμε και μορφωμενοι και μεσα στα πραγματα πολιτες ειμαστε...

Ξεκινάτε από την αρχή κύριε Καμπύλη ωραία που είναι τα τοπικά όλοι ανεξαρτητοι ελεοςςςςς δεν τρώμε σανό ρε ανύπαρκτοι την απάντηση θα σας τη δώσει η κάλπη για να σταματήσει να κόβει βόλτες ο χαλβάς στην πλατεία

Είστε το λιγότερο ανεκδιήγητοι.Εχετε Απωλέσει την ουσία μην ξερωντας ούτε πρώτερα και προφανώς ούτε και τώρα που πάνε τα τέσσερα.Ο κόσμος έχει αισθητήριο.Εχει κρίση και διορατική μάτια. Εκτίθεστε , χωλαινετε , παραληρήτε. Σέρνεστε δεξιά και αριστερά με μοναδική ελπίδα την αξίωση , παραβλέποντας την ολοκληρωτική απαξίωση του κόσμου που επιφυλάσσεται για εσάς!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio