Πέτρος Τατούλης: Θα είμαι παρών απέναντι στην ανοίκεια συνεργασία Νίκα- Δέδε στην Πελοπόννησο

Thu, 13/06/2019 - 10:35

Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας.

Η ρητή διατύπωση του κ. Νίκα ότι αυτός και η ομάδα του επεξεργάζονται το σενάριο της συνεργασίας, δημόσια χθες από την Κόρινθο, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για προβληματισμό. Έπεσαν οι μάσκες. Και τα κούφια προεκλογικά αφηγήματα περί κομματικής καθαρότητας κατέρρευσαν.

Σε αυτήν την επώδυνη διαδικασία ο λαός της Πελοποννήσου διχάστηκε.   

Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες, και τους μισούς που μας πίστεψαν και τους άλλους μισούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι παρών, προκειμένου η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου. Αυτός ο αγώνας θα δοθεί, όπως αρμόζει, στο πλαίσιο των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. Γιατί η δημοκρατία θέλει αντοχές και πίστη, και υπηρετείται στο φως και όχι στο σκοτάδι κάποιων υπογείων, όπου ο κ. Νίκας κάνει παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες.

Εργαστήκαμε με πάθος, όραμα και πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε και σήμερα με την ίδια ζέση. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το έργο μας και να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ενωμένη και δυνατή, μακριά από λογικές φέουδου κάποιων τυχοδιωκτών.

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 13/06/2019 - 11:43 Permalink

Πέτρο ξεσκέπασε όλη την συμμορία. Δεν έχεις λόγο πλέον να μασάς τα λόγια σου. Το παιχνίδι που παίχτηκε ήταν ύπουλο. Ανίερες συμμαχίες με μόνο σκοπό την αποβολή τη δική σου και του υπερκομματικού συνδυασμού σου από την Περιφέρεια. Τα ζήσαμε όλα και στο Άστρος. Βλάσης από τη μία και Χαρίσης από την άλλη έβαζαν πλάτη να φτιάξουν ενα δημορικό Φρανκεστάιν "ΣΥΡΙΖΟ-ΣΑΜΑΡΟΝΔ". Αλλά τους χάλασε τα σχέδια ο Καμπύλης και τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!!!

Submitted by Panagiota on Thu, 13/06/2019 - 13:18 Permalink

Για το ελεγκτικό συνέδριο που καταδίκασε εσένα που έδινες έργα εκατομμυρίων ευρώ στον αδελφό σου έχεις να πεις κάτι;;;

Submitted by Dim on Thu, 13/06/2019 - 16:11 Permalink

Μιλάς ρε Πετρο κ εσυ τωρα....σε καταλαβαν κ οι πετρες πλεον....ασε την πολιτικη πλεον οχι άλλες κολοτουμπες απο αριστερός μετα δεξιός στο τελος θα μπερδευτείς κ θα βάλεις με τον Βελοπουλο....

Submitted by Anonimous on Thu, 13/06/2019 - 23:48 Permalink

Ο λαός σας έστειλε να ξεκούραστη τε στο Καστρί αλλά μαζέψτε και την κυρία Νικολακου ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Submitted by Anonimous on Thu, 13/06/2019 - 23:51 Permalink

Στην βόρεια Κυνουρία σε έφαγε εκείνη η βολτουλα στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα ,καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπουλια κύριε τατουλη

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio