Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο 2o Griecheland Festival 2018

Σάβ, 31/03/2018 - 16:23
Image

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» πρόκειται να συμμετάσχει στο «2o GRIECHELAND FESTIVAL 2018», που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία από 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο της Τουριστικής Προβολής Θεματικών Μορφών Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για δεύτερη φορά μετά τη μεγάλη επιτυχία του την περσινή χρονιά, με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ και θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντίσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης.

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να παρουσιάσει την Ελληνική ταυτότητα και τον ελληνικό πολιτισμό, τονώνοντας το ελληνικό επιχειρείν και ανοίγοντας νέους εμπορικούς διαύλους τόσο για τους έλληνες εκθέτες, όσο και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν εταιρείες του τουριστικού κλάδου, με συμμετοχές Περιφερειών Ελλάδας, Δήμων, Ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων, καθώς και εταιρείες  του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Σε συνέχεια προωθητικών δράσεων του Φεστιβάλ από το Γενικό Προξενείο έχουν κληθεί να επισκεφτούν την έκθεση εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων και Γερμανικών εταιρειών τροφίμων.

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η προώθηση της περιοχής ως ιδανικού τουριστικού προορισμού και η προβολή των τοπικών προϊόντων.

Η επισκεψιμότητα αναμένεται και φέτος να είναι μεγάλη και θα δοθεί η δυνατότητα στους εκθέτες προώθησης και καλύτερης γνωριμίας των προϊόντων τους με το γερμανικό κοινό και τους Έλληνες ομογενείς. Παράλληλα οι χιλιάδες των επισκεπτών θα μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους τουριστικούς προορισμούς που θα προβληθούν για να αποτελέσουν την επιλογή τους για τις επόμενες διακοπές.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, θα υπάρχει κεντρική σκηνή που θα εκπροσωπεί την ελληνική κοινότητα στη Γερμανία για ψυχαγωγία, ομιλίες, πολιτιστικά προγράμματα και παιχνίδια, ενώ θα υπάρχει επαγγελματίας παρουσιαστής, ο οποίος θα κατευθύνει τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας εκπροσώπων των φορέων τουρισμού και επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών, καθώς και η δυνατότητα διανομής φυλλαδίων.

Καθώς θα προχωρήσουμε στην κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου άμεσα, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν όπως αποστείλουν το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο e- mail: k.pelop@peloponnisos.org όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων, σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του χώρου, σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες συνολικά τέσσερις (4) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στο περίπτερο είναι δωρεάν, αλλά οι συνεκθέτες, για την αποτελεσματικότερη προβολή αυτών, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν προϊόντα τους για γευσιγνωσία στους επισκέπτες του περιπτέρου.

Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής, θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες φορείς για τα διαδικαστικά της συμμετοχής τους. Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι αναγκαία καθώς μέσω της συνεργασίας όλων μας, μπορούμε να πετύχουμε την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ανταγωνιστικού προορισμού.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio