Στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014 - 2020 το Κέντρο Υγείας Άστρους

Thu, 09/08/2018 - 10:12

«Οι παρεμβάσεις μας στον τομέα της υγείας είναι ολιστικές σε όλες τις δομές της στην Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της πρότασης της πλειοψηφίας για υποβολή προτάσεων ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020» των Κέντρων Υγείας Άστρους, Δημητσάνας, Λεωνιδίου, Μεγαλόπολης, Τροπαίων, Αρεόπολης, Γυθείου, Νεάπολης, Γαργαλιάνων, Λυγουριού και του Περιφερειακού Ιατρείου Καλλιανίου, την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018.  

Ο σχεδιασμός της Περιφερειακής αρχής αφορά το σύνολο των Κέντρων Υγείας της Πελοποννήσου, τόνισε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «εμείς προετοιμάσαμε τις τεχνικές μελέτες και εμείς εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότησή τους. Το αποτέλεσμα της πολιτικής μας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτό γίνεται καθημερινά αντιληπτό από τους πολίτες».

Δελτίο Τύπου

Comments

Submitted by Πολίτης on Thu, 09/08/2018 - 13:16 Permalink

Δεν μπορεί να είναι αντιληπτές από τον καθένα μιας και μιλάτε για κατάθεση προτάσεων τις οποίες εμείς δεν γνωρίζουμε. Τον έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου βλέπω εγώ και καταρτιζμενου επιστημονικου προσωπικού. Συγνώμη που δεν μπορώ να συμμεριστω την χαρά σας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio