Τον Μανώλη Σκαντζό για Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου εισηγήθηκε ο Νίκας

Σάβ, 07/09/2019 - 15:30
Image

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μέσα από τα social media ανακοίνωσε πως θα πρότεινε τον Μανώλη Σκαντζό για πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Ανέφερε τα εξής:

Αύριο, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 π.μ., στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του και της Οικονομικής Επιτροπής. 

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφίας, κατά την οποία ομόφωνα εγκρίθηκε η εισήγησή μου να προτείνω για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Π.Σ. Αρκαδίας, ιατρό, κ. Μανώλη Σκαντζό.

Σχόλια επισκεπτών

Μια χαρά ειναι ο Μανώλης. Στο κάτω κάτω πετυχημένος δήμαρχος ήταν και οταν πρέπει συνεργάζεται με όλους μια χαρά. Δεν έχει καμία σχέση με τους αποτυχημένους διαδόχους του και ούτε θα καθίσει να κλαίγεται για τελειωμενες υποθέσεις. Η ζωή προχώρησε, νέοι στην Περιφέρεια, νεοι στο Δήμο, νέα κυβέρνηση, με τους παροντες και τους εκλεγμενους γράφεται η ιστορία. Προχωράμε μπροστά. Καλή επιτυχία γιατρέ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio