Τέλος Οκτωβρίου το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σάβ, 26/10/2019 - 09:00
Image

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020, όπως δήλωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξη Τύπου, στην Τρίπολη.

“Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, “οι προτεραιότητες που τίθενται στο τεχνικό πρόγραμμα -τόσο στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, όσο και το κεντρικό- είναι, η ολοκλήρωση των έργων, η συντήρηση του οδικού δικτύου και στη συνέχεια τα νέα έργα.

Επιπλέον, ως συμβολή στους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχει επιφέρει η κλιματική αλλαγή, η Περιφέρεια θα αγοράσει -μέσω δημοπρασίας- αρκετές χιλιάδες δέντρα, που θα φυτευτούν παράλληλα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Κάθε χρόνο θα γίνεται αυτή η αγορά και παράλληλα θα βοηθούμε και τους δήμους που θα θέλουν να προβούν σε ανάλογη κίνηση.

Επίσης, στο τεχνικό πρόγραμμα θα υπάρξει πρόνοια, πέρα από τον καθαρισμό του δικτύου από τη φυτική γη να υπάρξει και εργολαβία για τον καθαρισμό του από τα σκουπίδια που εγκαταλείπουν σε αυτό όσοι το χρησιμοποιούν. Κι αυτό, γιατί είναι απαράδεκτο το γεγονός σε μια τουριστική Περιφέρεια τα πρανή των δρόμων να είναι γεμάτα σκουπίδια” κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Εμείς εδώ στη βόρεια Κυνουρία δεν πρέπει να αγωνιστούμε για τα νερά του αναβάλου; Δε βλέπω να μνημονεύεται πουθενά στην περιφέρεια.Ήθελα να ήξερα τόσα χρόνια δεν βλέπουν οι ιθύνοντες ότι αυτό το έργο θα λύσει το πρόβλημα υδροδότησης μιας μεγάλης περιοχής και θα αυξήσει την παραγωγή και την απασχόληση; Μήπως υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δε γίνεται το έργο; Φοβούνται τίποτα ή δεν τους αγγίζει καθόλου τους υπευθύνους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio