Αρκάδες Νέας Πελοποννήσου: Kύριε Νίκα, μακριά τα χέρια σας από την Αρκαδία και τους Αρκάδες

Παρ, 04/10/2019 - 19:45
Image

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο νέος Περιφερειάρχης και η νέα Περιφερειακή Αρχή έδειξαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα «δόντια τους» στην Αρκαδία και τους Αρκάδες.

Εμείς οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αρκαδίας της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» είμαστε περήφανοι για το έργο μας αλλά και για το ότι ανήκουμε σε αυτήν την παράταξη που σε δύσκολες εποχές καταφέραμε και εξασφαλίσαμε πόρους και υλοποιήσαμε μεγάλο αριθμό έργων που είχαν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες.  

Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κ. Νίκας που τον πήρε από το χέρι ο πατερούλης κ. Μητσοτάκης με την παρέα του και τον έβγαλαν σεργιάνι, εκλέγοντάς τον Περιφερειάρχη, αρνήθηκε να συζητήσει ένα θέμα που έθεσε ο κ. Τατούλης εκτός ημερήσιας διάταξης και που αφορούσε την αποκατάσταση του δρόμου προς τα ποιμνιοστάσια της Τοπικής Κοινότητας Κώμης Αρκαδίας. Το έργο αυτό έχει ενταχθεί από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη και είχε εξασφαλισθεί η απαιτούμενη πίστωση των 120.000€. Ο κ. Νίκας όχι μόνο αρνήθηκε την συζήτηση του θέματος αλλά βρήκε την ευκαιρία να βγάλει όλη του την «χολή» για την Αρκαδία. Με προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά δεν καταδέχτηκε ούτε καν να ακούσει την άποψη των κτηνοτρόφων που βρίσκονταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο απειλώντας μάλιστα ότι το έργο αυτό πιθανόν να ωμη γίνει ποτέ όπως και άλλα παρόμοια έργα στην Αρκαδία.

Το έργο αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τους κτηνοτρόφους της περιοχής και δεσμευόμαστε ότι θα υπερασπιστούμε και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας που εσείς με δημόσιες δηλώσεις σας, προσπαθείτε συνεχώς να τα απαξιώσετε.

Τί κάνεις εσύ κ. Λαμπρόπουλε, Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας; Πού αρμενίζεις; Πώς τα δέχεσαι όλα αυτά;

Την συγκεκριμένη περιοχή, στις πλημμύρες του Ιουνίου αμέσως επισκεφθήκαμε και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Οικοσυστημάτων και Αειφορίας κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της παράταξης προς τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής μας.

Ο κ. Νίκας συνεχίζοντας τις απειλές του προς τους Αρκάδες, ανακοίνωσε ότι δεν θα υλοποιήσει και θα απεντάξει τα έργα που αποκαθιστούν την προσβασιμότητα στα μοναστήρια της Αρκαδίας. Είναι απαράδεκτο ο κ. Νίκας να θεωρεί ως «μικρό έργο» την προσβασιμότητα στους φάρους της Ορθοδοξίας μας στα ιστορικά μοναστήρια μας. Του υπενθυμίζουμε ότι η Αρκαδία είναι το «Άγιον Όρος» της Νότιας Ελλάδος.

Οι συντονισμένες ενέργειες και δράσεις της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη, είχαν στόχο την ανάδειξη του μεγάλου συγκριτικού πλεονεκτήματος της Αρκαδίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Κύριε Νίκα, δεν έχετε κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να γυρίσετε την Αρκαδία πίσω για να ικανοποιήσετε το «μένος» σας εναντίον των Αρκάδων.

Εμείς οι Αρκάδες δεν θα επιτρέψουμε τη λεηλάτηση του τόπου μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα. Εμείς πονάμε τον τόπο μας, τον αγαπάμε και θα παλεύουμε γι’αυτόν και τους συμπατριώτες μας.

Εμείς οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου, θα είμαστε μπροστάρηδες, για τα συμφέροντα της αγαπημένης μας Αρκαδίας κόντρα στους περαστικούς και περιστασιακούς πολιτικάντηδες.

Εμείς είμαστε ιδεολόγοι Αρκάδες

Αρκάδες  γρηγορείτε.                   

 

Γιαννακούρας Ευάγγελος

Ρουμελιώτης Γεώργιος

Παπαντωνίου-Κορώνη Κλειώ

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio