«Έχετε επίπεδο νηπιαγωγείου!» - Ξέσπασε ο πρόεδρος του ΔΣ

Δευ, 19/11/2018 - 11:57
Image
Ο συνήθως ήπιων τόνων πρόεδρος του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας κ. Κουτρουμπής «μάλωσε» το Σώμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και, όταν είδε ότι οι συστάσεις που έκανε, ξεσήκωσαν αντιρρήσεις, παρομοίασε το ΔΣ με νηπιαγωγείο και έκανε αναφορά στην ηλικία του και στην ηλικία των μελών του ΔΣ, που δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.
 
Συγκεκριμένα, με αφορμή μια σύσταση που έκανε στον κ. Παινέση, επειδή μπέρδεψε στον λόγο του τους συνομιλητές και συναδέλφους, είπε: «Ντροπή σας πια, να κάνετε σχόλιο κατά εμού, σας έχω αφήσει πάρα πολύ, κύριε Καμπύλη, κάνω σύσταση με τον κ. Παινέση ότι μπέρδεψε τους συνομιλητές και συναδέλφους μου, είμαι 28 χρονών και έχετε περάσει τα 40, ντροπή πια, έχετε επίπεδο νηπιαγωγείου. Ήταν σαν να λέγατε ότι δώσαμε λεφτά εμείς στον εργολάβο. Πήγα να δώσω λύση σε αυτό που έγινε».
 
Μάλιστα, στο άκουσμα του χαρακτηρισμού «νήπιο» στο πρόσωπό του, απάντησε:
 
Αυτό το νήπιο αν κάθε φορά ελάμβανε τη συμπεριφορά σας υπόψη, τους μισούς θα τους πετούσε έξω από την αίθουσα. Ντροπή σας!
 
Ο κ. Παινέσης αποχώρησε.

Σχόλια επισκεπτών

Ενω εσυ προεδρε που ερχοσουν στο ΔΣ μονο οταν ειχες εισηγηση οταν ησουν αντιδημαρχος εισαι καλυτερος . Καθως επισεις που λανσαρες την νεα αμφιεση στο ΔΣ με σορτσακι και εξοπλισμο παραλιας ςισαι του πανεπιστημιου . Αν δεν ησουν της κλαδικης του ΠΑΣΟΚ αναρωτησου τι θα μπορουσες να εισαι .....

Πολυ σωστα μιλησε ο Κουτρουμπης.Και λιγα ειπε για οσους υποβαθμιζουν το επιπεδο των συνεδριασεων κανοντας απαραδεκτους χαρακτηρισμους .Δεν εχει αναφερει κανεις οτι ενας που φωνασκουσε απειλουσε οτι θα τον ***κι ολας (τον Προεδρο).

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio