Ευχαριστήριο μήνυμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Παραλίου Άστρους

Τετ, 29/05/2019 - 12:54
Image

Ως μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Παραλίου Άστρους θέλουμε ολόψυχα να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας ανέδειξαν με την ψήφο τους πρώτους και με διαφορά, αυξάνοντας σημαντικά την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του συνδυασμού μας, στην πιο ανταγωνιστική κοινοτική αναμέτρηση του δήμου μας, με τους περισσότερους συνδυασμούς. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και να συγχαρούμε τους συνυποψήφιους των άλλων συνδυασμών είτε εκλέχθηκαν είτε όχι, για την συμμετοχή τους και την άψογη προεκλογική περίοδο. Η εκλογική διαδικασία στο Παράλιο Άστρος αποτέλεσε μια «γιορτή» δημοκρατίας και συμμετοχής.

Όπως έχουμε δεσμευτεί και πράξει μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε αδιάκοπα την παραγωγή δημιουργικού έργου για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, την αντιμετώπιση των προβλημάτων, την αξιοποίηση των ευκαιριών και την μαχητική διεκδίκηση των δικαιωμάτων που μας αξίζουν. Η εντολή των συμπολιτών μας είναι ξεκάθαρη και προστάζει να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας οριστικά πίσω το παρελθόν. Σε αυτή την πορεία κανείς δεν περισσεύει αλλά και κανείς δεν δύναται να προχωρήσει μόνος του.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την ολοκλήρωση του Β’ γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, θα έχουμε μπροστά μας 3 μήνες ανοιχτών συζητήσεων και δημιουργικής συνεργασίας με όλα τα μέλη του νέου συμβουλίου κοινότητας, ώστε τον προσεχή Σεπτέμβριο να συγκροτηθεί σε σώμα, όπως ορίζει το νέο νομοθετικό πλαίσιο. Η κοινή πορεία επάνω στις αρχές και τις αξίες της εθελοντικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία και της υπευθυνότητας απέναντι στις ανάγκες του τόπου μας και των συμπολιτών μας αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο δυνατό και συνεργατικό αποτέλεσμα.

Τα μέλη του συνδυασμού (κατά σειρά εκλογής):

Κωνσταντίνου Νικόλαος

Δαλιάνη Ευαγγελία
Κουρτέσης Ευάγγελος
Λιοντής Κωνσταντίνος
Νέστορα Ευγενία

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio