«Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Φλεβάρης έχει 30 μέρες;»

Παρ, 01/03/2019 - 19:39
Image

Όπως έγινε γνωστό η προηγούμενη απόφαση του Πε.Συ. για τις απαλλοτριώσεις υπέρ ΤΕΡΝΑ ακυρώθηκε για μη νόμιμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών αποστολή των προσκλήσεων για τη σχετική συνεδρίαση προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους. 

Η σημερινή συνεδρίαση της 1ης Μαρτίου 2019 ματαιώθηκε!!!! όταν αυτό επισημάνθηκε, για μη νόμιμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών αποστολή των εισηγήσεων για τη συνεδρίαση προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Όμως και η σύγκληση του Πε.Συ. της προσεχούς Δευτέρας  4ης Μαρτίου είναι μη νόμιμη, για μη εμπρόθεσμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών ανάρτηση της πρόσκλησης για τη σχετική συνεδρίαση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου!!! όπως όλα τα προαναφερόμενα προβλέπονται από τον Κανονισμό του Πε.Συ.Π. (άρθρο 9ο παρ.2)  κ.λ.π..    

Η σχετική πρόσκληση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 08.26 την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 (βλ. συνημμένη φωτογραφία) και είναι εκπρόθεσμη εκτός και αν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με όλα τα πρωτότυπά της ο Φλεβάρης  «σούρνει» 30 μέρες!!

Καλό μήνα! 

Τρίπολη 1 Μαρτίου 2019

Τάκης Γατσόπουλος

Υ.Γ. Η ημέρα αποστολής ή η ημέρα ανάρτησης και η ημέρα συνεδρίασης δεν υπολογίζονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio