Αναλυτικά οι σταυροί σε όλα τα τμήματα στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Τρί, 28/05/2019 - 09:10
Image

Δείτε αναλυτικά τους σταυρούς που έλαβαν όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου μας την Κυριακή των εκλογών 26 Μαΐου.

Τα στοιχεία είναι ανεπίσημα και υπάρχει περίπτωση λάθους σε κάποια τμήματα

Τα επίσημα αποελέσματα θα βγουν από το πρωτοδικείο Ναυπλίου

 

Βεκιάρης

 

Καμπύλης

 

Μαντάς

 

Τετώρος

Σχόλια επισκεπτών

Αρε καφέ της τους έκανες πάλι...
Τους πάτησες όλους και στο τέλος δεν θα βγεις..Έπρεπε να έβγαινες μπροστά υποψήφιος δήμαρχος θα τις είχες πάρει από την πρώτη Κυριακή με μεγάλη διαφορά..

Ο καφές κ.Μαντα σου μισό έβγαλε το φυδι από την τρύπα..Χαρις σε αυτόν πήρες τις προηγούμενες εκλογές και τώρα πάλι αυτός σου ανέβασε την διαφορά και έριξε τον καμπύλη γ7α να μην έβγαινε από την πρώτη Κυριακή.

Βλέπεται ο πρωτος του καμπύλη 510 ο πρώτος του Μαντά 942.......Θα πέρνει μισθό ένας με 510 και ο άλλος με 942 Όχι...Ρε καφέ βάλε περιφερειακός σύμβουλος να μαζεύεις 10.000 ψήφους μην χαραμιζεσε εδώ

Η παράταξη του καμπύλη ο μεγαλύτερος είχε 510 αλλά βοήθησαν όλοι γτ είχαν σχεδόν όλοι πάνω από 100 ψήφους στην παράταξη του Μαντά εκτός από τους συνήθεις που μαζεύουν πολλές ψήφους και την έκπληξη τον εκλογών κ λυτριβη που βγήκε 3 σε όλο τον δήμο με περισσότερους ψήφους υπήρχαν πολλά άτομα κάτω από το 100 και κάποια κάτω από το 50 αυτό κάτι λέει κ Μαντά ότι δεν διαλέξατε καλά κομματικά στελέχη..Όπως επίσης και η ανικανότητα σας να συμπληρώσετε και της 40 θέσεις του ψηφοδελτίου .

Φίλε σκεπτικε ο καθένας στις εκλογές κάνει τον δικό του αγώνα δεν γίνεται να μαζεύει ένας για όλοι την παράταξη ψήφους.Αυτο που λες δεν έχει καμία σημασία με ωραία ομάδα γτ και στου καμπύλη υπήρχαν μεγάλες διαφορές του πρώτου με τους άλλους αρα ούτε εσείς δεν είσασταν ωραία ομάδα......

Μη βγαζεις συμπερασμα φίλε ανώνυμε σε ποια ομαδα ειμαι.Δεν κατηγορώ τον αγώνα του πρώτου αλλά λέω μια σκέψη για το σύνολο επειδή πιστεύω οι παραταξεις πρεπει να σκεφτονται και την ομάδα.

Ο θεατής που γράφει για τον καφε. Ο Μήτσος στηριχθηκε από τα Δολιανα όσο κανένας άλλος όλα αυτά τα χρόνια. Τον αποτέλεσμα αυτό έφερε το μητσο να είναι μεγάλος και τρανος και τα Δολιανα παρατημενα στη μοίρα τούς. Ο άνθρωπος δεν ενδιαφερθηκε την τελευταία 4ετια καθόλου για εμας. Και όσο για τα κότσια ξέρει πολύ καλά εάν τα έχουμε και αν του τα έχουμε πει στα μουτρα. Τώρα εάν θες να τα δεις και εσύ τα λέμε... Συγχαρητήρια στο Βεκιάρη για την μεγάλη επιτυχία η οποία θα ειναι η νέα πνοή στο Δήμο μας.

Ναι ωραία φίλε σκεπτικε αλλά σου ξανά λέω Δεν μπορεί μόνο ένας να μαζεύει ψήφους για όλη την παράταξη να γυρνάει όλα τα χωριά για να μαζεύει ψήφους για όλη την παράταξη και κάποιοι άλλοι να πηγαίνουν μόνο όπου έχει ομιλίες ο Μαντάς άντε και καμία βόλτα στο καφενείο του χωριού τους ή στην πλατεία..Ο καφές όλο τον χρόνο γύρναγε μάζεψε τους ψήφους του η άλλοι έπρεπε να έκαναν δικό τους αγώνα...Δηλαδή ο Μαρινάκης τι πρέπει να πει που στον Πειραιά βγήκε πρώτος με 13.500 ψήφους και ο δεύτερος είχε 2.500?.Αυτόν θέλουν αυτόν ψηφίζουν Δεν μπορεί να τους πει κανένας ποιον θα ψηφίσουν

Μπράβο ρε Καφέ.Εισαι πανάξιος και αξίζεις συγχαρητήρια.Για ακόμα μια φορά απέδειξες την αξία σου που αναγνωρίζεται από το σύνολο των παρατάξεων.Εκανες περίπατο,1000 ψήφοι με 37% ποσοστό!Συγχρητηρια!!!

Φίλε δολιανιτη Πριν ανοίξουμε το στόμα μας και αρχίσουμε και πετάμε κοτσάνες πρέπει να τα σκεφτόμαστε πρώτα..Επειδή δεν ξέρω άμα έχει βοηθήσει το χωριό ή όχι ο καφές και γενικά όλος ο δήμος θα ήθελα να σε ρωτήσω..Γιατί ένας από τους υποψήφιους σας στηρίχτηκε επάνω στον καφέ για να πάρει ψήφους και να τον βγάλετε δημοτικό συμβουλο και δεν κατέβαινε έτσι χωρίς να αναφέρει πουθενά τον καφέ?

Φιλε μου δεν πετάμε κοτσιανες και σκεφτόμαστε πολύ καλά. Ο 1 υποψήφιος στηρίχθηκε στο δημητρη διότι τον στήριζε ο άλλος σε όλες τις προηγούμενες εκλογές. Ξέρεις πως είναι η ήταν η σχέση τους μην κοροιδευομαστε. Ο ένας ήθελε και θέλει τον άλλον. Στα δολιανα στηρίχθηκε πολλά χρόνια και ακόμα στηρίζετε χωρίς όμως να χει ανταποδωσει την στήριξη αυτη. Όσον αφορά αν πρέπει για Δήμαρχος θεωρώ πως μπορεί διότι είναι επαγγελματιας πολιτικός με ότι αυτό συνεπαγετε. Ο ΜΑΝΤΑΣ πάντως ήταν πόλη αξιόλογος Δήμαρχος απλά τον έφαγαν οι δικοί του άνθρωποι με τις επιλογές τους.

Φίλε δολιανιτη ότι στηρίχτηκε από τα δολιανα και ότι τον κάνατε τρανό δεν ισχύει ο καφές σε κάθε εκλογική του μάχη παίρνει ψήφους από όλα τα χωριά και αρκετούς μάλιστα γι'αυτό απλά εσείς και το χωριό του τα βέρβενα του δώσατε περισσότερους ψήφους επειδή είχε πολλούς φίλους από εκεί και ήταν από τα λημέρια σας

ΚΑΦΕ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκτός από τα μπράβο και τα καλά σχόλια στον καφέ που βγήκε πρώτος σε όλο τον δήμο και τον κατση που βγήκε δεύτερος θα έπρεπε να πούμε και πολλά μπράβο στον λυτριβη που στην παρθενική του συμμετοχή σε εκλογές βγήκε 3 σε όλο τον δήμο και με 502 ψήφους συγχαρητήρια Γιώργο και υς στο υπανιδην σου εύχομαι...

Μαντά έβλεπες πριν τις εκλογές ότι δεν τραβούσε άλλο το καράβι όλος ο κόσμος είχε παράπονα από εσένα άλλοι σε έβριζαν είχαν χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου γιατί δεν έκανες πίσω όπως έκανε ο σκαντζος και ήθελες να βγεις και δεύτερη τετραετία ενώ τα άκουγες αυτά?..έπρεπε να έκανες πίσω και να έβαζες τον καφέ μπροστά που ήταν ο ποιο έμπειρος από το κόμμα σου άμα το είχες κάνει αυτό δεν θα υπήρχαν επαναληπτικές εκλογές αλλά θα είχε βγει ο καφές με μεγάλο ποσοστό...
Εύχομαι να το καταλάβεις αυτό και για την επόμενη θητεία σου άμα είσαι δήμαρχος να είναι και η τελευταία σου κούρασες πια και να μην είσαι δήμαρχος πρέπει για καλό της παράταξης να μπει κάποιος άλλος μπροστά..
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γνωστός άγνωστος

Πικρός θα είναι ο ...καφές της
κυριακής Μαντά!!!
Πόσο θλιβερό είναι τον «καταφερτζή» και ψηφοσυλλέκτη της παράταξή σου,να τον θεωρεί η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σου ως καλύτερη λύση από σένα,κρίνοντας από το πλήθος των ψήφων που κέρδισε.(ξέρουμε πως και με ποιόν τρόπο).Καμία σωτηρία!!! Back to 60s!!!
Αν υπήρχε φιλότιμο η λίμνη του Μουστού θα ήτανε ιδανική λύση!!!

Συγχαρητήρια και στους μεν και στους δε..Πραγματικά ωστόσο συγχαρητήρια στον Καφέ.Κρατησα τον συνδυασμό όρθιο.Πρεπει να βγεις μπροστά αγορι μου.Εχεις όλα τα προσόντα.Ανετρεψες κάθε δεδομένο και κάθε ποσοστό!Μπραβο και πάλι μπράβο!Συνεχισε να δουλεύεις και θα ανταμειφθεί το έργο σου!

Πικρός θα είναι ο ...καφές της
κυριακής Μαντά!!!
Πόσο θλιβερό είναι τον «καταφερτζή» και ψηφοσυλλέκτη της παράταξή σου,να τον θεωρεί η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σου ως καλύτερη λύση από σένα,κρίνοντας από το πλήθος των ψήφων που κέρδισε.(ξέρουμε πως και με ποιόν τρόπο).Καμία σωτηρία!!! Back to 60s!!!
Αν υπήρχε φιλότιμο η λίμνη του Μουστού θα ήτανε ιδανική λύση!!!

Τι τον περάσατε το Δήμο; Τσιφλίκι,μαγαζί,ιδιοκτησία; Η διοίκηση του δήμου και η αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν είναι λαϊκισμός.Μονίμους εργατοπατέρες δε χρειάζεται η κοινωνία, τέτοιους είχε και τους έδιωξε. Μήπως θέλετε να φτιάξουμε καινούργιους; Η νέα γενιά θέλει στήριξη και βοήθεια για να επιβιώσει , από εξυπνάδες και τερτίπια χόρτασε.

Χαχα έκαναν την εμφάνισή τους οι συνηθισμένη καμπυλαιοι που τους ξέρει όλος ο κόσμος πλέον να πράξουν αυτά που λένε για τον καφέ..Επειδή οι 2 κύριοι από αυτούς ο ένας εκλέχτηκε είδη δημοτικός σύμβουλος που Δεν θέλω να ονοματισω ας έβαζαν αυτοί υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλή να δούμε άμα θα έπαιρναν περισσότερους ψήφους και πως θα τους έπαιρναν..που στο ξηροπηγαδο στον κωλοτούμπα έριξαν 25 μονοσταυριες από ποιους άραγε? Αλλά μόνο από εδώ στα ανώνυμα ξέρετε να τα λέτε από κοντά όλοι στο γλύψιμο αρε λαμόγια όλοι να χαθείτε από τον τόπο μας

Στην εποχή του 60 θα γυρίσουμε με εσάς...Και όσο με ποιον τρόπο μάζεψε τους ψήφους ο καφές μια χαρά πολιτισμένα όπως εσείς απλά φαίνετε ποιον αγαπάει ο κόσμος και ποιον Όχι..Και όσο για την λίμνη στον μουστο να πάτε να πέσετε εσείς όλοι οι ψευτολογοι και τα λαμόγια που έχει ο δήμος να ησυχάσουμε ποιαν...Αλλά αν και είναι αδύνατο θέλω την Κυριακή να βγει ο Μαντάς να σας πω εγω μετα που θα κρυφτειτε όλοι ......

Εσυ 20:36 που το παίζεις Ιστορία για το πως κέρδισε ο καφές τους ψήφους κλείσε το στοματάκι σου .Για ακόμα μια φορά απέδειξε την δύναμη του και με την αξία του έχοντας κάνει σκληρό αγώνα πήρε τους ψήφους που έπρεπε να πάρει!Όσο για την Λίμνη του Μουστου ιδανική λύση θα ηταν για ανθρώπους του επιπέδου σου που το μόνο που κάνουν ειναι να κρίνουν-κράζουν τους άλλους ανώνυμα!

Γιατί δεν λέτε στον κόσμο κύριε καμπύλη και οι υπόλοιποι γι'αυτό που είχε γίνει με τον αδελφό σας? Που είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ και έβριζε τον δήμαρχο τον καφέ και άλλους και έλεγε βαριές κουβέντες και το έκανε 3 φορές μάλιστα αλλά στην τρίτη έφαγε το κεφάλι του και έφαγε την μινηση και τα διέγραψε όλα?Αλλά μετά όμως αντί να του βάλετε λίγο μυαλό επειδή κακό σε εσάς θα έκανε δεν κάνατε τπτ παρά μόνο να το κρύψετε από τον κόσμο και μετά από μια εβδομαδα στην συνέντευξη της Λεμπέση γύρισε και ξανά είπε χιδεα σχόλια προς την κοπέλα..Αλλά Ναι ήταν εκλογές και έπρεπε να το κρύψουμε από τον κόσμο για να πάρουμε ψήφους και να βγούμε δήμαρχος ενώ αυτό που έγινε με την γαρδικιωτη αυτό που έγινε το βγάλατε βούκινο..Να χαθείτε από εδώ παλιός σκουπιδια όλοι..
ΜΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΚΕ ΕΣΑΣ ΤΑ **Α ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σκεφτείτε καλά πριν ψηφίσετε άμα ψηφίσετε την Κυριακή τον καμπύλη κάποια χωριά θα μείνουν χωρίς δημοτικούς συμβούλους και θα κάνουν Ντουμπάι τον αγιοπετρο το Άστρος και την μελιγου τα αλλά χωριά θα τα αφήσουν στο έλεος τους ενώ άμα ψηφίσουμε όλοι Μαντά που έχει συμβούλους σχεδόν από όλα τα χωριά και μετά από αυτό που έγινε πιστεύω να μην κάνουν τα ίδια λάθη και να δοιηκισουν καλύτερα τον δήμο αρκεί να σκεφτείτε καλά κάποια πράγματα!!

που πηγε ο Μαρινος ρε αδερφια??? Του κοπηκε τη μαγκια?
ΝΤΡΟΠΗ κ μονο ΝΤΡΟΠΗ!Να βγαινει δημοσια ενα λαικο υποκειμενο κ να εχει το θρασος, να χαρακτηριζει ονομαστικα τον καθε αντιπαλο υποψηφιο.Να προσπαθει να ξεφτυλισει επωνυμα τον καθενα ,χωρις βασιμα κ με ουσια επιχειρηματα.
....και μετα....??ΜΟΚΟ , και διαγραφη γιατι δεν μας σωζει κανεις!
Ντροπη σας !!Που με τους **ς υποψηφιους σας, θελετε να μας δοιηκησετε κιολας....!!

ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ,ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ .ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ; ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ . ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝ ΦΥΓΕΤΕ;Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ.

Να γίνει η αλλαγή σελίδας στον δήμο αλλά με κάποιον έντιμο και σωστό πολιτικό Όχι με έναν άνθρωπο που έχει ένα κόμμα γεμάτο ρετάλια και προδότες .Ασ το κάνει με άξιους συμβούλους..Και όχι να θάβει τον Μαντά και να βγάζει στην φορά μόνο όσα τον συμφέρουν και όλα τα άλλα τα κρύβουμε..Αυτό με τον μαρινο τον αδελφό του το είπε εδώ αυτό το σαιτ ή το astrostv που υποτίθεται τα λέει όλα? Όχι δεν το βγάλαμε το κρύψαμε σαν να μην έγινε ποτέ και ο Μαρίνος τώρα που είναι εκλογές μέσα στην αποθηκη χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ μόνο με φαγητό και νερό να τον έχουν κλείσει για να μην πει και άλλες μλκς και χάσει την νίκη...Αλλά όταν έγινε αυτό με την γαρδικιωτη κατευθείαν πενηντα άρθρα σχόλια παντού από τους καμπυλεους για αυτό το θέμα...Με εσάς ο δήμος δεν αλλάζει σελιδα αλλά μαυρίζει σελίδες....

ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΘΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΡΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Φίλε Δεν είπαμε ότι είμαστε οι άγγελοι και οι αγαθή και ο Μαρίνος Δεν το έκανε μια φορά το εκανε συνολικά 4 φορές..3 φορες προς τον νυν δημαρχο και τους αντιδημάρχους και μετά το ξανά ΕΚΑΝΕ στην Λεμπέση όταν έβγαλε την συνέντευξη της με πολλή χιδεο σχόλιο...Γιατί ο κ.Καμπυλης από την πρώτη φορά που το έκανε αυτό ο αδελφός του Δεν έβγαινε να του πει σταματά ? Μηπως αυτά τα σχόλια τα έγραφε με κάποιον μέσα από το κόμμα του και του άρεσε που πέταγε λάσπη στον μαντα και τους αντιδημάρχους και τον έβριζε χιδεα? Ο καμπύλης αντί να του το πει από την αρχή να το σταματήσει αφού είδε ότι έφαγε μινησεις από αυτούς τοτε διέγραψε το προφίλ και τα σχόλια και το αφήσαμε κρυφό για να μπορούμε στις ομιλίες να πηγαίνουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο αυτός να μας πιστεύει και να ακολουθεί...Και τσουπ όταν έγινε αυτό με την γαρδικιωτη κατευθείαν το καμπυλεϊκο σάιτ το βγάζουμε άρθρο το μεταδίδουμε σε ολοι την πλατεία σε όλα τα χωριά 50 σχόλια σε κάθε αναρτήσει που είχε σχέση με τον μαντα...Αλλά έτσι θα είσαστε μια ζωή μέσα στην λαμόγια και τα ψέματα Δεν σας μάθαμε επί εποχής χαλβαδαλιανεον νομιζετε ότι τρώμε κουτό χόρτο Δεν είσαστε άξιοι να διοικήσειτε τον δήμο Δεν μπορείτε από όλα αυτά που λέει το πρόγραμμα σας ούτε τα μισά Δεν θα κάνετε

Πάρτε το απόφαση......ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...Αρκετά μας παίδεψαν οι πέρα από το Μουστό.Δεν ξαναβγαίνει κανείς από τα κατσικοχώρια εκεί πέρα.ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ γίδια.

Προς τον κύριο πάρτετο απόφαση ......... Εσύ είσαι λασπολόγος και κάνεις μαύρη προπαγάνδα γιατί δε σου έκατσε το νούμερο του ξεσηκωμού σε Άγιο Ανδρέα, Πραστό . Κορακοβούνι,όπου ήρθαν τα πάνω κάτω και προσπαθείς με τέτοιου είδους κουταμάρες να στρέψεις τους πολίτες εναντίον τουΚαμπύλη. Δε θα το πετύχεις αυτό , καταλαβαίνει ο κόσμος ότι τα γράφεις σκόπιμα.Η κακοήθεια δεν περνά.

Τι τερτίπια χρησιμοποιεί και τι προκλητικό λεξιλόγιο αυτός ο κακοήθης για να στρέψει τους πολίτες εναντίον του Καμπύλη. Δε θα καταφέρει τίποτα, τον έχουν καταλάβει πιος είναι και τι κάνει.

Κατσικωρια ε ρεταλι.Γτ οι αστροινοι ειναι πρωτευουσιανοι.Νροπη σου ρε ξεφτίλα. Γτ δεν τα λες μπροστά μας αυτα και τα λες ανώνυμα . Τέτοια σχόλια να τα βλέπουν οι κάτοικοι τους Αγιου Ανδρέα και οι υπόλοιποι πέρα τον Μουστο που τους έδωσαν ψήφους και τρ τους αποκαλούν έτσι. Ντροπή σας!!!!!

Ρε πολίτη εσύ είσαι γιδι και όλο σου το σόι παλιό βλάκα πανιβλακα που σου δώσαμε όλος ο αγιαντρεας και ο πραστος τους ψήφους για να βγεις και εσύ κάθεσαι και μας βρίζεις τώρα αλλά οι πολίτες του αγιαντρεα και του πραστου πρέπει να τα βλέπουν αυτά που πανε και σας ψηφίζουν και εσείς μετά ως Ευχαριστώ λέτε τα χωριά τους κατσικοχωρια και ότι είναι γίδια..
Κάτοικοι πέρα από τον μουστο άμα θέλετε να συνεχίσουν να σας κοροϊδεύουν ψηφίστε αυτούς που μας λένε γιδια και κατσικοχωρια .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio