Πρώτη γνωριμία του Παναγιώτη Νίκα με τη Βόρεια Κυνουρία (pics,vid)

Παρ, 22/02/2019 - 20:24
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Στο Άστρος βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Νίκας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, σε μια πρώτη και «ήσυχη», θα λέγαμε, συνάντηση γνωριμίας.

Ο κ. Νίκας όταν έφθασε, απευθύνθηκε άτυπα στο ακροατήριο, αναφερόμενος στα κοινά ζητήματα, όπως είπε, που ως δήμαρχος Καλαμάτας αντιμετωπίζει με τον δήμαρχο της Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, όπως είναι τα σχολικά γεύματα που και οι δύο Δήμοι προσφέρουν, αλλά και τα απορρίμματα: «Τραβάω των παθών μου τον τάραχο, όπως και ο δήμαρχος εδώ.  Η πόλη στην οποία έχω την τιμή να είμαι δήμαρχος έχει 100 σχολεία με 15.000 παιδιά, το κράτος δίνει το 1/3 από αυτά τα οποία απαιτούνται. Μετά, έχουμε το μεγάλο ζήτημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων, όπως και εσείς εδώ. Μας κοστίζει 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο και έχουμε γίνει χωματερή».

«Εμείς οι αυτοδιοικητικοί είμαστε οι άνθρωποι της συνεννόησης, του διαλόγου. Θα κουβεντιάσουμε με οποιονδήποτε βουλευτή από όπου κι αν προέρχεται. Έχω κάποιες σκέψεις μαζί με τους συνεργάτες μου, θα κάνουμε κάποια πράγματα που θα συναποφασίσουμε για τα μεγάλα και τα σπουδαία, γιατί για αυτό είναι η Περιφέρεια».

Η Περιφέρεια δεν καπελώνει τον δήμαρχο. Όλοι οι άλλοι είμαστε βοηθοί. Το Α και το Ω είναι τι κάνει ο δήμαρχος.

Ακολούθως, ο κ. Νίκας έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον συνδυασμό του και πρώην δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζό.

Ο κ. Νίκας είναι ένας από μας. Είναι άνθρωπος που μιλάει με τον καθένα.

«Θέλουμε στην Περιφέρεια να δώσουμε μια νέα πνοή, από αυτό το τέλμα που υπάρχει σήμερα. Ευχαριστώ τον δήμαρχο για τη φιλοξενία, τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Καμπύλη, τους συνυποψηφίους μου Παναγιώτη Μπούρα, Χρήστο Λαμπρόπουλο, Γ. Κατσίρη, τη Μαρία Δουρίδα, τον Γιώργο Δαλιάνη, πρώην δήμαρχο, τον Κώστα Βλάση, τον βουλευτή Αρκαδίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σκαντζός αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους κατεβαίνουν υποψήφιοι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνυποψήφιοί του, αναφέροντας κατ’ αρχάς ότι η Αρκαδία είναι τελευταία σε επισκεψιμότητα, και ότι η Αρκαδία έχει μείνει πίσω, παρά το γεγονός ότι η Αρκαδία είναι η έδρα της Περιφέρειας. Ακολούθως, επιτέθηκε ευθέως στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη:

Ο Πέτρος Τατούλης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Αλλά σε οκτώ χρόνια εξήγγειλε πάρα πολλά έργα, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Στην Αρκαδία είμαστε οι τελευταίοι.

«Δυστυχώς και στη διοίκηση και στη διαχείριση, τα πράγματα για την Περιφέρεια δεν είναι καθόλου καλά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξελίχθηκε στον τομέα των έργων σε μια οικογενειακή υπόθεση. Το θέμα της ηθικής στην πολιτική για τη δική μας την παράταξη είναι καίριο», υπογράμμισε ο κ. Σκαντζός.

Ο πρώην δήμαρχος κατηγόρησε, ακόμα, την περιφερειακή αρχή για κακοδιαχείριση για το έργο του λιμένα Παραλίου Άστρους, λέγοντας ότι το Δημόσιο ζητεί από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας 4 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο κ. Σκαντζός μίλησε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων της ΣΔΙΤ, κατηγορώντας τον περιφερειάρχη ότι κρίθηκε ως ανίκανος και αναποτελεσματικός, επειδή το έργο δεν ολοκληρώθηκε -λησμονώντας, ασφαλώς, να αναφέρει τα εμπόδια που τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η κυβέρνηση έβαλαν στο έργο.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς καλωσόρισε τον Παναγιώτη Νίκα, αναφέροντας ότι όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που έχει μαζί του, είναι εξαιρετικοί. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία και επεσήμανε ότι όσοι υποψήφιοι περιφερειάρχες περάσουν από τη Β. Κυνουρία πρέπει να ενσωματώσουν στον λόγο τους την ανάγκη της συναίνεσης ανάμεσα σε Δήμους και Περιφέρεια, προκειμένου να μην υπάρχουν κόντρες που «καταλήγουν στην καμπούρα του κάθε δημότη», όπως υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Κυνουρίας Γ. Καμπύλης έπλεξε το εγκώμιο του υποψήφιου περιφερειάρχη, λέγοντας ότι το να βγαίνεις δήμαρχος επί τρεις θητείες δεν είναι τυχαίο.

Ο κ. Νίκας, λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε τον Κώστα Βλάση, ο οποίος σύντομα αναφέρθηκε στους λόγους που η ΝΔ δεν στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του από το μικρό χωριό από όπου κατάγεται ως τον δημαρχιακό θώκο.

Με πνεύμα φανατισμού δεν οδηγούμαστε πουθενά. Να συνεργαστούμε και με αυτούς που πολιτικά είναι απέναντί μας.

Στη συνέχεια, είπε ότι ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν συγκρουσιακές καταστάσεις.

Μετά, αναφέρθηκε στην Αρκαδία ως παγκόσμια λέξη και παγκόσμια ιδέα, λέγοντας, στον αντίποδα, ότι η Αρκαδία έχει τα περισσότερα προβλήματα ως Νομός. «Μπορεί να ανεχτούμε η Αρκαδία να μην έχει την πορεία ανάπτυξης που της ταιριάζει;».

Με ρουσφέτια και με χρήματα-χαρτοπόλεμο, ανάπτυξη δεν γίνεται. 100 εκατ. ευρώ από το λιγνιτόσημο στη Μεγαλόπολη, πού πήγαν;

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην ανεργία της Περιφέρειας, στη μη αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, στη γήρανση του πληθυσμού, και στο ΕΣΠΑ, επαναλαμβάνοντας ότι η Πελοπόννησος έχει μόλις 17% απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ, ενάμιση χρόνο προτού τελειώσει το πρόγραμμα.

Δεν έχω καμία πολιτική και πρακτική σχέση με τον Πέτρο Τατούλη.

Ο κ. Νίκας, είπε, ακόμη, ότι έχει χτυπηθεί «ανελέητα» από το 2011, αναφέροντας ότι δεν έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, αλλά από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, με επιτόκιο 2%. Και ανέπτυξε την επιχειρηματολογία του, προκειμένου να υπογραμμίσει τις διαφορές του με τον νυν περιφερειάρχη.

Ο περιφερειάρχης δεν είναι για να φτιάχνει μάντρες και τοιχία, είπε, για να στηλιτεύσει τα μικρά έργα που αναλαμβάνει η περιφερειακή αρχή.

«Πώς θα σας φαινόταν αν τα παιδιά μου, μηχανικοί, έπαιρναν έργα με λεφτά της Περιφέρειας; Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται και τίμια; Δεν υπάρχει περίπτωση συγγενής δημάρχου ή περιφερειακού συμβούλου να εμπλακεί», είπε, επιτιθέμενος στον περιφερειάρχη.

Οι Αναπτυξιακές δεν ελέγχονται, δεν έχουν «Διαύγεια», τόνισε, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι θέσεις εργασίας στις Αναπτυξιακές πρέπει να διατηρηθούν.

Τέλος, ανέφερε ότι ο περιφερειάρχης δεν μπορεί να είναι «πασάς». Μίλησε για συνεργασία στο Δημοτικό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην ανάγκη να ακούει ο περιφερειάρχης τους δημάρχους. Ακόμα, επιτέθηκε εναντίον του περιφερειάρχη για τις προσπάθειες ίδρυσης περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο, για τις επιδοτήσεις που πρέπει να διοχετευθούν σε μονάδες που θα φέρουν πλούτο, ενώ τοποθετήσθηκε και για την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές, υποστηρίζοντας ότι θα διαλύσει τους Δήμους.

Αν δεν υπάρχει ένα αφεντικό, που θα δέχεται να κουβεντιάζει, δουλειά δεν γίνεται.

Συνοπτικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τρίτη φορά που ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας επισκέπτεται την Αρκαδία και αναφέρεται σε δημόσια ομιλία του κυρίως στον νυν περιφερειάρχη ασκώντας κριτική στο έργο του, αλλά σχεδόν καθόλου στο δικό του πρόγραμμα για την Περιφέρεια και στο τι αντιπροτείνει ο ίδιος και η παράταξή του για την Πελοπόννησο.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ρε που τον πατε το γερακο; αλλά εάν βλέπεις βλάση και σκαντζο καταλαβαίνεις τι γίνεται. Τσαρλατανοι από πρώτο χέρι. Όταν σας ταιζε ο πετραν ήταν καλός τώρα όμως τον κατηγορητε χυδαια. Σαν θα βγει πάλι να δω που θα κρυφτείτε. Ψηφίζουμε όλοι ΚΑΜΠΎΛΗ, ΤΑΤΟΥΛΗ και ΤΣΙΠΡΑ και τα τέρατα που μας κατέστρεψαν θα πάνε πάλι στο λαγουμι τους εκεί τους αρμοζει. Δεν ξεχνάμε κ. Βλασση κ. Σκαντζε κ. Νικα και λοιποί τις ΝΔ ποιοι είσαστε και τι κακό μας κάνατε... ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει η ((κακια)) δεξιά που είσαστε εσείς.

Το πρόβλημά σας εσάς από ότι φαίνεται είναι ο Τατούλης και όχι τα προβλήματα της κοινωνίας. Πρέπει να πείσετε ότι είστε διαφορετικοί από τον Τατούλη , αλλά φοβάμαι πως απέχετε παρασάγγας να πείθετε .

Κ.Νικα κατά την σημερινή σας επίσκεψη στον Δήμο Β.Κυνουριας οι πολίτες του Δήμου μας θα περίμεναν από εσάς να σας ακούσουν να τους αναλύεται το πρόγραμμα σας και τον πολιτικό σχεδιασμό της παράταξης σας τουλάχιστον τους κεντρικούς άξονες που έχετε χαράξει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επίσης θα περίμενε κανείς να σας ακούσει να μιλάτε για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Β.Κυνουριας και τις λύσεις που εσείς έχετε να προτείνετε.
Αντίθετος επιλέξατε για ακόμα μια φορά την στείρα αντιπαράθεση χωρίς επιχειρήματα.
Ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά δίπλα σας για να καταλάβετε που σας οδηγούν .

Αν εξαιρεσει καποιος τους υποψηφιους και τους παρατρεχαμενους του βολευτη οι αλλοι ολοι ειναι του Τατουλη . Ολοι ομως .Σκαντζε την πατησες.. θυμισου και κατι .....σημερα : Ο δημαρχος που εσυ τοποθετησες ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ .. αντε γιατι πολλα μας τα λες. Αν σε ειχε κανει προεδρο στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ τωρα θα ησουν σκυλακι του . Οπως επισης αν σε ειχε κανει ΠΕΣΥαρχη ο Λυκουρεζος θα ησουν ακομα μαζι του .Αν ησουν ακομα εξω . Εχω κι αλλα υπομονη . Ενα ενα .

Το ετοιμάζουν.... θα μας το στείλουν σε στικακι .
Το πρόγραμμα του Σκαντζου είναι μιας και ξέρει ότι δεν θα εκλεγεί να γίνει διευθυντής στο νοσοκομείο η σε καμία Αναπτυξιακή πας και δει άσπρη μέρα.

Οι εφετινές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές είναι η αποθέωση της αντίφασης και των μικροκομματικών συμφερόντων. Από την μια ο κ.Καμπύλης καταγγέλει δημόσια την νυν δημοτική αρχή και τον πρώην δήμαρχο κ.Σκαντζό για ικανοποίηση ιδιοτελών σκοπών μέσω της πρόσληψης ως ειδικού συνεργάτη στον Δήμο συγγενικού του προσώπου και από την άλλη οι άνωθεν εντολές τους φέρνουν χέρι-χέρι στην προώθηση του πολιτικού αγώνα (;) του κ.Νίκα, η οποία εκδηλώνεται με εκατέρωθεν κολακείες(έστω και εμμέσως).Ο ,κατά τα λοιπά, ανεξάρτητος κ.Μαντάς έχει περισσότερα στελέχη προσκείμενα στη ΝΔ από τον κ.Καμπύλη ο οποίος λαμβάνει τη στήριξη των μπλε. Δηλαδή,με απλά λόγια τα στελέχη του Μαντά στηρίζουν τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ επιλεκτικά (όπου δεν άπτονται των ιδίων συμφερόντων), η ΝΔ εθελοτυφλεί και ο κ.Καμπύλης πιστός στις πολιτικές προσταγές προσπαθεί να υποδυθεί τον δύσκολο (όπως αποδεικνύεται) ρόλο πολιτικής υποκρισίας. Και το έργο συνεχίζεται.

Κάποιο ήρθατε να μας ανακοινώσετε τι πετύχατε όσον αφορά το διωγμό Τατούλη . Κρύβετε εμπάθεια και μίσος στα λεγόμενά σας . Αυτή την εντολή από που την πήρατε . Πολιτικοί άνδρες πρέπει να πρεσβεύετε και πολιτικό πολιτισμό , τόσα χρόνια δεν το μάθατε ; Τι το καινούριο θα φέρετε ;Το φανατισμό και το μίσος Το αν θα φύγει ο Τατούλης είναι θέμα των πολιτών και όχι δικό σας .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ASTROSNEWS την δήλωση που έκανε :
ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΥΓΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΝΤΑ και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο ΣΚΑΝΤΖΟ είναι αντίθετοι με αυτά που είπε Ο ΝΙΚΑΣ για τις ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ εταιρίες.....
Τελευταία σύμβαση του Δημάρχου με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ είναι 260.000ευρώ και στα εννέα χρόνια οι συμβάσεις της απερχόμενης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΕΊΝΑΙ πολλές ΕΚΑΤΟΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ..
ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ........
ΜΗΠΩΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ . ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.
ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΊΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ.......ΔΙΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.......

Κύριε Σκαντζέ αν η περιφέρεια είναι οικογενειακή υπόθεση για τα έργα τότε η πρόσληψη της ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΣΑΣ ως επιστημονικό συνεργάτη του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΤΑ τι είναι!!!!!!
Τα τέσσερα εκατομμύρια πρόστιμο για το λιμάνι του Παραλίου Αστρουςτα άφησες για να τα πληρώσουν οι ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ και τώρα απέδρασες ως υποψήφιος στην περιφέρεια του ΝΙΚΑ.......
Μήπως ο κ.ΝΙΚΑΣ δεν ξέρει την δηλωσή σου :
ΝΙΚΑΣ και ΤΑΤΟΥΛΗΣ= 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ για την Πελοπόννησο!!!!!!1
ΣΚΑΝΤΖΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ...........
ΠΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ..........
ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!!!!

Νομίζετε ότι νοιαζεται ο κάθε Βλάσης για την Περιφέρεια; Δεν τους κόφτει και πολύ αλλά ότι το παιχνίδι είναι χαμένο για χαμένο το 'χουνε καταλάβει. Την δική του καρεκλιτσα μόνο πάει να σώσει. Ξέρει επίσης ότι μπορεί να γυάλιζε καλά τα παπούτσια του Σαμαρά αλλά ο Κυριακος δεν τον θέλει ούτε για βασταζο. Οπότε αν έμενε τώρα στην απέξω θα τον έτρωγε η απόλυτη μαρμαγκα. Γιαυτό τα έδωσε όλα μαζί με όλη την παρέα των παλαιολιθικων κομματικών να κοπεί η Εύη μπας και μείνει στον ήλιο γιατί θα βρίσκοταν στο υπόγειο. Θα συνεχίσει τωρα για λίγο ακόμα να παίρνει τον μισθό και να κάνει κάνα κατσικο-ρουσφέτι, γιατί μέχρι εκεί φτάνει. Τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι ότι δεν είναι για παραπάνω.

Όλα τα μωρά στην πίστα. Μαντάς, Σκαντζός, Γκαύρος, Γ. Δαλιάνης, Γ. Καμπύλης και με μαέστρο τον Βλάσση. Όλοι δηλώνουν ανεξάρτητοι που διεκδικούν την ψηφο του κοσμάκη για να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο τους. Αντάλασσαν κοπλιμέντα ενώ στα δημοτικά συμβούλια οι μεν βρίζουν τους δε ως διαπλεκόμενους. Και κάποιοι Συριζαίοι υποστηρίζουν για Δήμαρχο τον Μαντά, ο οποίος είναι σφιχταγκαλιασμένος με τον Σκαντζό και τον Νίκα, οι οποίοι ειναι δεμένοι στο άρμα των ακροδεξιών του Σαμαρά. Πάρτυ θα κάνει πάλι ο Τατούλης και ολοι αυτοί μετα τις εκλογές θα τον γλύφουν πάλι. Έλεος ποιος θα μας προφυλάξει απ΄όλους αυτούς τους σωτήρες.

ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΑΝΤΖΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-2008 ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΛΙΑΝΗ
2010-2014 ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
2014-2019 ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ
2017... ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑΤΟΥΛΗΣ και ΝΙΚΑΣ = 4 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
2019 ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ***
ΑΡΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΟΤΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΠ@Λ@Τ@
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΛΑ.... ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Το Τατουλέικο στη Βόρεια Κυνουρία, εχει ξεσπαθώσει μεσω ανωνυμων ειρωνικων σχολίων... Συνέλθετε ρεεεεεε.. Σας έφυγαν όλοι... Ακόμα δεν καταλάβατε οτι όλα άλλαξαν μετά τη Σπυράκη; Ξύπνησε μάλλον ακόμα και ο Καμπύλης. Και ο Καφές είδε οτι με την Εύη δεν πάει πουθενά.. Ενας οδηγός και ένας ιδιοκτήτης Κέντρου διασκέδασης μείνατε.. Α, και ο Κατσής ... Όλοι όλοι τρείς μείνατε να παρηγορήσετε το κορίτσι... Ακροβολιστείτε και πυροβολείτε με ανώνυμα σχόλια.........

Φίλε μου ότι πιστεύουμε το γράφουμε με ονοματεπώνυμο στο Facebook και όχι ανώνυμα. Όσο για την επίσκεψη του κ Νικά στο άστρος δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι στοιχεία που μαρτυρούν την πραγματικότητα. Για τον φίλο μας τον Γκαύρο, όπως αναφέρεις, να ξέρεις " οτι δεν σας βλέπει σας έχει όλους." Αυτός είναι και ένας λόγος που ο φίλος σας μεταπήδησε από το δήμο στην περιφέρεια. Στις προηγούμενες εκλογές τον πέρασε κατά 70 σταυρούς, σε αυτές που θα γίνουν δε η διαφορά θα ήταν κατά μερικές εκατοντάδες μεγαλύτερη. Όταν θα μπορέσεις να γράψεις με ονοματεπώνυμο ξανά ασχολήσου μαζί μας.Δεν χρειάζεται να αναφερεις τη δουλειά που κάνει ο καθένας, αφού τα όνοματα μας είναι φανερά. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση εδώ είμαστε με ονοματεπώνυμο.

Καλημέρα απο τον οδηγό ανώνυμε που αναφέρεις .Οτι έχω να πω το λέω δημόσια και επώνυμα πάντα και δεν κρυβόμαι πίσω απο την ανωνύμια όπως έκανες εσύ και είχες το θράσος να μας πιάσεις στο στόμα σου.Σε όλους ειναι γνωστό τι στηρίζω και είναι προς τιμήν μου .Εσένα δεν ξέρω ποιος σε έβαλε να σχολιάσεις,Αν θες έλα να με βρεις να κουβεντιάσουμε το προβλημά σου αλλιώς κάτσε στο καβούκι σου και στην ανωνυμία ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio