'Εξι ακόμα υποψήφιοι με τον Παναγιώτη Μαντά

Παρ, 12/04/2019 - 18:08
Image

Έξι ακόμα υποψήφιοι για τη δημοτική παράταξη " Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών" του Παναγιώτη Μαντά.

"Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.

Η διάθεση της προσφοράς στο Δήμο, μας ενώνει..

Άννα, Γιάννη, Πηνελόπη, Νίκο, Σοφία και Χρήστο, καλό μας αγώνα και καλή μας επιτυχία.. "

 

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Ρε φίλε τι θέλεις δηλαδή φωτογραφίες για αφισοκολλήσεις τι τους περασες τιποτα τραγουδιστες ; τα γραφικά μια χαρά είναι άλλαξε οθόνη αν δεν τα βλέπεις καλά !!!

Μπραβο δημαρχε. Αυτοι μαλιστα ειναι υποψηφιοι. Με κυρος ο ενας χειροτερος απο τον αλλο. Ποσο ποιο χαμηλα θεε μου.. Ας προσεχες.... Σταλια Σταλια θα το πιεις το τελευταιο ποτηρι

Να πώς ο Μαντάς καταφέρνει αυτά που καταφέρνει. Αυτοί οι συνεργάτες που έχει ανακοινώσει, είναι κλάσεις ανώτεροι από τις άλλες παρατάξεις. Και ο ίδιος κλάσεις ανώτερος από καμπύλη και βεκιαρη.

σε καιρουςπονηρους και δυσκολους χαριτωμενα ολα τα μηνυματα αλλα επρεπε να υπαρχει ενοτητα.ολοκλρη χαλκιδα κατεβαινει ενωμενη εχουμε το παραδειγμα των δολιανων και εδω ενω τα προβληματα ειναι κοινα για ολους μας και αφου αποδεδειγμενα ειναι ακομματιστες οι δημοτικες επεπε να υπαρχει ενα ψηφοδελτιο με ΙΚΑΝΟΥΣ...

Τάκη βγάλε στη σελίδα σου εύκολη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι...
Ζαμπονοτυροπιτακια τυλιγμένα με φύλλο χαλβά συμιγδαλενιο
1 κιλό συμιγδαλι, 1 κιλό ζαμπόν (ήδη) καπνιστό, 1 κιλό τυρί και πολύ λάδι όπως μόνο η συνταγή αυτή χρειάζεται !!!
Μπορεί να μη ταιριάζουν στην γεύση αλλά πρέπει να Δένουν όταν υπάρχει θέληση για πρωτοβουλία αλλαγής της παραδοσιακής συνταγής.
Υλικά και εκτέλεση πανεύκολα
.-κι κι ρι Κου !!!

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΦΙΛΕ ΑΣΤΡΙΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΧΩΡΙΑΤΕΣ" ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ....

ΧΑΧΑΧΑ ενώ εσείς ''ΠΟΛΙΤΗ''μόνο στα Δολιανά σας βλέπω να πέρνετε πρωτιά.Ασε γιατί στο Άστρος θα πάθετε τέτοιο πατατράκ που θα το φυσάτε και δεν θα σας κρυώνει.Νομίζετε ότι θέλετε να νομίζετε!!

ΧΑΧΑΧΑ
ΨΑΞΕ ΜΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΛΗΝ ΒΕΡΒΕΝΑ,
ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ,ΚΟΥΤΡΟΥΦΑ,ΑΣΤΡΟΣ,ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ,ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ,ΚΑΣΤΡΙ,ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ,ΣΤΟΛΟ,ΣΙΤΑΙΝΑ.
ΧΑΧΑΧΑ

Δύο μεγάλα ονόματα θα ανακοινώσει ο καμπύλης από το Άστρος η μια είναι γυναίκα 50 χρόνων και ο επιχειρηματίας από Αθήνα θα σκουπίσουν και οι δύο η δε γυναίκα έχει ξαναβάλει 2 φορές και έχει φάει τα μούτρα της θα γελάσουμε Αδέρφια ΜΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ. χαχαχα

Οι πολίτες θα περίμεναν να ανακοινώνονται πεπραγμένα από τη δημοτική αρχή και όχι ονόματα υποψηφίων. Έργα - μελέτες - κοστολόγια - συμβάσεις ............Τα ονόματα είναι μια άλλη παράμετρο. Η κοινωνία θα κρίνει με τα πεπραγμένα και όχι με αυτά που θα πραγματοποιηθούν. Μην το κάνετε σαν αυτόν που έλεγε << μεριάστε γιατί θα σας κουτουλήσει το βόδι και κρατούσε στα χέρια του ένα σκοινί . Όλοι τον ρωτούσαν που είναι το βόδι και αυτός τους έλεγε πάω να το φέρω >>. Δεν πείθετε η κοινωνία με υποσχέσεις και θα .θα.θα.θα............Τώρα όσον αφορά τους Δαλιανέους αυτοί άφησαν έργο παντού και το ξέρετε , εσείς να δούμε τι θα αφήσετε!

Στο Αστρος πάει για πάνω από 300 ψήφους μπροστά ο Μαντάς.
Χωνέψτε το από τώρα γιατί θα πέσει πολύ πολύ βαρύ.
Και για τη Μελιγού που την έχετε σίγουρη κρατείστε μικρό καλάθι............

Εγω εχω 50 ψηφους μανι μανι αυτοι πηγαινουν στον καμπυλη διοτι ο μαντας φτιαχνει δρομους σε ανθρωπους που πατανε μια φορΑ το χρονο στο αστρος και δεν κοιταει τους καθημερινους που περνανε απο αυτο.ουτε το λιμανι τελειωσε και πληρωνουμε προστιμο 300000 τι ειμαι ρε **ς θα του αλλαξω τα φωτα .

Κορόιδα Δολιανίτες.Σας την έφερε ο Καμπύλης.
Εβαλε τους δύο δικούς του στο τοπικό ώστε άνετα να ψηφίσουν στο γενικό το συνδυασμό του.Γελάνε μαζί σας τώρα.
Εξίσου κορόιδο είναι και ο Μαντάς που οι δικοί του είναι στο γενικό των Δολιανών.
Σας τακτοποίησε αμφότερους ο Γιώργος.

Το να είναι κάποιος υποψήφιος σε οποιοδήποτε συνδιασμό είναι δικαίωμα του και φυσικά προτιμότερο από το να είναι απαθής στη κοινωνία όπως μερικοί που σχολιάζουν υποτιμητικά διότι τους το ζήτησαν ΚΑΠΟΙΟΙ να το κάνουν. Παλιά συνταγή αλλά ρε παιδιά ξεπερασμένη. Μη δίνεται το δικαίωμα να σας θεωρούν ηλίθιους για ένα καφεδάκι. Κρητική τεκμηριωμένη δεν βλέπω στα γραφόμενα παρά μόνο γελοιοτητες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio