Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημήτρη Κατσή

Τετ, 05/06/2019 - 09:49
Image
Image

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα στον απλό πολίτη και θα δώσω μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Από τη μάχη των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Από σήμερα όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε τη Βόρεια Κυνουρία μας ακόμα πιο μπροστά."

Κατσήςς

Σχόλια επισκεπτών

Τι υποκριτής που είσαι ρε φίλε ... πριν δυο μέρες στο Facebook έκανες την εξής ανάρτηση:

Μαχάτμα Γκάντι:
"Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς"

Ούτε έντιμο αγώνα έκανες, ούτε πολιτικό πολιτισμό έδειξες, ούτε πειθεις οτι θέλεις να εργαστείς για το κοινό καλό ...

Η **** σου δεν καμουφλάρεται ...

Εύχομαι με την πορεία σου να αποδείξεις το αντίθετο.

Ο κ. Κατσής ως κι ελάχιστοι άλλοι υποψήφιοι, έδειξαν τον πολιτισμό τους, κοινωνικό και πολιτικό, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους τους. Οι υπόλοιποι; Λες και είχαμε εμείς απέναντί τους υποχρεώσεις κι όχι ότι ανελήχθησαν κάποιοι-εε τουλάχιστον σέρνοντας και γλύφοντας. Οι υπόλοιποι λοιπόν αρχολίπαροι-ες,εγγεγραμμένους μας έχουν στα μήδεα λαχνήεντσ και στα έσχαρά τους. Βρε ξουτ και ουστ.....

Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε (ευτυχώς τον κατάλαβαν οι ψηφοφόροι και το απέδειξαν περίτρανα) είναι πως ο κ. Κατσής έμεινε ΣΤΑΘΕΡΟΣ και στις απόψεις και στις επιλογές του. Η συμμετοχή του στην νέα παράταξη ήταν επιβέβλημένη για λόγους αυτοσεβασμού και ορθής εκπροσώπησης των συμπολιτών του. Άλλοι έκαναν κωλοτούμπες μέσα στην 5ετία και βρέθηκαν με άλλους βουλευτές αγκαλιά, με άλλων κομμάτων χρίσματα και με εχθρούς περιφερειάρχες. Έχετε πολύ χρόνο από εδώ και πέρα να το καταλάβετε...

Μα να εχεις φαει 15 μοναδες διαφορα και να εχεις ακομα διαθεση να πιανεις πληκτρολογιο σημαινει πως μαλλον δεν καταλαβες τι εχει γινει στη βορεια κυνουρια .Γιωργοοοοο χασατε !!!!!

Αν δεν πάρει την θέση που θέλει η τον ξηλώσουν στην πορεία από την θέση που θα πάρει πάλι εδώ θα προσκυνήσει αλλά θα πάρει μια μάντρα ο κύριος Δημητράκης....γιατί τον ξέρουμε και απ' την καλή αλλά και πολύ καλά απ' την ανάποδη...

Κατση τους απεδειξες πως εισαι πολυ σκληρος για να πεθανεις. Ηθελαν τον πολιτικο σου θανατο οσο τιποτε αλλο. Αλλα ο κοσμος της Βορειας κυνουριας τους εδειξε ποιος κανει κουμαντο. Ψηφιζει ανθρωπους με ηθος,αξιοπρεπεια επαγγελματισμο ,ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν τον τοπο τους και οχι να μοιραζουν το χρημα του δημου σε πεντε οικογενειες μεταξυ τους. Ο Κατσης προσπαθησε ολα αυτα τα χρονια να κανει το καλυτερο δυνατο για τον τοπο του αλλα η δημοτικη αρχη ειχε αλλα στο μυαλο της και ο κοσμος τους καταλαβε κ τους εστειλε στο σπιτι τους. Οι αντιπαλοι σου τελικα ειναι 5-6 κ ειχαν μαζευτει ολοι στο ψηφοδελτιο του Μαντα. Τυχαιο? Τους χαλασες τη σουπα . Ας καταλαβει ο γιωργακης οτι εχασε κ να μαζευτει. Φτανει η λασπη τους απεναντι στην παραταξη του Καμπυλη. Η συντριβη δεν τους εκανε να αναλογιστουν τα αιτια? Αυτο δειχνει για ακομα μια φορα την ποιοτητα των ανθρωπων που δυστυχως μας κυβερνουσαν για εννια ( μαυρα ) χρονια αλλα και την παιδεια των νεων υποψηφιων ...... Συνεχισε ετσι οπως το πας . Ειμαστε σιγουροι εμεις οι υποστηρικτες σου οτι δεν θα μας απογοητευσεις. Και να ξερεις οτι ειμαστε πολλοι.

. αφιερωμενο .........
. «Σάν ἔξαφνα, ὥρα μεσάνυχτ’, ἀκουσθεί
ἀόρατος θίασος νά περνᾶ
μέ μουσικές ἐξαίσιες, μέ φωνές –
τήν τύχη σου πού ἐνδίδει πιά, τά ἔργα σου
πού ἀπέτυχαν, τά σχέδια τῆς ζωῆς σου
πού βγῆκαν ὅλα πλάνες, μή ἀνωφέλετα θρηνήσεις.
Σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό, σά θαρραλέος,
ἀποχαιρέτα την, τήν Ἀλεξάνδρεια πού φεύγει.
Προ πάντων νά μή γελασθεῖς, μήν πεῖς πως ἦταν
ἕνα ὄνειρο, πώς ἀπατήθηκεν ἡ ἀκοή σου∙
μάταιες ἐλπίδες τέτοιες μήν καταδεχθεῖς.
Σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό, σά θαρραλέος,
σάν που ταιριάζει σε πού ἀξιώθηκες μιά τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά πρός τό παράθυρο,
κι ἄκουσε μέ συγκίνησιν, ἀλλ’ ὄχι
με τῶν δειλῶν τά παρακάλια και παράπονα,
ὡς τελευταία ἀπόλαυσι τούς ἤχους,
τά ἐξαίσια ὄργανα τοῦ μυστικοῦ θιάσου,
κι ἀποχαιρέτα την, τήν Ἀλεξάνδρεια πού χάνεις».

ΠΕΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑΤΩΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ.
1.Οταν για οποιοδήποτε λόγο στεκόμαστε δίπλα ή προχωρούμε μαζί με κάποιον ο οποίος έχει κάποια"υπεροχή"σε σχέση μ' εμάς καθώς και με γυναίκες, φροντίζουμε ΠΑΝΤΑ να τους έχουμε στα δεξιά μας.
2. Όταν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, τότε τον "υπερεχοντα" τον βάζουμε στη μέση, έχοντας τον"μικρότερο" στο αριστερό του μέρος και τον άλλο στο δεξιό.
3.Στις φωτογραφίσεις στεκόμαστε έστω κι ανεπαίσθητα πλάι του και πίσω, φροντίζοντας κανένα μέλος του σώματός μας ή αντικείμενο που φέρουμε, να προεξέχει από το κύριο πρόσωπο.
4. Σε πανηγυρισμούς για οποιοδήποτε λόγο, ΔΕΝ είμαστε ΠΟΤΕ πιο εκδηλωτικοί από τον"υπερέχοντα" ή το κύριο πρόσωπο.
5. Όταν μιλάει ή συζητεί ο"υπερεχων" ΔΕΝ ....πεταγόμαστε για κανένα λόγο στη συζήτηση, παρά ΜΟΝΟ εαν μας απευθύνει το λόγο ή ζητήσει την άποψή μας.
Αυτά τα ολίγα, έτσι για μια αμυδρά ιδέα συμπεριφοράς.
Κάθε άλλη στάση του σώματος ή ενέργεια υποδηλώνει άλλες μύχιες σκέψεις και υστεροβουλία.
Οι Κινέζοι άλλωστε λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio