Χρηματοδότηση μελετών για το νέο ΕΣΠΑ διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Mon, 11/11/2019 - 12:58

Ξεκαθαρίστηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τοπίο με τις μελέτες των έργων που υπάρχουν ανά Περιφερειακή Ενότητα και καταρτίστηκαν οι σχετικοί πίνακες, όπου φαίνεται ποιες από αυτές έχουν πληρωθεί και ποιες είναι σε εξέλιξη.

Μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα αποσταλούν στο υπουργείο Ανάπτυξης οι σχετικοί πίνακες, με παράλληλο αίτημα να χρηματοδοτηθούν μελέτες για έργα που προορίζεται να ενταχθούν στο επόμενο ΠΕΠ Πελοποννήσου (ΕΣΠΑ 2021 – 2027).

Οι εν λόγω μελέτες έχουν τεθεί σε αξιολογική σειρά και το ποσόν που αναμένεται να διατεθεί από το υπουργείο για τη χρηματοδότησή τους κυμαίνεται από 6 ώς και 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο πίνακας που θα αποσταλεί θα δοθεί και στη δημοσιότητα, τόνισε ο περιφερειάρχης.

Δελτίο Τύπου

Tags

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 11/11/2019 - 13:58 Permalink

Toν Ανάβαλο και τα μάτια σας .Σκεφτείτε αν θα έρθει το νερό στον κάμπο τη τροπή θα πάρουν οι καλλιέργειες και πόσο θα αυξηθεί η παραγωγή. Άρα μιλάμε και για θέσεις εργασίας! Καθώς ακόμα χρειάζεται και ο δρόμος προς Λεωνίδιο! ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!!!!!!!

Submitted by Anonymous on Mon, 11/11/2019 - 19:41 Permalink

Πιο σημαντικό έργο είναι ο δρόμος μέχρι το Άργος και εκεί δεν κουνιέται φύλλο
Δυστυχώς δεν έχει τεθεί καν ως θέμα.Μια συμμαχία Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας πρέπει να ανοίξει το θέμα.Μη περιμένετε από Βουλευτές Αρκαδίας και το Νίκα..Είναι όλοι απογοητευτικοί (μη πω τίποτα βαρύτερο).Ο Νίκας πήγε στο ΥΠΕΧΩΔΕ,ασχολείται μόνο με το δρόμο Καλαμάτα- Πύλος-Μεθώνη.Ο Ανάβαλος θυμάμαι ήταν το σήμα κατατεθέν της προεκλογικής εκστρατείας Σκαντζού.Για να τον δούμε τώρα που είναι Αρκαδάρχης του Νίκα τι ψάρια πιάνει

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio