Επικάτηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη Μελιγού

Τετ, 29/05/2019 - 07:57
Image

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Mελιγιώτες και Μελιγιώτισσες που στήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό μας και πετύχαμε αυτή τη ΝΙΚΗ. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας δείξατε και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως και επάξια στα καθήκοντα μας ως ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΙΓΟΥΣ για την επόμενη τετραετία.

Οι εκλογές πέρασαν Δεν υπάρχουν για μας νικητές και ηττημένοι ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ Δεν περισσεύει κανείς στο χωριό μας

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα καταφέρουμε περισσότερα για το χωριό μας.

Η ΜΕΛΙΓΟΥ έχει πολλά χαρίσματα από την φύση , ιστορική διαδρομή και πολιτιστικά γνωρίσματα τα οποία θα σεβαστούμε και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας που σας έχουμε εξαγγείλει για να του προσφέρουμε αυτά που του αξίζουν.
 

ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΉ 
 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ

Σχόλια επισκεπτών

Στο φόρτε της προεκλογικής περιόδου,κάποιοι χαρακτήρισαν τη Μελιγού ως αχαμνοχώρι....Δεν πειράζει παιδιά..Κι αύριο και μεθαύριο και μέχρις ότου παγώσει η κόλαση εδώ θα είμαστε..Όμως για άλλη μια φορά οι αχαμνοχωριάτες δίδαξαν πολιτισμό.Ακόμα και σε στιγμές που τα όποια "πολιτικά πάθη" ήταν στον αφρό .
Βγήκαν πρώτοι απ΄όλους τους άλλους συνδυασμούς του δήμου να πουν ένα ευχαριστώ σ αυτούς που τους τίμησαν και ύστερα ακολούθησαν κάποιοι ακόμα..Πάμε όλοι εδώ στη Μελιγού ενωμένοι...ΟΛΟΙ. Δεν μας περισσεύει κανένας, δεν αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ πίσω...Συγχαρητήρια σε όλους σας γιατί αγωνιστήκαμε τον καλό αγώνα.

Ο ΠΡΑΣΤΟΣ είχε βγει ΠΡΙΝ τη Μελιγού!
http://www.astrosnews.gr/politiki/epikratisi-tis-anexartitis-enotikis-k…

Το κείμενο της "Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Μελιγού" είναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ του κειμένου της "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πραστιωτών" αλλάζοντας τα "Πραστός", "Πραστιώτισσα", "Πραστιώτη" σε "Μελιγού", "Μελιγιώτισσα", "Μελιγιώτη"!

Α ρε Μελιγιώτες.... Είπαν να σας γράψουν κανένα μπράβο, αλλά εσείς ξεπεράσατε κι αυτόν τον Πολάκη στο copy paste.... Καλά βρε... Δε αλλάζατε κάποιες λέξεις έστω , για ξεκάρφωμα ; Ακόμα και τα κεφαλαία εκτός από το τοπωνύμιο τα ίδια χρησιμοποιήσατε ;;; Αμ δεν κουμαντάρονται έτσι τα κοινοτικά... ΔΕΝ !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio