Επίσκεψη Γιάννη Κατσίρη σε Κάτω Δολιανά και Άστρος (pics)

Κυρ, 23/06/2019 - 12:53
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Κατσίρης: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα εφαρμόσει ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης και θα δώσει κίνητρα για την ανάταξη του πρωτογενή τομέα

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα εφαρμόσει ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης και θα δώσει κίνητρα για την ανάταξη του πρωτογενή τομέα», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Γιάννης Κατσίρης, επισκεπτόμενος χθες βράδυ τα Κάτω Δολιανά και το Άστρος.

Ο κ. Κατσίρης συναντήθηκε με φίλους του και μίλησε στην πλατεία του Άστρους όπου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν ενωτικά τη ΝΔ, προκειμένου να ξημερώσει μια καινούργια ημέρα πιο φωτεινή για την Ελλάδα και την Αρκαδία μας. «Στόχος είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ και για να πετύχουμε αυτό το στόχο χρειάζεται να με εμπιστευθείτε, για να κερδίσουμε και την δεύτερη έδρα στην Αρκαδία. Είναι στόχος εφικτός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει μια σειρά από ευνοϊκά μέτρα και καθεστώς φορολόγησης για τα νέα συλλογικά αγροτικά σχήματα με συντελεστή 10%, γεγονός που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Επιπλέον ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η επόμενη Κυβέρνηση έχει σχέδιο για την ανάπτυξη συνολικά της χώρας και ανέφερε τις μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Κυνουρία, αλλά και σε όλη την Αρκαδία.

Ο Γιάννης Κατσίρης μιλώντας στους πολίτες του Άστρους τόνισε με έμφαση, «με γνωρίζεται όλοι, είμαι ένας από εσάς, δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι. Θέλω να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε γιατί γνωρίζω τα προβλήματα, ξέρω να δίνω μάχες. Μαζί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές για να δώσουμε λύσεις σε αυτά που μας ταλαιπωρούν. Τώρα ήρθε η ώρα με την ψήφο σας εγώ, ένας από εσάς να βρεθεί στο κοινοβούλιο και να ακούσετε εκεί στεντόρεια τη φωνή σας για να λύσουμε πολλά προβλήματα και να κάνουμε πιο ελπιδοφόρο το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας».

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio