Οι απαιτήσεις Κωνσταντίνου σε Μαντά για το Νηπιαγωγείο του Παραλίου Άστρους

Thu, 06/09/2018 - 20:05

Η μετατέγαση του Νηπιαγωγείου του Παραλίου Άστρους απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου. Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, παρενέβη και εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε σχέση τόσο με τον χρόνο υλοποίησης της μεταστέγασης όσο και σε σχέση με την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, μόλις στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι επισκευές, συγκεκριμένα μόλις σήμερα ξεκίνησαν οι ξυλουργικές εργασίες και τα σχολεία ανοίγουν την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη. Ο κ. Κωνσταντίνου ζήτησε  να στείλει συνεργείο ο Δήμος να βοηθήσει στη μεταστέγαση, και επίσης την εγκατάσταση ενός μηχανήματος κλιματισμού στην αίθουσα, καθώς το ήδη υπάρχον είναι ακατάλληλο και δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί.

Ο κ. Παναγιώτης Μαντάς παρέπεμψε τον κ. Κωνσταντίνου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: «Ζητήματα εκπαίδευσης, υλικοτεχνικής υποδομής σχολείων και συναφή, αφορούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, να το γνωρίζουν όλοι αυτό. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ήταν ο ελάχιστος δυνατός».

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 06/09/2018 - 22:24 Permalink

χαχαχα πάλι δεν έχει αρμοδιότητα! Καλά στις εκλογές γιατί θα κατέβει; Για συναυλιακός κράχτης;

Submitted by Anonymous on Fri, 07/09/2018 - 01:00 Permalink

Κι εσύ κύριε Κωνσταντίνου τι ζητάς και ζητάς; μέχρι εκεί μπορεί ο άνθρωπος. Σωστά το έγραψε κάποιος εδώ μέσα. Τόσος ήτανε...

Submitted by Anonymous on Fri, 07/09/2018 - 01:59 Permalink

Το να καταφέρνεις τα πλεονέκτηματα που διαθέτεις να λειτουργησουν εις βάρος σου. ...Αυτό θέλει πολύ τέχνη. .
Δήμαρχε τα έκανες μπουγαδα όπως είπε και κάποιος άλλος
Καλές οι ασκήσεις επί χάρτου αλλά μονο για τους ύπνοβάτες που διαθέτεις στο Δ.Σ.

Submitted by petrosharvalos… on Fri, 07/09/2018 - 03:43 Permalink

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΜΥΣΤΡΙ ΜΕ ΑΥΤΗ..ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ.

Submitted by βαγγέλης Ρ. on Fri, 07/09/2018 - 14:35 Permalink

Άκουσον πράγματα... Να ζητάει air condition για τα παιδιά του νηπιαγωγείου!!! Ψάξε και δες, κε Κωνσταντίνου, πως ζεσταίνονται το χειμώνα τα παιδιά των αυλικών που είναι διορισμένα στις διάφορες δημοτικές επιχειρήσεις και μετά μίλα...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio