Βεκιάρης: Δεν θα δώσουμε «γραμμή» υπέρ κανενός

Δευ, 27/05/2019 - 01:55
Image

Δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σας ευχαριστούμε, που μας τιμήσατε με την ψήφος σας, δίνοντάς μας ποσοστό μεγαλύτερο του 10%. Είμαστε η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Δείχνουμε το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Θα παραμείνουμε ενωμένοι.Ξεκίνησε μια καινούρια μέρα για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Για όλους τους δημότες.

Συγχαίρουμε τους δύο υποψηφίους δημάρχους, που πέρασαν στον δεύτερο γύρο. Δεν θα δώσουμε «γραμμή», υπέρ κανενός. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ελεύθερους πολίτες, όπως ελεύθεροι πολίτες είναι και αυτοί που μας ψήφισαν. Ο καθένας θα κρίνει και θα ψηφίσει όπως νομίζει.

Όποιος και αν εκλεγεί δήμαρχος, στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαστε μια δύναμη διαλόγου, συνεργασίας, κριτικής, ενότητας. Θα είμαστε η φωνή του δημότη.

Σχόλια επισκεπτών

Δεν νομίζω φίλε ανώνυμε.. γίναν κάποια πράγματα στα Δολιανά που φάνηκε πως είχε πέσει "γραμμη".. δεν ειμαστε και τόσο χαζοί οι Δολιανιτες. . και αν σκεφτείς και τις προηγούμενες δημοτικές ο Μαντάς και ο Καφές έκαναν πάρτυ στα Δολιανά.... ιδωμεν..

Συνήθως τέτοιες κινήσεις όπως η "Ενωτική Συνεργασία", καλό είναι να μελετώνται, καθώς ήρεμα και σταθερά, πέτυχαν, ξέροντας το στόχο. Τάραξαν τα λιμνάζοντα ύδατα.
Η ψήφος είναι ο καθρέφτης του πολίτη και της κοινωνίας.
Μη σπαταλάμε τις ψήφους σε "φιλίες", χόμπι, κόμματα και ψευτο-ιδεολογίες.
Η τοπική αυτοδιοίκηση, επίκεντρο έχει την καθημερινότητα των πολιτών και όχι των κομμάτων και των "ιδιοτήτων".

Γιατι, οι ψηφοφοροι των Δολιανων ζουν σε αλλο δημο, δεν βλεπουν τα στραβα και τα ασχημα που γινονται η δεν ξερουν ποιες κοινοτητες ειναι παιδια και ποιες αποπαιδια?

Xωρις να θελω να στρεψω προς καπου συγκεκριμενα το στοχο των ψηφων..οπως βλεπουμε στα γενικα αποτελεσματα εκτος απο τον Βασιλη τον Βεκιαρη που γνωριζαν ολοι δαγκωτο θα παει τελικα ειδαμε οτι περα απο το 100% που περιμεναν οι δολιανιτες υπηρξε κι ενα 10% που αντεπιτεθηκε και η προθεση ψηφου ηταν στον Τακη τον Μαντα ....αρα αν δεν υπηρχε τοπικο Δολιανων ο Μαντας θα χε βγει στα Δολιανα...να τα λεμε καθαρα και ξαστερα σε τουτο τον τοπο!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΘΕΜΑ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...84.4 % ΒΕΚΙΑΡΗΣ 10.5 % ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ 5,8 % ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100% ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ 10% ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΑΝΤΑ ΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΑΝΩΝ ΘΑ ΧΕ ΒΓΕΙ ΜΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ....ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ...

"Vek or Tse ................... ?" Αυτοδιοικητική επανάσταση των τιμημένων Δολιανών ή μια απλή επικράτηση των πολιτικών μπεκιάρηδων?

Πώς εξηγείται, ο επικεφαλής μιας -κατά τα άλλα- εύλογης και πρωτοποριακής πανελλαδικά αυτοδιοικητικής κίνησης ενός ιστορικού τόπου, πριν καν ακόμα κλείσουν οι κάλπες να "νίπτει τας πολιτικάς χείρας του" μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη δημαρχιακή "κρεμάλα", όταν υποτίθεται ότι η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ αυτής της κίνησης των αγνών δολιανιτών πολιτών ήταν -περιληπτικά- η 9ετής εγκατάλειψη του χωριού τους από την τρέχουσα δημοτική αρχή!

Επειδή οι εκλογικοί αριθμοί και οι πολιτικές ισορροπίες τείνουν σε πιθανό ΑΔΙΕΞΟΔΟ για τον τόπο μας, καλό θα είναι οι επίδοξοι αυτοδιοικητικοί επαναστάτες των δολιανών να γίνουν πιο σαφείς στις τοποθετήσεις τους και να επιδείξουν μεγαλύτερη πολιτική συνέπεια στη βούληση της πλειοψηφίας όλων ημών των λοιπών κοινοτήτων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας που απλά μια Κυριακή ψηφίσαμε...

Είναι μια απλή επικράτηση των πολιτικών βεκιαρηδων και μια επανάσταση των τιμημενων Δολιανων και ολοκληρου του Δήμου κατεπεκταση. Η πολιτικη συνέπεια θα φανεί στο αποτέλεσμα γιατί από λόγια χορτασαμε. Σαν δολιανιτης είναι τιμή μου που στηριχθηκε ο συνδυασμός αυτός και από τα άλλα χωριά. Ελπίζω οι 3 σύμβουλοι να φανούν ανταξιοι όλων εμάς που τους στηριξαμε για το καλό του ΔΗΜΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio