Χαιρετισμός της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για τη φετινή Πρωτομαγιά

Τρί, 01/05/2018 - 22:00
Image

Με αφορμή τη Πρωτομαγιά η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας όπως και όλα τα απλά μέλη του κόμματος, στέλνουν σε όλους τους Ανθρώπους του μόχθου, τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς τους.

Χαιρετίζουν τους αέναους αγώνες του εργαζόμενου λαού και τους ηρωικούς νεκρούς των αγώνων αυτών, που έπεσαν στο ύψιστο καθήκον του κάθε Ανθρώπου, για μία καλύτερη ζωή, για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για την εδραίωση της ειρήνης σ όλο τον πλανήτη και την ευημερία των λαών.

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα μας και το λαό της σε κατάσταση αναμονής της λήξης μιας εφιαλτικής χρονικής περιόδου που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, με τις πιο δυσάρεστες επιπτώσεις, πάνω στα πιο αδύναμα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας μας.

Κ Α Λ Ε Ι τους εργαζόμενους,  τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, τους επιστήμονες, τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, τους Ανθρώπους της υπαίθρου και όλο τον Ελληνικό λαό, να δυναμώσουν την εμπιστοσύνη τους στη προσπάθεια αυτή που γίνεται, για να ξαναμπεί η χώρα μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της απαλλαγής από τα μνημόνια, που μας κληροδότησαν οι παθογένειες του παλιού αμαρτωλού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου.

 

Τρίπολη 1-5-2018                                     Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio