Δημήτρης Γκαύρος: Θα συνεχίσουμε δυναμικά και στο Αύριο

Πέμ, 06/06/2019 - 12:56
Image

Η εντολή των δημοτών  για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής ήταν ρητή και ξεκάθαρη.

Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον  κ. Καμπύλη Γιώργο για την επιτυχία του, καθώς και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων. Να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και  να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου.

Από τη μεριά μου, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ  μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που με στηρίξατε  και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας. Υποχρέωση μου μετά την εκλογική διαδικασία  αλλά και υποχρέωση όλων μας είναι ένα δυναμικό παρόν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μας , όπως έκανα άλλωστε μέχρι  σήμερα και θα συνεχίσω να κάνω.

Ήμασταν εδώ Εχθές , είμαστε εδώ στο Σήμερα και θα συνεχίσουμε δυναμικά και στο Αύριο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Σχόλια επισκεπτών

Να είσαι πάντα καλά ρε Μήτσιο... Δούλεψες για όλους μας ,για το καλό του δήμου όλα αυτά τα χρόνια και τιμήθηκες κατά το δυνατόν. Δεν ξέρω αν κι από που θα συνεχίσεις για να σου ευχηθώ τα πρέποντα... Ελπίζω μόνο **... Καλή τύχη !!!!

Μητσαρα όπου και να βρίσκεσαι θα είμαστε μαζί σου και το ξέρεις πολύ καλά...έκανες τα πάντα και για εμάς που σε στηρίξαμε σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε για πάντα αλλά και για αυτούς που δεν σε στήριξαν ποτέ έκανες τα πάντα και για αυτούς...

Ένα μεγάλο μπραβο ρε Καφέ.Εισαι ο μοναδικός άξιος στο σύνολο των παρατάξεων.Απεδειξες για ακόμα μια φορά την δύναμη σου.Και ναι ο Δήμος έχει ανάγκη από άξιους διαχειριστές ,μπορείς να είσαι ένας από αυτούς!Ειμαστε μαζί σου.
Ποτε κανεις δεν μειονεκτησε από το επειδής και το Σαββάτο.Σε όλους εσάς λοιπόν που ασκητε κριτική εκ του ασφαλούς βγητε μπροστά να κριθητε από τον κόσμο,όπως έκανε ο καφές και κυριάρχησε σε 3 συνεχόμενες αναμετρήσεις με ψηλά το κεφάλι.Αν και να ξέρετε σας έχει κρίνει ο κόσμος για την αναξιότητα,την αμορφωσιά και το απαίδευτο εγώ σας!
Τους χαιρετισμούς μου από κάποιον που θα είναι φανερά και επώνυμα απέναντι σε κάθε χυδαίο νεολογισμό του δήθεν πνευματικού και μορφωμένου κόσμου!

Ο συγκεκριμένος μίλησε με το αποτέλεσμα.Με το πραγματικό αποτέλεσμα καθώς κρίθηκε από αυτό με 1000 ψήφους.Ολα τα αλλά είναι περιττά.Εχει δωσει τόσα χρόνια δείγμα γραφής με το έργο του!Μπραβο σας Κ.Γκαυρο.Σταθηκατε στο ύψος των περιστάσεων έως την τελευταία στιγμή πραγμα δύσκολο καθώς όσο πήγαινε και κατέβαινε το επίπεδο.Θα είμαστε μαζί σας καθώς και τέτοια άτομα έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Κ.ΓΚΑΥΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!

αλήθεια βρε παιδια η διαφορα 400 σταυρών μεταξυ πρωτου (δλδ Γκαυρου) και δευτερου τι σημαινει αυτό ??? οτι ηταν μονοσταυρίες ?? μόνο Μητσος ? ο συνδιασμός σας λοιπον ανταγωνιστηκε τον συνδιασμό σας ... Όπως Το ιερό νησί του Απόλλωνα που ανταγωνίστηκε τη Δήλο και γι’ αυτό το ερήμωσαν οι Αθηναίοι. ... Γεια σου Μητσο με τις ευχαριστίες σου

Φιλε/φίλη ανώνυμε στο 12:58 αυτό λέγεται δυναμική προσώπου.Αυτο λέγεται επίσης συσπείρωση Αλλά και διάχυση ψήφου σε αλλά πρόσωπα που απλά είχαν χαμηλότερη δυναμική από τον Κ.Γκαυρο.Ασε λοιπόν τις πομφόλυγες και τις αερολογίες ,κοινώς εξυπνάδες ,και Κοιτα να βγάλεις αν θες την επόμενη φορά τον έτερο εαυτό σου στην Πνύκα και τότε θα καταλαβεις τα σοφά λόγια του λαου «όσα δεν φτάνει η αλεπού να κάνει κρεμαστάρια».

Είσουν είσαι και θα είσαι ήρεμη δύναμη!!!!!!!!!!! Μόνο μπράβο σου αξίζει , όχι μόνο για αυτά που πρόσφερες στο Δήμο μας!!!!! αλλά αλλά και για την στάση σου απέναντι στα παπαγαλάκια που κελαιδάνε τόοοοσο άσχημα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio