Ανακοινώθηκε νέος συνδυασμός για την Κοινότητα Άστρους

Τρί, 07/05/2019 - 08:18
Image

Ανακοινώθηκε νέος συνδυασμός για την Κοινότητα Άστρους

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 οι τοπικές κοινότητες αποκτούν έναν νέο, ισχυρό και αυτοδύναμο ρόλο μέσα στον Δήμο μας.

Με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο μας και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς, σχηματίσαμε τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ» προκειμένου να ξαναδώσουμε στο Άστρος τη θέση που του αρμόζει μέσα στον Δήμο μας.

Στόχοι της κίνησής μας είναι:

Να διεκδικήσουμε πόρους και προγράμματα που θα επενδυθούν για την τοπική ανάπτυξη.

Να αναδείξουμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, στα προβλήματα της γειτονιάς.

Να συνεργαστούμε με πολιτιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους και φορείς του τόπου μας, στηρίζοντας τη δράση τους.

Να σταματήσουμε το μαρασμό και την εγκατάλειψη του ιστορικού μας τόπου αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και την τοπική μας ιστορία.

Να δώσουμε φωνή και δύναμη στους νέους που ζουν και δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

Να διεκδικήσουμε την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και τη συντήρηση και δημιουργία αθλητικών χώρων ενισχύοντας την ποιότητα ζωής.

Να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ανοιχτή σε όλους, μακριά από τοπικισμούς και διχαστικές πολιτικές.

Να ξαναβρούμε τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή μας ως κοινωνία και να ενισχύσουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη μας.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Άστρους

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου

ΚΑΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Πέτρου

ΚΑΝΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

ΚΑΡΡΑ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου

ΚΟΚΚΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου

ΚΟΛΟΒΟΥ ΤΡΙΣΕΥΓΕΝΗ του Λεωνίδα

ΚΟΥΡΟΓΙΩΡΓΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου

ΜΑΓΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγιώτη

ΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Χρυσοστόμου

ΜΠΑΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΛΑΒΙΟΣ) του Χρήστου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου

Σχόλια επισκεπτών

Την αδυναμία των δαλιανοκαμπυλαίων να κανουν τοπικά συμβούλια, αφού γύρισαν όλοι μέχρι το βράδυ της Κυριακής πόρτα πόρτα με τα ταξίματα στο χέρι, τη βαφτισες ανεξάρτητη ενωτική κίνηση. Τί άλλο να κάνεις; Πώς αλλιώς να δικαιολογούσες στους δικούς σου την ανεπάρκεια σε όλα τα χωριά; Εικόνα ήττας...

Προς τον 08:34...... Σου επιτρέπει η ανωνυμία να γράφεις αλλά όπωςούτε αυτό δε σέβεσαι, βλέπω μόνο κακία και κακοήθεια βγάζεις . Ο νόμος είναι σαφής και ξεκάθαρος για τα τοπικά συμβούλια και έπρεπε να υπάρχει από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγχωνεύσεις των κοινοτήτων.Οι τοπικές κοινωνίες να μπορούν μόνες τους να βρίσκουν άτομα που θα τις εκπροσωπήσουν και όχιμε το ζόρι ή με εξάρτηση υποχρέωσης από τον κάθε παραγοντίσκο. Η κοινωνία έχει φτάσει να απαξιεί τα κοινά από αυτές τις πιέσεις , τις κακοήθειες και τις εξαρτώμενες σχέσεις.

Όπως βλέπω το έχεις πάρει εργολαβία να γράφεις για τα τοπικά συμβούλια του Δήμου μας. Πρέπει να σας έχει πονέσει πολύ. Πες να σου δώσουν και κάτι άλλο να γράψεις γιατί αυτό το διαβάσαμε σε όλα τα site από εχθές. Θα το καταλάβετε σιγά σιγά ότι ο κόσμος άλλαξε, δεν μπορείτε να τον πείσετε με αυτά που λέτε και γράφετε. Εάν έχετε να πείτε κάτι για τους υποψηφίους πες τα να τα μάθουμε και εμείς. Και βάλε το ωραίο σου ονοματάκι να μάθουμε ποιός είσαι που τόσο πολύ ενδιαφέρεστε για τους τοπικούς συνδυασμούς.

Για να έχει ενωτικό χαρακτήρα μια κίνηση στη Δημοτική Κοινότητα Άστρους θα πρέπει να κατεβαίνει αυτόνομη και κρατώντας τις ίδιες αποστάσεις - θέσεις από όλες τις τις Δημοτικές παρατάξεις.
Πόσο τυχαίο είναι άραγε ότι σε αυτή την ¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" όλοι έχουν ταχθεί στο πλευρό συγκεκριμένης Δημοτικής παράταξης;
Εκτός και αν κάνω λάθος...

Το Αστρος δεν ειναι κοινοτητα ηταν δημος πολλα χρονια πριν την ενωση με τα χωρια Ξειπνηστε Aστρεινοι.χασαμε το ονομα τωρα θα χασουμε τα παντα!!!!!Βλεπω τπ δημαρχειο να γινεται στην πλατεια των Κουτρουφων!!!

Ποιο όνομα χάσατε ρε φίλε; Αυτό που δεν είχατε; Και γιατί δηλαδή είσαστε καλύτεροι από τα Κούτρουφα; Το ξέρετε ότι είστε με τα μυαλά που κουβαλάτε τροχοπέδη για την ανάπτυξη όλου του Δήμου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio