Γενική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Σκουρλέτη στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρ, 22/11/2019 - 09:51
Image

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα με κεράσματα η ανοιχτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική  Συμμαχία παρουσία του γραμματέα του κόμματος κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης ο κ. Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με τον κ. Παπαζαχαρία, γραμματέα της νομαρχιακής να τον καλωσορίζει και να του δίνει βήμα. Η συνέλευση περιελάμβανε καλωσόρισμα των νέων μελών του κόμματος που εγγράφηκαν στην παράταξη.

Ο γραμματέας του κόμματος όπως είπε, ότι βρέθηκε στην Τρίπολη στο πλαίσιο των γενικών επαφών και συναντήσεων που κάνει με τα μέλη του κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα, με την κορύφωση των συναντήσεων να γίνεται κοντά στο Πάσχα του 2020 όπου θα γίνει το συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας την για παλαιοκομματισμό.

Επίσης αναφέρθηκε και στο λιγνιτικό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη σημειώνοντας ότι η ΝΔ έχει απαξιώσει την ΔΕΗ και θέλει άμεσα να κλείσει τις μονάδες, στο πλαίσιο των γενικότερων ιδιωτικοποιήσεων που προωθεί.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω αυτής της επικοινωνίας με τους πολίτες είναι να διαμορφωθεί μια νέα πολιτική, ένα νέο μοντέλο πολιτικής όπως είπε, καθώς επίσης να ενισχυθεί η παρουσία του κόμματος  στην αυτοδιοίκηση, τους φορείς τους συλλόγους και γενικά να εισέλθει σε όλους τους κοινωνικούς χώρους.

Έχουμε μια κυβέρνηση που κινείται στη βάση ενός ακραίου, αντικοινωνικού νεοφιλελεύθερου  δόγματος,  ανακόλουθη σε πάρα πολλά ζητήματα.

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio